4tilføjet af

Den store forskel

Jeg er i et parforhold på 5. år. Jeg mener selv at jeg er god til at pleje min kæreste og bekræfte hende. Til den formål bruger jeg blomster, inviterer hende ud at spise, siger tit hvor jeg meget jeg elsker hende. Men af en eller anden grund som jeg ikke kan se føler hun at jeg tager hende for givet.
Hun nævnte en eksempel som: hvorfor fortæller du mig ikke hvor flot jeg er når jeg tager noget nyt tøj på - det gjorde jeg også følte jeg men jeg smider ikke om mig med tillægsord.
Hvorfor har de fleste mænd og kvinder så svært ved at forstå hinanden - er det basalt pga. kvinder som regel er mere følsomme end mænd?
Kan det være den store forskel?
Hvad skal jeg gøre for at ikke tage hende for givet?
tilføjet af

hjernevask

tillykke det er lykkedes din kæreste at hjernevaske dig så du åbenbart selv tror at du tager hende for givet.Det er nemmere at anlægge en 4 spors motorvej til grønland end at lære at forstå kvinder
tilføjet af

godt

at jeg er en tøs OG til MÆND!! Jeg ville ikke kunne holde ud at være kæreste med en pige...
Jeg har en kæreste, der ligesom dig, gør mange dejlige ting. MEN han KAN ikke se når jeg har været ved frisøren eller har fået nyt tøj. Han kan godt sige at jeg er hot i noget tøj han har set mig i 100 gange før, men det der med at lægge mærke til forandringer, det kan han ikke. Jeg tror såmænd jeg kunne ommøblere stuen uden han ville opdagde det... Fred være med det. Det er da så uendeligt ligegyldigt, hvorfor mon det betyder så meget for din kæreste? Måske tænkte hun på dig da hun købte tøjet, og håbede du ville synes om det?
Who knows hvad der foregår i hovederne på os piger?
tilføjet af

Til Michael

Det kan jo også være andre ting. Hvem laver maden i huset? Hvem vasker op, rydder op, gør rent, osv?
tilføjet af

madlavningen står jeg for

Jeg står for madlavningen og alt rengøringen i køkkentet og hun står for det meste af rengøringen i resten af huset. Så det er ikke der skoen trykker.
Men fandt ud af hun troede jeg havde været hende utro.
Det kom væltende ned over ørene på mig. Jeg var slet ikke forberedt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.