3tilføjet af

Filmen

Filmen der hed "Den Grønne Mil" r en RIGTIG RIGTIG god film som Tom Hanks r med i men hvis i ikke har set den så begynd at græde for den var bare SÅ FORFÆRDELIG god den handlede om en dødsgang eller en slags fængsel men bare hvor der r folk der skal dø,men de skal ikke dø hvor man skyder dem eller sådan noget men hvor de skal i den elektriske stol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeg gider ikke lige at fortælle hele filmen for dem varede i 4 timer så det kan i vel forstå men jeg kan da fortælle noget af den og det kommer.........................NU
der var sådan en mand han havede så en mus som kæledyr men en af de der slags politi betjente eller han var faktis ikke politi betjent han var vist bare en slags medhjælper men altså så ham medhjælperen han hed Peacy nå men Pearsy kunne ikke lide mus og så en dag da ham der fangen han skulle vise nogen betjente at musen kunne nogen kunster som var fx at fangen trillese en lille slags tråd beholder som musen kunne tag forpoterne op på den der lille ting der men så kom han til at trille den der ting ud af selle døren og så kom Peacy forbi og.......han trådte hovedet af musen (synd ikke?) og så begyndte fangen selvfølgelig at græde men det kan jeg værtfald godt forstå nåmen så var der en anden fange som så sagde at hvis de ga ham musen kunne han måske nå at redde den og så ga de ham så musen og ved i så hvad det skete?nej altså dem der ikke har set den ved det selvfølgelig ikke men der skete dette at han kunne genop live musen men jeg vil ikke fortælle om ham der reddede musen.men ham fangen skulle henrtes næste dag så han sagde at en af betjentene skulle have musen (musen hedder Mr.Jingels) men så fandt de på at fortælle om et sted der hed mouseville (men det fandtes ikke) så nu var det næste dag hvor han skulle henretes.............nå men ham der Peacy havede bedt om at få lov til at henrette ham og det fik han så lov til...nå men nå man skal henrettes skal man have sådan en lille VÅD svamp på hovedert....nå men så skulle ham Pearcy så gøre den der svamp VÅD i en spand med vand,men det gjorde han så ikke men det vidste de andre betjente så ikke...nå men så fik ham der fangen så den der svamp på hovedet og så satte de så stolen i gang..,MEN så så en af betjentene så at der IKKE var våde spor op til stolen fra spanden og så kunne man høre fangen skrige fordi svampen var jo IKKE våd og skal jeg fortælle jer eller dem der ikke ved det nå men det r svampen skulle være vår fordi så går strømen fra stolen direkte til hjernen så man dør med det sammme men svampen var jo ikke våd så han skreg af voldsom smerte og det r jo klart nå men da han var død så man hans hoved og det var ret så klamt fordi der var hverken skind eller kød eller blod kun et sort forbrændt kranium tilbage af hodvedet og det var ret så klamt nå men nu vil jeg ikke fortællle mere om den film men hvis i vil vide mere så lav jer en bruger på netstationen og led efter brugeren som hedder leastump
mvh
lea/leastump
tilføjet af

nånå

Nånå...det lyder da ret voldsomt. Jeg har selv filmen men har endnu ikke haft tid til at se den. Så er det jeg spørger. Hvem spiller Tom Hanks? Og er filmen god?
Hilsen Mig
tilføjet af

Tom Hanks spiller

Tom Hanks er en af fangevogterne i filmen. He's the GOOD guy!
tilføjet af

kanon film

Hvis du endnu ikke har fået set "milen" så er det bare lige hen foran flimmeren. lidt kortere fortalt handler filmen om muligheden for at der eksiterer overnatulige fænomener og hvordan mennesket møder det. (eller hvordan møder mennesket fremmede ting og nye mennesker det måske ikke helt forstår!) Den ene gode skuespiller præstation efter den anden. Filmen kommer rundt i hele registeret - sjov, alvor, gru,næste kærlighed osv.
GOD FORNØJELSE.
SSS
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.