55tilføjet af

Justin Timberlake

Hvad synes du om Justin Timberlake? Synes han er tidens mest holbare stjerne. Super funky numre - hele hans skive holder. Og spcielt dem der er produceret af The Neptunes.
tilføjet af

Han er grim

Hans musik er nogenlunde inden for den genre, men han er ikke specielt køn eller attraktiv. Han blev først og fremmest populær pga. sit kæresteforhold med Britney Spears, og den efterfølgende PR-værdi han fik ud af det, ellers ville han aldrig have fået den opmærksomhed eller interesse han har fået, også selvom han var med i et boyband. Det handler ikke udelukkende om talent for at slå igennem. De kvindelige musikere skal alle ligne modeller for at slå igennem og for overhovedet at have en chance i den branche, mens de mandlige stadig kan gå og ligne en spand lort. Hvor langt var Jennifer Aniston nået uden Brad Pitt?
tilføjet af

Nu må du lige styrer dig!!!

Jeg synes Justin Timberlake er en af de mest seje musikkere for tiden! Og jeg synes det er den væreste gang lort at sige at han ikke ville have klaret det uden Britney Spears! Han synger jo for fanden skide godt, og for det andet var det slut mellem Britney og ham, da han gik solo! Hvis du overhovedet har lyttet til hans plade (som det ikke lyder som om du har!) kan du høre at han fandme kan sit lort!
Du nævnte også at Jennifor Aniston ikke villle være kommet nogle steder uden Brat Pitt, og det er også noget lort!!! Hun har succes på grund af serien "venner" og det har intet med Brat Pitt at gøre! De var vist ikke engang sammen da hun startede på det!!!!
Så få lige styr på tingene inden du kommer ud med sådan en omgang kritik(/lort)!!!
tilføjet af

Han er bare for sej...

Hallooo dig susanne eller hvad det nu var du hed.!! prøv og hør her det kan godt være du synes han er grim men hvad fucking tæller det..?? det er hvordan han synger og hvordan han er inden i der tæller..! okay..!!! men hey alle sammen synes i ikke at ham her han er bare for lækker,charmerende.. også vidre..??? når men jeg kan skam bevise at jeg er totalt fan af ham hele mit værelse er fyldt med ham.......!!! så fuck af med jer der ikke kan lide ham...!!!
tilføjet af

Fedt musik!


Jeg synes, at hans cd helt klart holder. Den er noget af det fedeste, jeg har hørt længe. jeg synes også, at de sange, der er produceret af Neptunes er fede, men det er dem som Timbaland har produceret også! Jeg kan især godt lide Cry Me A River. Det er den fedeste sang på hele albummet.
tilføjet af

Justin is hot

Justin Timberlake, ja navnet siger jo det hele🙂Han er lækker, har en god røv, synger vildt godt, og alle hans sange bliver til sucse. Og så danser han jo osse vildt godt😃Han er sgu os meget sjov😉 så.....
Det var min mening
Justin er TOTAL LÆKKER :)
Knuz Fra Mig
min E-mail nuzzer5@sol.dk
tilføjet af

Rolig nu, lad dem dog!

Harj
Jeg syns Justin er vildt sød, han danser bedre end nogen andre jeg nogensinde har set!!!
Såå, jeg fatter ikk at pressen ikk lader stjernene leve deres eget liv!
Lad dem dog være, og desuden er Diaz også en steg såå, det er jo fint nok med de to!!
tilføjet af

smile mille

Han er total dejlig
tilføjet af

KLAM KLAM OG ATTER KLAM

han er KLAM
tilføjet af

Jennifer.....

...Jennifer nåede at lave flere film før hun mødte Brad Pitt...og Justin havde da masser af succes før han begyndte at komme sammen med Britney Spears.
Jeg kan ikke lide ham, men man skal ikke skrive ondt om Jennifer! *SS*
tilføjet af

HALLO

Jeg syntes altså at pressen har for travlt med hvem der er sammen med hvem..
Hvad ville du ikk slev sige til at der ståd en ude i baghaven med et kamera, hver gang du kyssede en fyr farvel..
Det ville da ikke være fedt!!
!!!!LAD DEM DA FÅ LIDT PRIVAT LIV!!!!!
tilføjet af

Justin Timberlake..

