18tilføjet af

Hvad er der i vejen med mig!?

Hvad går der galt? Man kan alle mulige steder høre kvinder brokke sig over mænd, der er utro, ikke elsker dem, er ligeglade med dem, eller slet ikke vil have dem. Samtidig sidder de førnævnte kvinder og sukker og drømmer efter ham, der ikke er sådan; samtidig kommer e sammen med de førnævnte håbløse mænd.
Når jeg hører alle disse historier, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, at jeg ikke er sådan. Jeg kunne ikke finde på at være en jeg elskede utro, hvis jeg havde en kæreste ville hun få min udelte opmærksomhed. Egentlig kan jeg ikke se at der skulle være det store i vejen med mig. Jeg er venlig, charmerende, ser godt ud, at jeg er intelligent, intellektuel, poetisk, filosofisk, humoristisk, ved hvad jeg vil med mit liv og min uddannelse, og i det hele tiden en fin fyr – plus en række andre fordele, der – i teorien – skulle gøre mig til den ideelle partner for alle disse kvinder.
Hvorfor virker det så ikke ude i det virkelige liv? Hvorfor kan de største idioter, psykopater, drengerøve og nørder finde sig en kæreste når jeg overhovedet ikke kan? Hvorfor skal jeg gå rundt som 20-årig og være deprimeret over, at jeg aldrig så meget som har kysset en pige? Ja der er ikke en gang nogen piger i min omgangskreds, som jeg kan lægge an på. Jeg kender simpelt hen ikke nogen piger mere end rent overfladisk.
Hvad fanden er der i vejen?
tilføjet af

åbenhed..

Går du nogen sinde i byen? det er et godt sted og møde nye mennesker. når man får et par drinks kører samtalen altid en del lettere. Det lyder næsten for utroligt til at være sandt, det du her beskriver! Det er selvfølgelig svært for mig at sige hvad der er galt, men ens attitude er også utrolig vigtig når man lærer nye mennesker at kende.
kan ikke sige andet en tag i byen mød nye mennesker, og vær åben...
tilføjet af

Måske har du ret

Måske har du ret... Jeg kan bare ikke gå hen til en vildt fremmed og snakke med hende. Den slags er jeg en idiot til. Jeg har prøvet, men de få gange jeg har taget mig sammen, så er det altid endt i pinlig tavshed efter de første standard-spørgsmål.
Jeg mener ikke selv at min attitude er særligt slem. Jeg er som udgangspunkt venlig og imødekommende overfor alle. Måske er jeg bare for venlig. Det kan være det ville hjælpe hvis jeg bare opførte mig som et dumt svin... det er jo åbenbart dem kvinderne vælger...
tilføjet af

Ja noget er der galt!!!

Men hvad...? Det hele lyder godt nok lidt skræmmende, at du ikk har oplevet venskab eller de dybe følelser, der kan være mellem to mennesker. Du må ha' været enormt uheldig eller os er det din indgangsvinkel, der skræmmer de "rigtige" væk. Udstålling og skjulte signaler har mere betydning end de fleste regner med. Har du prøvet at være så positiv og åben, som overhovedet muligt.
Hmm...lidt svært at forstå, hvis du beskriver dig selv ærligt. Er selv trådt ud af et forhold på 13 år. Fik en ting ud af det forhold, og det er mine dejlige tvillinge tøser på tre år. Har haft en af de fyre du kort beskriver som kunne ha' fået det så godt som ingen anden. Men nej i stedet for at give ligeså meget igen og opretholde den gensidige respekt, så udnyttede han det og gjorde lige hva det passede herren. Ærgeligt for ham. Men os ærgeligt for mig, da jeg nu står som 29-årig uden mand og arbejde, fordi kæresten holdt mig fra at få en uddannelse. Han styrede det hele.
Har du tænkt på om du leder for meget eller os for lidt. Tror man skal finde ballancen, så går det meget lettere.
Men et tip er at finde vejen til nye venner og bekendtskaber, som så vil give nye muligheder for måske at møde "the one".
Men uanset, så er du ung endnu og skal nok finde kærligheden en dag. Du lyder til at være en meget velafballanceret og tiltalende ung fyr, som har alle forudsætninger for et godt liv.
Det skal nok komme. Ha' tålmodighed.
Venligst anne
tilføjet af

