2tilføjet af

Man går op i politik , påtvinges noget andet.

Den nye regering bliver muligvis en S/R regering. Ifølge mange danskere giver det øget indvandring. Mange af dem vil ikke integreres , de vil leve på en anden måde end vi vil , på grund af deres religion ( Saria love ???) . Hvis man ser på fagforeningerne (LO.) , er der temmelig meget socialdemokratisk partipolitik i fagforeningerne , det er en kæmpe fordel at være medlem af socialdemokratiet hvis man vil * til fadet* . Gode stillinger m.m. , med en kæmpe løn m.m. Mange af deres medlemmer tvinges til at være medlem , tvinges til at støtte DERES parti politik. Hermed også deres indvandrer politik. 200.ooo tvangsmedlemer er der i et frit land. Stik imod grundloven og menneskerettighederne ( artikel 20 stk. 2) . Deres overenskomster er iorden , det faglige er iorden , det parti politiske burde man lave lidt om på - tag hensyn til dem der ikke vil denne vanvittige indvandrer politik. Det er jo total idiotisk , at man skal støtte deres partipolitik for at have lov til at arbejde. OG stop med jeres fjende billeder. Tænk lidt mere på det faglige og lidt mindre på det parti politiske , det kan I arbejde med i jeres parti. Jeg holder med Karen Jespersen (S), og et andet parti. Politik er en privat sag , det er noget man selv bestemmer . Og så kan DSU. spille kort med deres * fjendebilleder* Spillekort med billeder på , en gemen svinestreg.
tilføjet af

Ævl magen til har jeg aldrig vist

Dit viden om virkligheden, såvel som grundlov osv, er forsvindende lille, din lille misrable synderjyde!!!. Et lille barn på 6 år kunne skrive meget mere sammenhængende og konskvent end dig.
Det får mig til at tænke på om der overhovdet er noget tilbage mellem ørene hos dig??
Jeg har på fornemmelse at du stjæler dine (såkaldte) holdninger fra seriøse aviser/Blade som ugeavis, BT, og DF's partiavis.
Jeg anbefalder at du snart henvender dig til en psykolog.
tilføjet af

så kan du sidde der og råbe op

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.