6tilføjet af

Aldersforskel... (Advarsel, meget provokende)

Jeg sad og kiggede lidt i de forskellige "topics" her under kærlighed, og bemærkede hvor mange der spørger andre om deres kæreste er for gammel... Helt ærligt mand, det handler sku da ikk om hvad andre synes er "rigtigt/forkert", men hvordan du selv har det... Har i det godt, så bliv ved, har i det skidt, så drop det... få dog jeres egne holdninger...
En anden ting jeg har undret mig meget over.
Jeg kender rigtig mange piger på 14-17 år, der hele tiden finder ældre kærester... det undrer mig ikk, eftersom mange teenage-drenge er MEGET umodne... det der undrer mig, er imidlertid, hvorfor 4/5 af disse piger er direkte grimme... ja undskyld ordvalget, men de er virkelig ikk for kønne(ved godt det ikk er alt), og mange af dem er også selv virkelig umodne, og dumme at høre på... Hvorfor er det så lige præcis disse piger der finder ældre kærester? Og hvem gider have en flabet og bumset lille teenage-pige, når der er SÅ mange damer på deres egen alder? Hvad driver jer drenge?
Er dette fænomen fuldstændig ubekendt for jer, eller er det ikk kun i min landsdel den slags er meget normalt...
Håber at høre fra jer... (ved godt det hele er meget groft og firkantet, men det har jeg valgt at gøre det, for at fremhæve mit spørgsmål. Hvorfor er det de grimme piger der får meget ældre kærester, det virker mærkeligt)
tilføjet af

hun var 16

jeg var 34 og hun var 16½
vi var kærester i 3 år
vores bedste år
ægte venskab (kærlighed)
ægte komplimenter i stedet
for latterlige kommentarer
der ikke holder en meter
hun fandt derefter verdens
sødeste 22 årige mandfolk
de er nu gift og vi ses
aldrig mere og det er OK
det var perfekt dengang
jo klart nok at
piger trænger til en voksen
kærlighed og ærlighed
der ikke lover mere end det er
tilføjet af

Du har sku nok ret...

For de her piger, de er typerne der ikke ville opdage at de blev udnyttet... =)Og gutterne... nogle smadrede bonderøve fra landet...
tilføjet af

Selvfølgelig

Selvfølgelig har jeg ret.. I'm one of them.. Remember??
De piger der er sammen med ældre fyre ved ikke at de blive udnyttet, eller er så bange for at miste deres fyr, så de lader sig udnytte for ikke at risikere at blive single.. Der er, tror jeg mange piger der går rundt med frygter for at blive single, så de tager imod alle tidbud fra alle mulige perverse og mærkelige fyre..
Personligt har jeg verdens sødeste kæreste, som er 21 (jeg er selv 22) og det synes jeg ikke er at udnytte hende.. Vi har det super sammen og det skyldes dels den gensidige respekt der er mellem os..
Men jeg kan da godt huske det tidspunkt hvor jeg havde en kæreste på 14 da jeg selv var 17, og hun var som en lille hund, når jeg sagde spring, sagde hun hvor højt, og hvis jeg sagde blowjob spurgte hun hvor længe og sådan blev det ved.. Men til sidst indså jeg hvor galt det var det jeg havde gang i og knuste hendes hjerte, (eller gjorde hende en tjeneste) ved at droppe hende, og det var så her jeg mødte min kæreste som på det tidspunkt var 16.. Vi er nu smadder lykkelige og jeg er ikke den player jeg var engang..
tilføjet af

de to små tøser der har ældre fyre

Vi har læst dit brev og er en smule skuffet over dine ord!! vi er to tøser på 16 år og vi har begge en kæreste på 25. Ikke nok med det kender vi også mange andre par der har stor aldersforskel, og vi syntes bestemt ikke at pigerne er grimme eller barnlige, i de fleste tilfælde er det faktisk sådan at det er fyren der er den barnlige (f.eks ´når det kommer til noget med følelser) og den mindst attraktive. Og grunden til at de hellere vil have yngre piger er at de ikke er så snobbede som ældre piger. Håber at det er svar nok..
tilføjet af

nej

jeg kan til dels give dig ret.
de jeg var 16 var jeg samme med en på 30. (det er et par år siden nu, vi hadet et forhold i 2 år)
det jo klart han´s eks var tyk og ik lækker.
og så kommer der en pige på 16 meget moden og stram i huden, så det klart han heller vil være samme med mig. nu til dags handler de fleste forhold om sex og om at tilfredstille sin partner. sorry men det er sandheden
tilføjet af

ja ja

jeg kan desværre ik give jer ret.
da jeg var 16 var jeg samme med en på 30.
vi var samme i 2 år.
og jeg kan da 100% godt forstå ham. jeg er ung moden og en flot pige med en stram krop. så det da klart det er det han skal være samme med, i forhold til en slap klam krop med en masse mærker.
nu til dags handler de fleste forhold om sex og om at tilfredstille sin partner. sorry men det er sandheden
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.