6tilføjet af

Fyringsolie - billigt/hurtigt????

Hej med jer...
Jeg er løbet tør for fyringsolie! (Kan så bedre forstå jeg fryser! :-))
Men nu vil jeg så høre om der er nogen her i gruppen der har erfaring med hvor olien er billigst, eller om det er "liste-prisen" over det hele?
Og ikke mindst, hvor kan de levere det senest i morgen?
Mht. oliefyret, så har jeg jo slukket for både fyret og pumpen, er det det rigtige at gøre? Og er der andet jeg skal være opmærksom på? (Ved godt at jeg kan risikere at jeg også skal ha' en tekniker ud, når tanken har været tom...)
Puha, håber der er nogen der kan komme med gode råd når man nu sidder med problemet... For jeg kan jo godt se at jeg skulle ha' undgået problemet, men måske kan jeg lære lidt af det...? Jeg håber! .-)
Rigtig god torsdag til jer alle...
Hilsen
Millene, nu med RIGTIG mange lys - ikke kun for hyggens skyld, men også for varmens... :-)
tilføjet af

selvhenter

på DK tanken , der låner man en trailer til formålet. er lidt billigere.
måske skal der udluftes på oliefyret , men det kommer an på hvor olietanken står i forhold til oliefyret. ( HØJDE )
tilføjet af

Du kunne jo.

Hælde 10-20 l dieselolie på tanken, så har du varme, og varmt vand til i morgen.
Men det kræver desværre nok at du har en bekendt der kan starte fyret for dig, da der er kommet luft i sustemet, som derfor skal luftes ud.
Olie, og oliepriser kan du finde på nettet, men du skal nok ringe selv til de forskellige olieselskaber for at høre hvem der er hurtigst ude.
Held&lykke.
tilføjet af

Surt

Er man pludselig løbet tør, kan man sagtens fylde dieselolie på som en nødløsning, indtil man kan få olieselskabet ud. Men det hjælper selvfølgelig ikke hvis der først er behov for en tekniker.
Prøvet det selv for et par år siden... og ja... der var behov for en tekniker, men de plejer at rykke ud hurtigt, hvis det er akut.
Jeg bruger "OK" http://www.ok.dk/Bolig/ProdukterOgTilbud/Fyringsolie-Plus.htm?csref=aw-fyringsolie-privat2 til levering af olie. Du får 200 kr. i rabat første gang du bestiller hos dem... har du medlemskort til brugsen (FDB) kan du få yderlig rabat, samt hvis du bruger deres tekniker til det årlige eftersyn, er der rabat at hente.
Held og lykke!
tilføjet af

Surt? JA!

- MON ikke... Specielt fordi jeg bor lidt ude på landet, og min bil er på værksted, så jeg kan ikke lige køre efter noget olie... (Og har desværre heller ikke træk på bilen, så den med "selvhenter" er desværre heller ikke brugbar.... Ret ynkeligt i det hele taget, ikke? Hi, hi...)
Men foreløbigt tak for hjælpen - vil bruge aftenen under dynen, med varm kaffe og nogle ovnbagte æbler (det varmer jo altsammen!) mens jeg kigger efter olie på nettet! Hi, hi...
tilføjet af

Og dén tak...

- er til alle jer der har svaret...
Hilsen fra
Millene
- som, hvis nogen skulle være i tvivl, ER blondine! Hi, hi...
tilføjet af

Varmen.

Hej Millene
Fandt du et billigt sted ,og har du fået varmen,jeg står selv og leder efter billig olie elsker forresten blondiner.
:-) Brian
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.