Føler med dig

Jeg kan nok ikke hjælpe dig så meget, men jeg føler med dig. For et år siden stod jeg også i din situation, men så en dag kom hende jeg troede var "the one". Men det sluttede lige så hurtigt som det begyndte, men det holdte da i 7 mrd., så nu står jeg lidt i samme situation igen :-( Så jeg føler så meget med dig makker.
tilføjet af

svar

Skræmmende? Ja jeg er efterhånden også blevet alvorligt bange for at der aldrig skal ske noget.
Om jeg leder for meget eller for lidt? Begge dele tror jeg. Man kan sige, at jeg leder for meget, for jeg kan snart ikke tænke på andet end hvor rart det ville være at have en kæreste, og hvor gråt livet er uden. Samtidig kan man også sige, at jeg leder for lidt, da jeg ikke kommer 'de rigtige stder' (hvor det så end er). Samtidig er jeg noget reserveret, jeg er ikke god til at gå hen til vildt fremmede mennesker og snakke med dem, og virke 'naturlig'.
Tak for de venlige ord, men det lyder bare usandsynligt at kærligheden bare skull springe op i hovedet på mig en dag - men igen, hvad ved jeg om den slags?
tilføjet af

Der er ikke noget i vejen med dig!

Jeg tror, det eneste der er "i vejen" er,at du er ung
- (det starter altså ikke bare pr. refleks for enhver som 13-årig, vi er nogle der er langsommere...men ikke dårligere!) - og så måske, at du simpelthen ikke hidtil har været heldig at færdes nogle steder, hvor de piger, du naturligt kunne falde i snak med, fandtes. Det kan desværre være vanskeligt at mødes under "naturlige", ikke kød-marked-agtige former i vor tid! Men hold øjnene åbne de steder, h v o r du så færdes, selv i bussen og toget, og sørg efterhånden selv for at opsøge steder og tidspunkter, hvor du dels befinder dig godt og der dels kommer mange slags mennesker.
Sammenlign folk du ser, udforsk, hvad du føler dig tiltrukket af...om ikke andet, så på afstand og helt teoretisk! Før eller senere skal lynet nok slå ned også i dig. ;-)
tilføjet af

at snakke med en fremmed...

Jeg har også tit undret mig over hvor man mon kan møde de piger, der er noget ved. Der er lidt for meget lotteri over bare at gå hen til en eller anden tilfældig på et diskotek. Desuden er jeg ikke særligt god til at snakke med fremmede, så hvis jeg nogen sinde skulle være så heldig at møde en sød pige, så skulle det være et sted, hvor vi begge to havde noget fælles at snakke om.
Og jeg aner virkeligt ikke hvad man skal sige til en pige man er interesseret i. Jeg er (alt for) bange for at virke påtrængende og anmasende. Hvordan fortæller man på en ordentlig måde en sød pige, at man gerne vil lære hende at kende?
tilføjet af

Samme problem

Bare rolig. Jeg er 32 årig og har nøjeagtig det samme problem som du beskiver. MEN jeg fandt en for lang tid siden som jeg troede var den eneste ene og vi fik 2 børn, så en da skred hun væk. Hun var blevet træt af alt det gode jeg kunne give væk fra mig. Kvinder vil have det slemme og kunne drømme om den "rigtige prins". Hvis du ikke går i skole skal du det, det er den eneste sted jeg kan snakke med piger i timevis om noget. Nu er jeg på arbejde og samme problem dukker igen op, intet at snakke om når det gælder piger. Bare prøv dig frem, det værste som sker er et nej fra dem men der kommer et ja på et tidspunkt også.
tilføjet af

