8tilføjet af

KoRn

Jeg vil bare sige, at jeg syntes Korn er det mest geniale band i hele verden. Jonathan Davis er totalt fed, og han kan gå så meget amok! Hvis du/I ikke har hørt så meget Korn så gør det. Da jeg begyndte at høre Korn, ændrede det mit liv!
Jeg kan specielt anbefale disse cd'er ;
"Follow the leader" og "Issues"
Men hvis du/I vil høre nogle "hårde" numre, skal der helt klart fyres op under "Life is peachy"...
Udover det er Incubus og Deftones også SÅ fede.
Dette er helt klart min top 3 liste, og jeg håber virkelig, at der er nogen, der vil give disse band en chance. Hvis du/I syntes, at Korn ( eller Deftones ) bare er noget larm, så sæt dig ned og lyt ordentligt efter. De er skide dygtige. Jeg kunne ikke li' Korn til at starte med, men hvis du sætter dig ned og koncentrerer dig om at fokuserer på det fede i deres musik, ændrer du sikkert mening *s*
Giv det en chance...
tilføjet af

Suk..

"Jonathan Davis er totalt fed, og han kan gå så meget amok"
Tja, ikke en skid han gør. Korn er vattet, nu metal. Nu-metal siger jeg dig, ikke en skid andet!
Black fucking metal
Lycif
tilføjet af

blackmetal tsk tsk tsk

NU ved jeg ikke om du selv spiller men jeg vil da lige sige at det korn de spiller er på et meget højt teknisk plan i modsætning til dit "blackmetal". en anden ting er at det ikke bare er numetal, korn er skaberne af genren jeg har nemlig været med helt fra starten da de udgav den første udgave af deres første album i 1994. jeg er også enig i at deftones er noget af det fedeste fordi de er så nyskabende og chino han ROCKS!!!!
tilføjet af

wuhuu

Thank you...
Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der kan se, at korn og deftones styrer for hårdt.
Den fedeste cd med deftones må da uden tvivl være "white pony" - fuck de er cool på den cd.
På den cd har de også back-up-vocals af forsangeren fra Tool, og det er jo slet ikke ringe! Det er altså bare genialt musik - chino har en meget særpræget stemme, der virkelig skiller sig ud. Og det har davis også...
What can I say - they kick ass...
Mvh zenia
tilføjet af

dit tab!

Og til alle dem der ikke kan høre det fede i korn, deftones, incubus, tool og hvad der ellers måtte være af fed musik, kan jeg kun sige ; Too fucking bad! Det er virkelig dit tab, hvis du ikke giver det en chance, for det er det bedste og mest originale musik i verden.
Men jeg går ud fra at dem der ikke hører den slags musik hænger ud til blandet pop fra de bedste skuffer med britney spears og jon... den eneste grund til at du ikke hører det, er fordi de er for store for dig...
tilføjet af

koRn rules

Ja forhelved.. Give it a chance. Deres sang tekster går lige i hjertet på én. De gir så meget mening, og man føler virkelig Jonnathans smerte. Ta' til Roskilde i år, der vil koRn fyre den af. Jeg tror hvis man virkelig vil forstå koRn, skal man læse nogle af teksterne. prøv det, i vil elske det..
tilføjet af

Korn...

Korn er ikke andet end Rage Against The Machines intetsigende yngel. Limp Bizkit er tredie genreation, så det gør dem bare endnu mere intetsigende.
tilføjet af

hmmm....

Jeg kan ikke kommentere på Korns tekniske kunnen, men man kunne jo stille en række spørgsmål:
1: Hvad er det fede ved en person som understreger vigtigheden af at hans lille dreng lærer at bruge et skydevåben?
2: Hvad er det geniale ved en person som er imod religion og flere gange har talt nedladende om personer som af den ene eller anden grund tilhører en trosretning?
3: Hvad er det seje i et band som for en del år tilbage vist nok turnerede i Tyskland sammen med højreorienterede ekstremistiske grupper?
Blot et par tanker...
tilføjet af

KoRn...

Yes man! KoRn er det fedeste af alle bands, det er sgu min mening...
Jeg har alle deres cd'er og hører dem dagligt igennem... bli'r sgu aldrig træt af KoRn.
Når der er nogen der ikke kan lide dem er det nok fordi de er typiske ungdoms-idoler, og derfor forbundet med et "wannabe-image".. men rent musikalsk er de jo geniale!!!
Jeg kan også godt lide hårdere rock som Metallica, Sepultura, Cradle of Filth, Godsmack, Pantera osv.
Men KoRn er stadig de fucking bedste!!!!!
1000 Hilsner fra en KoRnfreak-tøs fra Aalborg!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.