Come on.. Han er sgu da : Crazy Funky Sexy... Han kan synge, og så kan han bare det der med at bevæge sig😉Hvad mere kan man forlange! (Ej, det er hver sin menig) Men herinde skal man jo også bare komme med sn egen mening... Såååh, det har jeg nu gjort!
Take Care everyone! :)
tilføjet af

han er en klam lille bøsserøv

Hvis folket kan lide JT
har folket ingen smag...
Pop=FUCKING SHIT!!!!!

/sepultara
tilføjet af

føøøjjj!!!

han spiller lækker (der er ikke noget værre end idioter der spiller lækkre) han spiller smart, han har kan ikke noget spichelt, og så spøger i sikkert alle "fansene" der ude om jeg kender noget til musik og ja jeg går på musikkonservatoriet og synger... svaret er han er bare en lille dårlig ulidelig sanger (hvis man kan kalde ham en)... mennn en ting er okay ved alle musik-arter (selvfølgelig bare ikke techno)-og ved hans lort er der også en lille fordel: man kan danse til musiken... han er bare en der tror at han kan lave musik- en skønne dag ser han vel i øjnene at det kunne han ikke!!!
tilføjet af

KLAM

Han er sgu da klam - næ giv mig en rigtig mand som LENNY KRAVITZ, thank you :-)
tilføjet af

Alle de der drengebandsangere er robotter.

De ville også gøre sig godt i hæren. Utroligt at så mange mennesker gider lytte til det, selvom de ved det er en masseproduceret metervare lavet efter en velgennemprøvet skabelon som selv en fireårig kan gennemskue.
tilføjet af

Forresten er Britney Spears af samme kaliber.

Fy for pokker!
tilføjet af

hørt omkring nu må du lige styre dig...

NEMLIG ! LUDER
tilføjet af

Justin...

Jeg synes ikk at Justin er lækker eller HOT eller sådan noget! Men han er der heller ikk hverken bøsse eller klam! Jeg synes faktisk bare at han har et helt almindeligt udseende! Men han laver jo noget virkelig fantastisk musik! Han har virkelig vist at han kan selv!!
tilføjet af

det tror han.. men det er ikke sandt....

justin timberlake tror at bare fordi han er gået solo.. så kan alle lide ham... hvilket IKKE er sandt. han allerede skadet sit ry da han var med det lorte boyband.... så hvis han virkelig vil tage sig sammen... så holder han op med at synge/pive.. så vi slipper for ham.......
tak.........
tilføjet af

Barnerøv!

Til Hvad det!
J.T. ligner en barnerøv og er ikke særlig attraktiv! Det kan godt være, at hans musik er ok, men hvad ved du om, hvordan han er indeni????
Det er alligevel hans manager, som bestemmer hans image! Du behøver ikke at bevise, at du har dit værelse tapetseret med J.T., medmindre du har lyst til, at invitere det halve af sol-læserne hjem ..... Vågn dog op og få taget det stavekursus!!!!
tilføjet af

Lækker

Han er ikk overdrevet lækker, men han
r meget sød o han danser og synger 1000 gange bedre end i gør, så hold jeres kæft!!
I kan sgu ikk gøre det bedre selv!!!
tilføjet af

Koncert

Jeg var til koncert med ham den 18 maj, da han spillede i London arena. Jeg havde vundet turen igennem radio Viborg. Han er altså den hotteste amerikanske stjerne. Og han synger helt vildt godt, også LIVE. Han er en dejlig fyr ham Justin.
tilføjet af

Justin.. Bahh!

Justin SUUUUUUUUUUUUUUUUUUX!
Lige så snart man har hørt hans numre 2 gange er man træt af dem.. Og de ligner sgu også alle sammen hinanden.. Kunne ALDRIG finde på at bruge 150 kr. på hans cd!!
tilføjet af

Hmm..?!