Et lille mirakel

Jeg kender udmærket til din situation - måske bare omvendt, da jeg er en pige. Men indtil for 1½ år siden, havde jeg i en alder af 19 år heller aldrig haft en kæreste... Jeg spekulerede også som en gal over, hvorfor det lige netop skulle være mig, som ingen ville have. Til sidst var jeg så overbevist om, at det bare ALDRIG ville ske for mig - veninderne sagde altid 'bare vent, det kommer en dag', men hvor er det dog svært at tro på, når dagene går og der bare IKKE sker noget! Så det udsagn har jeg rullet med øjnene til et utal af gange... MEN, det utroligste skete - jeg mødte jordens dejligste fyr, som også faldt pladask for mig! Er det ikke utroligt? Jeg føler mig ofte så utroligt heldig, for jeg havde aldrig troet, at JEG en dag skulle blive nogens 'eneste ene'. Jeg kunne slet ikke forestille mig, at JEG skulle kunne gøre et andet menneske så glad og lykkelig - og forelsket! Det lyder måske lidt underligt, men jeg havde helt mistet troen på mig selv i den sammenhæng. Men det skete!! Og hvor er det dog en helt igennem fantastisk følelse... Jeg kan kun sige, at jeg nu tror på, at det sker en dag... OGSÅ for DIG! Og når du endelig møder kærligheden, så tror jeg, det bliver et ordentligt brag
;-) Jeg føler i hvert fald i mit forhold, at jeg har fået alt det, jeg har ventet på så længe... Min kæreste opvejer et helt liv uden andre kærester. Så bare tro på det... hver dag sker et lille mirakel et sted i verden, og hvorfor skulle du ikke også opleve det?
tilføjet af

Desperation...

Hej
I alle dine små svar til folks kommentarer skriver du at du ikke er god til at tale med pigerne. Det er du nødt til at komme over og "lære". Lad være med at tænke du ikke kan - husk den positive indstilling folk snakker om!! Har du ikke en ven eller en veninde der kender en sød pige som I kan gå på "dobbeltdate" med? Når man er 4 glider samtalen måske lidt lettere og hvis du skulle blive mundlam er der en anden til at tage over. Du kan evt. "øve" dig på nettet i at snakke med piger. Gå ind og chat og få nogle ideer til hvad du skal spørge om og snakke om.
Derudover vil jeg sige at du ikke skal lede med lys og lygte, da det nemt kan komme til at virke desperat og det virker ikke tiltrækkende på folk. De tidspunkter der bliver lagt allermest mærke til en og hvor man virker mest tiltrækkende, er når man har en kæreste. Så er man nemlig ligeglad med om folk lægger mærke til en men det er lige netop hvad de gør. Derfor prøv at være lidt "cool" i stedet for panikslagen over at du ikke kan finde en (måske nemmere sagt end gjort men ikke desto mindre....). Og som alle de andre skriver.....det kommer bare rolig!! Jeg har hørt om mange mennesker der bliver gift med deres første kæreste længe før alle deres venner som har haft flere kærester i tidens løb.
Held og lykke.
tilføjet af

Der er altid åbne dører

Der er altid en partner til.
Du skriver at du har svaært ved at holde en samtale gående, du er nok lidt genert, mangler lidt selvtillid og så er du gået ind i en ond cirkel. Du har mistet troen på en sød pige der passer til dig, samtidig med at det er det du ønsker mest, en uheldig cirkel.
Du må finde troen på dig selv, tro på din person og de kvaliteter du indeholder - holde af dig selv. Selvtillid og en tilfredshed der kommer indefra vil komme til at lyse ud af dig og det åbner døre - din generthed vil langsomt lægge sig og optimismen vil kunne gribe om sig.
Har du en hobby, en hobby hvor der både er han og hunkøn - hvis, er det et super sted at åbne sig, for bunden af en samtale er en fælles interesse.
Hold dig ikke tilbage, tro ikke at alle piger kun søger de "dårlige" hankøn - allerede der får du en negativ indstilling til hunkønnet.
Vær dig selv - tro på dig selv - held og lykke
Hilsen Optimisten
tilføjet af

Fælles interesser

Ja det er rigtigt som optimisten skriver. det er meget lettere at finde "de rigtige" hvis man deler samme interesse.
Jeg er personlig ikke den store festabe og har altid haft svært ved at bare gå hen og snakke til en fyr, har heller ikke rigtig forstået "smal-talk".
Men så startede jeg til spejder, ved godt at det lyder barnligt, og hvad så? Der var der masser af drenge med samme interesser som mig, og dem kunne jeg lige pludslig godt snakke med. Det endte med at jeg lige så stille åbnede mig og startede med at få en masse gode venner, for tilsidst også at finde en kæreste.
Så det kan lykkes, men det kræver mod at turde at ændre sin, ellers trygge, hverdag.
Så mit råd til dig er: Tag springet og gå ud og mød nogle med samme interesse, det behøver bestemt ikke være i en bar!
Held og lykke,
Knus Katrine
tilføjet af

