4tilføjet af

mænd=løgnere???

mit spørgsmål er: lyver min kæreste. jeg er meget forelsket i min kæreste og måske har det gjort mig blind!!! jeg var sammen med ham igår, hvor jeg udførte oralsex på ham. der fandt jeg et blondt hår(jeg har helt sort hår og det har han også) dette er så tredje gang jeg finder et blondt hår! for et stykke tid siden, var jeg lidt sur, fordi han bryder vores aftaler. jeg gav bare udtryk for at jeg var ked af det! han vidste ikke hvad det drejede sig om og spurgte: "hvorfor er du sådan, har du fået noget at vide?" altså den kunne godt tolkes som om han havde lavet fy fy. Han siger dog at han ikke har , da jeg konfronterede ham med det, og jeg vil meget gerne kunne stole på ham! jeg elsker ham meget og vi har været sammen i fire år nu. lyver han om det eller hvad? jeg har virkelig brug for en andens mening!!! håber at I kan hjælpe!
tilføjet af

fhjh

Har tit lyse hår på ... men er ikke utro
tilføjet af

Drop ham

jeg syntes du skal droppe ham! det er logisk at når der er lyse hår der nede så har han ikk rent mel i posen. Jeg ved det er meget svært, min egen kæreste lyver og overholder ikke sine aftaler, jeg ved jeg skal droppe ham. Jeg elsker ham men det går ikke.. heller ikke mellem dig og din kæreste...
Held og lykke med det!!
tilføjet af

Hov Hov

Nu synes jeg godtnok at du går for vit, for at sætte alle mænd i et dårlig lys er godt nok for meget.
Jeg kender da bestemt damer som har den samme svaghed, derfor siger jeg da ikke det samme om alle damer for damerne er stort set ikke en hak bedre, hvor mange mænd tror du ikke der går omkring og tror at de er far til en forkert.
Moderen kender man altid , men hvad med faderen.
tilføjet af

hår

Hej!
At finde et enkelt eller to hår med en afvigende farve er altså helt normalt! Jeg får af og til et par kulsorte hår, men er ellers mellemblond!
Og jeg har fundet dem længe inden jeg blev seksuelt aktiv.
Så du skal nok ha' lidt mere at hænge evt. utroskab op på!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.