8tilføjet af

bestemmelse af mad.

Jeg kunne godt tænke mig at høre om i mener at den som invitere på date, på en resturant, skal forud bestemme hvilken menu, man skal have. Eller om man skal lade sin date helt selv bestemme hvad han/hun vil have når man er ankommet?
tilføjet af

Er det en

første gangs date kan det jo være vanskeligt at forudse, hvad den yndiges smagsløg skal pirres med for at du bliver en succes. Så jeg ville lade hende bestille ud fra kortet
Det er dog god ide du først tilkendegiver, hvad du kunne tænke dig. Det giver hende en ide om i hvilket prislag hun skal vælge fra kortet. Den fanger hun, hvis hun har lidt pli i kroppen.
tilføjet af

Personligt

kunne jeg godt tænke mig, at menuen bliver valgt, dog selvfølgelig i samråd med mig - han kunne jo komme til at vælge noget jeg ikke bryder mig om - det er da opmærksomhed, der vil noget........... eller??
tilføjet af

hvis der ikke er

råd til at bestille, hvad kortet byder på, har DU inviteret på en for dyr restaurant - måske bare for at "vise" dig........... det er da bedre at invitere på en restaurant, hvor man også kan betale, hvad det koster....... så måske skal du også lære noget om pli...........
tilføjet af

Nej tak...

Jeg må indrømme, at hvis jeg sku' ud og spise sammen med en date, så er jeg klart typen som vil ha' lov at vælge selv.
Så det der med at den anden part vælger på forhånd for én på en date, ville klart trække ned i min bog.
Så heller at man sidder og snakke sammen om hvad man godt kunne tænke sig at få af spise, og så vælge udfra det.
tilføjet af

Den som inviterer....

...har fra første færd taget initiativet. Og så bærer vedkommende også ansvaret for at det bliver en perfekt date.
Fra start til slut. Ellers skal man ikke invitere.
tilføjet af

nej tak - kan selv

Jeg ville nok blive paff til at begynde med, hvis du bestilte/bestemte hvad jeg skulle have. Dernæst ville jeg nok blive sur! Jeg bestemmer selv, hvad jeg vil have.Hvis du er bekymret for prisen, så har du valgt et forkert sted til din formåen.
tilføjet af

Måske

man skulle overveje, om den gode date ikke er den, hvor man laver maden hjemme, mens man snakker og nyder et glas vin? Det er billigere end en restaurant, det er et måltid man kan lægge nogeti, og det er, efter min ydmyge mening, langt mere romantisk at invitere på mad hjemme end det er ude.
På den måde er det i den sidste ende også dig selv der bestemmer hvad menuen er ...
tilføjet af

Pas på

Pas nu på!!!
Det er ikke nemt at bestille mad for folk man ikke kender, Jeg bor foreksempel sammen med en fiskeallergiker og der findes mange former for allergi!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.