Man plejer at sige...

at de flotteste fyre/piger, tit er bænkevarmere.. fordi folk har fordomme om hvordan de er.. såsom at de kun vil have "det bedste" altså der skal ikk være noget galt med ens selvtillid før man tør at gå hen og snakke med den "smukke"... Du skal måske selv prøve at gøre noget for det og ikke regne med at alle kommer hen til dig.
Som der står i nogle af de andre indlæg.. så tag i byen... osv. noget hvor der kommer mange.. så du kan lære nye mennesker at kende...
Men bare hav tålmodighed, så kommer der automatisk en ind i dit liv. Men det er op til dig selv om du vil lukke hende helt ind eller ej.
Held og Lykke
Knus Sannie
tilføjet af

Svar til anonym...

Søde anonym. Det er trist at høre, at det går dig så meget på. Jeg må sige dit indlæg har startet en lavine af gode råd fra søde velmenende mennesker. ( De fleste i hvert fald ) Jeg tror, at de har fat i noget godt der med interesse-området. Jeg vil ta' de gode råd til mig og håber det sker for mig en dag. Håber jeg osse for dig. En ting er sikker...positivitet er et af nøgleordende. Det negative skinder igennem!! Ville være synd hvis det er det der er omdrejnings-punktet. Brug dine aktiver og prøv at styrk de andre sider af dig.
Brug dine venner...det er det de er der for!!
Jeg håber det beste for os alle, og tror på fremtiden.
Held og lykke...
knus Anne
tilføjet af

åbenhed2

Da jeg foreslog det med at gå i byen,ved jeg godt at du svarede, at du har svært ved at gå over til en pige i byen, men hvad med dine venner? går de ikke i byen? for ja, jeg er helt enig i at det med at stå alene i en bar og hænge ikke er for fedt, men ofte så er det med veninderne jeg går i byen, for at være sammen med dem og have en god aften, selvfølgelig bliver den altid lidt bedre hvis man møder en nogle søde mennesker og her taler jeg ikke nødvendigvis fyre, bare det og møde nye mennesker gør også din vennekreds større og åbner måske for andre muligheder...jeg ville gerne invitere dig i byen, men hvis du skal møde en sød pige nytter det jo ikke at du allerede sidder med en;o)
Og så lige et sidste spørgsmål? Går du aldrig i byen, eller henvender du dig bare ikke fordi du var genert?
tilføjet af

klubber for enlige

det kunne jo også være at du skulle melde dig ind i klub for enlige, der er også mange dee kommer der , og måske finder de en god veninde .det er tit at det er måske pigerne som kommer til dig , så det er måske en prøvelse for dig .
tilføjet af

Alle over 40 år

I de klubber for enlige som jeg kender til, 4 stk. er der ikke uden et par enkelte der er under de 40 år. Ingen af disse har nogen interesse i et forhold, men kun i venskaber. Derfor tror jeg ikke på den ide. Prøv hellere med en tilfældig medpassager i enten bus eller tog.
tilføjet af

ikke mødt den rigtige?

hey jeg er en pige/kvinde på 19, som har de samme interesser. Jeg forstår ikke kvinder der ikke gider sådan nogen fyrer som dig. Men det sjove af det hele, ligsom du ikke rigtig kan komme i kontakt med kvinder, kan jeg heller ikke. alle mine venner er fyrer. Jeg har ikke en veninde.
Jeg vil ikke sige der er noget i vejen med dig, det kan være der er et eller andet som de ikke bryder sig om, ved dig.
jeg er romantisk anlagt og du vil sikkert sige det er pjat, men hva' du har bare ikke mødt den rigtige??? der er sikkert en eller anden der ude... op med humøret, det kommer nok. jeg vil ikke komme prædiken eller give dig en lang forklaring. Jeg ville bare fortælle dig at du ikke er alene :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.