Hvorfor er det li at du skriver at du kan bevise at du er fan af ham?! Vi tror skam på dig når du si´r det.. Øh..?!
Syntes det er fint nok at du godt kan li ham.. Fatter bare ikke hvorfor?! *Og jeg kan da også godt bevise at jeg ikke kan li ham, jeg har ingen plakater med ham* TÆNK!!
tilføjet af

Rolig nu..

hej
jeg synes at pressen har alt for travlt. lad dog de kendte have et privatliv. fordi at han har kysset med Diaz eller hvad hun nu hedder betyder det da ikke at han skal pines og plages af presse. hallo.. han er single og derfor har hanh da ret til at kysse lidt med de piger han kan lide... jeg vil bare mene og de kendte skal have deres privatliv. flere har sagt til mig at jeg burde blive sangerinde og kendt over hele verden. men det har jeg fx. ikke lyst til p.g.a. at man ikke kan ha sit privatliv ved siden af.
Jeg synes om Justin. men jeg er ikke vildt fan af ham. jeg synes han har du nogle rimelig funky sange og synger og danser godt. han ser da okay ud men er ikke vildt dejlig. men han kan da lige gaa an.
kram stine
tilføjet af

Øh..?!

Hvorfor tror du at vi ik ka synge..?!
tilføjet af

og det skal du bestemme????

Bare fordi du går på musikkonservatoriet, er det vel ikke det samme som at du nødvendigvis har ret. Enhver har vel ret til at ha sin mening. Og der er forskel på musiksmag... Og bare fordi han tilfældigvis ikke passer ind i din smag, behøver du vel ikke svine ham sådan til.
tilføjet af

han er da lækker

jeg hader nomalt alt pop men lige justin syntes jeg er helt vildt lækker men min kærester er meget lækkre... men han hader justin...
tilføjet af

klammert

Jeg synes han er klam og så ryger han POT..
tilføjet af

Smag og behag

Dette er sådan set til alle.
I glemmer vist helt at der er noget der hedder: Smag og behag !
Det ville sgisme da osse være for trist hvis vi alle kunne lide det samme, ikke?
Det var bare det.
Nyd livet mens I har det :)
God sommer.
tilføjet af

Han er cool!!!

jeg kan virkelig godt li Justin!!!
Han synger meget godt og ser og meget godt ud!!!
Han er nok den jeg synes ALLER bedst om!!!
HAn er for super...
Jeg elsker hans musik!!! ´Det er noget er giver mig lyst til at fyre den af!!! Elsker ALT hans musik!!!
Han er sød på sin egen måde!!!
Han efterliner ikke nogle andre stjerner!!!
Det er bl.a. det jeg godt kan li ved HAM...
Det var lidt fra mig/maj...
tilføjet af

Han er en klaphat

Han ligner en klaphat. Han kan ikke synge, og han lugter sikker også...
Træls han skal score de lækre kællinger, men sådan fungerer det jo... Har du penge, så ka' du få....
tilføjet af

op i røven

godt ord igen...
tilføjet af

Hmmmmmmmmmm

Justin Timberlake er et mærkeligt fænomen. Han ser ganske normal ud ligner faktisk bare en almindelig ung mand, så jeg fatter ikke at han blir hypet så vildt...Hans musik er ørehængende men så er det sku heller ik federe. Jeg bryder mig hverkan om han, hans musik, eller hans attitude....Hvordan kan man lave debatter om: Justin Timberlake: den nye " King of pop "
Lad ham nu lige vise lidt mere bare én skide skive.....
tilføjet af

ik noget særligt

han er grim men synger rigtig godt og er meget talæntfuld
tilføjet af

Justin Timberlake...

Han er bare SÅ lækker, den fyr... Han måtte gerne komme og overnatte ved mig... Jeg syntes at det er helt okay hvis ham og Diaz begynder at komme sammen med han var nu også ret sød sammen med Britney Spears...!
tilføjet af

Justin

Æh... justin? ligner en bøsse.. :D
tilføjet af

Hmm, W-iggA??

Han tror faandme at han er blevet sort?! ØvØv..
Det var fedt i starten, da han startede med sin egen musik.. Hmm, så lavede han sangen "work it" med Nelly.. selv i den video havde han "bling-bling" overalt.. Store sten i ørene, og kæder om halsen... Så er man da W-iggA.. WannaBe NIGGA?!
Den "nye" video "Rock your body" har han simpelthen også fået anlagt sig NEgRo Skæg?! Fat det knægt.. Du er HVID...?!
tilføjet af

det er synd for...

