8tilføjet af

Man koger da ikke en ko!.

Hvad skal i havde til aftensmad?, jeg springer lige i dag over, "konen" har kogt noget ko?, hvis man ikke kan stege et stykke "ko", så kan man hakke det og lave hakkebøffer ud af det, man koger sgu da ikke en ko, det er da ?!¤#, ja det er det, puha da da da, også lige et lille ad, ved Thor og Odin, man koger ikke en ko.
En meget sulten mand, som må gå i seng uden RIGTIG mad.
MvH. man ?.
Ps. man koger ikke ko, nej man gør ej.
tilføjet af

???

Hvad hulen er det for en ret man laver hvis man koger ko? Det kunne jeg godt tænke mig at vide?
Uvidende hunkøn😖
tilføjet af

Et rigtigt mandfolk der er sulten -

- kan sagtens æde en ko mellem to madrasser 😃
tilføjet af

Jo da

Hvis det er dyrefoder. Det er ikke sundt at stege kød. Da stegning ødelægger kødet. Det er derfor sundere at koge det før det serveres for dyr. Som regel hunde.😉
tilføjet af

men lyder det

ikke dumt med stagt oksesuppe? okseskanken eller halen koges for at lave suppe så jo man koger skam en ko.
tilføjet af

man koger oksekød, uhm, mamaqra

skank og bov, ben, dermed også højreb's ben, samt meget andet sejt kød koges.
man kan IKKE stege kød mørt, men man kan koge det, bla, til gullash, hvoraf der findes utallige varianter.
kokke koger fond på okseben, skanker, og måske sammen med oksebryst som bruges til bryst med peberrodssauce.
en fond skal koge mindst 12 timer, hvorefter den sigtes og reduceres, koges ned til glace, ved nedkogningen forsvinder al vandet, væden, men smagen bliver i den såkaldte glace.
ingen almindelige husholdninger har tid og råd til denne proces, så alernativet er IKKE de såkaldte bouilion terninger, da de ikke har nogen næringsværdi, men kun kunstig smag, skabt på glutamat og andre mærkelige tilsætninger, som gør en sauce, suppe salt.
glutamat kaldes også det tredie kryderi, og ""skal"" fremhæve den smag, som ikke findes.
der findes kun et rigtigt aalternativ til ægte glace, og det er et produkt man kan købe i små glas med navnet BOVRIL, produktet er kun til mørke saucer og supper, men smagen er i top.
tilføjet af

Øøh....

Citat:
"En meget sulten mand, som må gå i seng uden RIGTIG mad."
Så har Du aldrig fået sprængt oksebryst....stakkel 😃
Man koger suppe på et stykke oksebryst, med evt. et par kraftben lagt ved.
Det meste af suppen forsynes med vanlig portion rodfrugter og serveres som suppe til forret.
En sjat af suppen laver man sur-sød sovs af og serverer bagefter sammen med kødet og kogte kartofler......og det er RIGTIG vintermad.
Når der laves kalvefrikassé bliver kalvekødet også kogt.
Men selvklart er det en døddsynd at koge et stykke oksekød der burde være skåret ud til røde bøffer 🙁
Og nu vi er ved kogning af god mad kan andet end torsk koges, fladfisk f.eks bliver usædvanlig fine og er gode til slankekost da man ikke får stegesmørret med, man kan også koge dem i ovnen i en smule vand tilsat et skvæt hvidvin.
tilføjet af

Godt nok

Men kraftbenene skal lige brunes inden man koger fond af dem.
Jeg kogte engang en fond ned til en femtedel, det var gele næste dag, jøsses det smagte [l]
tilføjet af

så lav da

for fanden din hakkelse selv - patunge!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.