Jeg synes det er synd for Britney for hun styrer for vildt og synger pisse godt og er pisse lækker
tilføjet af

Se og Hør

Der er nok nogen der læser lidt for meget Se og Hør her...! Indrøm det nu bare, Justin kan ikke synge eller danse, for den sags skyld!!!!! Han lyder som en lille pige på 3 år, eller også er der bare nogen der sparker ham for neden, så han kan ramme de høje toner.... Hans dans er jo heller ikke noget at råbe hurra for. Det eneste han gør er at hoppe lidt rundt, og så drejer han engang imellem! Jeg synes det er helt iorden, at du er så vild med ham, men det er på tide at acceptere at han altså ikke er så god som alle siger han er. åben dine øjne og lyt med dine øre, så skal du nok finde ud af hvad jeg taler om!!
tilføjet af

Han er da ok!

Han er da helt ok, jeg kender ikke manden privat så derfor kan jeg ikke udtale mig om ham, men lad ham dog gøre hvad han vil, det er jo en privat sag
Jeg syntes at folk har alt for travlt med hvad de kente gør og ikke gør, han har vel også ret til at blive forelsket eller har han???
tilføjet af

Justin

Han er altså meget dejlig. Hans 2tal seje sange rammer et vis sted i mit hjerte...jeg kan blive ved med at høre "Cry me a river" igen og igen. Der er vel mange der synes jeg er total underlig fordi jeg synes det. Men hvorfor ikke kunne li ham? I ved jo ikk om han er klam. I har jo ikke mødt ham rigtig! Så jeg synes I justin-hadere skulle ta og lukke. For han kan sit kram!
tilføjet af

Pubertetspiger og Justin Timberlake

Det kan godt være han har opnået en vis pularitet blandt 15-årige piger, som er i pubertetstalderen, som har brug for et upnåeligt forbillede i deres udvikling fra barn til voksen, de kan dyrke og se op til, og som synes han er ååh så lækker. Men indse at han nok ikke lige bliver den næste kæreste - han dater skuespillere, modeller og sangsild. I må sgu nøjes med at kysse plakaten som hænger over sengen!
tilføjet af

Føj!

Han er en Baby.
Som kan græde over ingenting føj!.
Men hanz huz er nu stort og cool!
tilføjet af

ej vel+

Baby face! han har en baby pige stemme men han har dog et fedt hous!


Unskyl stave fekl *SS*
tilføjet af

Enig Tina!

enig TIna
tilføjet af

spandloret!

Jenifer Aniston er fan´me køn......
Nok kønner ind dem der siger hun er en spand loret!.
Har i lige set Justin næse den liner Take eller hvad han hedder han er virklig grim!
tilføjet af

qwrwccthehtrdg hfggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Nåå Justin ham der ringed3e til sin mor fordi de snytte ham med at han skulle sæglse sit hun den Baby!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gå hjem og vug!!!
Han kommer jo nok aldrig hjem og ser dig vel!
tilføjet af

tihi

Nå ja det var sq da i Punk'd. Jep han blev SNYDT. Hehehehehe han var lige ved at tude.
tilføjet af

Jep

Ja hun er sq da ikke det fedeste forbillede for de små teenage tøser med sine plastic bryster og hun synger sq ikke for godt heller.
tilføjet af

vittighed :-)

Hvad er forskellen på Justin Timberlake og Michael Jackson????
Svar:
Michael Jackson var neger engang.
Det er så tydeligt at Justin Timberlake kopiere Michael Jackson. På dans, tøj og falset stemme.
tilføjet af

JA, NU SLAPPER VI ALTSÅ AF!

ok, det er rigtigt at han har nogle fede hits... men det er kun dem som er blevet hits! hele cd'en (jeg har den) er alt i alt "skide" kedelig! alle numrene minder om hinanden, og det er bare så snork...
tilføjet af

Øh... hva fanden sker dr for jer???

Justin er sku da for dejlig, og han synger og danser sku os godt...
Så j ve ik helt hva dr sker for jer når i siger at han r grim osv.
Og jeg vil vædde m a han synger, danser og ser bedre ud end jer...
ta den..
tilføjet af

Han er den bedste.

Jeg syns ikk han er klam eller noget, men er han bøsse?? jeg elsker ham og hans musik over hele verden.. intet ka slå hans sange .. ALDRIG dx ..han er min hvis jeg kunne..!!..
tilføjet af

No Way!

Med hensyn til dit inlæg m justin&pubertetspiger, tar' du vist fejl..
Der er mange der bare er 'fan' af ham,uden at ville HAVE ham.. Bare lige til din information!![:|]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.