5tilføjet af

er jeg bare ikk skabt til denne verden!!!!

Hej..
starter ud med at sige, at jeg er 15 år, så kan i der ikke goder høre på en teenagers problemer lige så godt springe fra med det samme. jeg er interesseret i at få et råd eller to med på vejen, ikke en masse brok. okay! tak. i må endelig ikk tro at jeg er en sur og træt teenager, som bare skal brokke mig, for det er jeg ikk..
men nu til sagen.
jeg sad sammen med en veninde i lørdags og snakkede om, hvorfor det altid er den samme slags piger, der ingen kærester har. vi fandt frem til at vi måske for dominerende. kan det være rigtigt? hvilken type er den mest populære blandt fyre, og hvorfor? og er der absolut en måde man ikke skal være på? jeg ved godt man ikke skal opføre sig dumt og være billig. det ved jeg 100%, men føler egentlig jeg er okay med på moden, og jeg er da heller ikke grim. sys faktisk ejg er ret sød at se på.. men det kan man jo altid selv sige..
men hvorfor er nogen typer mere populærer end andre.
håber der er nogen der vil svare( gerne fyre, da det mest handler om deres synspunkt)
KH. Mia
tilføjet af

Pige dog..

Jeg har et par gode bud, på hvorfor visse piger har svært ved at få kærester. Her kommer de:
1. Pigen er ikke for pæn (behøves ikk at betyde noget, men gør det ofte alligevel, hvad enten man vil vide af det eller ej).
2. Hun er umoden, og dum at høre på.
3. Hun er, når hun først får samlet modet, alt for frembrusende, og virker desperat.
4. Den nok hyppigste. Hun tror at drenge ALTID skal tage initiativet, for så føler de sig oh så mandlige... Not.. Der er ikk noget bedre, end når en pige viser sin interesse, men uden at overdrive helt vildt og virke desperat.
Ps: dominerende!? Har aldrig selv mødt sådan én...
tilføjet af

Typer

Hej Mia
Du spørger om hvilke typer vi som fyrer søger, men der findes ikke noget rigtigt facit.
Jeg er selv 20 og har været sammen med et par piger, og de har alle været forskellige typer.
Men det fyrer tænder på er hvis I er søde, men med det berømte blik, I må gerne vide at I ser godt ud, uden at forvandle jer til de der tøser man ikke kan komme i nærheden af uden at få en flaske i hovedet.
Men se sød ud og virk interesseret i den fyr du vil ha så vil han også ha dig
KH
Bue
tilføjet af

Tag det roligt

Hej Mia
Da jeg var på din alder var en af den type piger der havde enormt svært ved at finde en kæreste.
Har jeg forstået det rigtigt:
Den "type" det lyder som om du er, er den seriøse type, der gerne vil have et dybt (længere varende/varigt) forhold til din kæreste.
Hvis det er tilfældet, så kan det være du skræmmer drengene, de vil bare have en kæreste, men ikke noget varigt. Derfor er det ofte de lidt overfladiske piger der har flest kærester i den alder.
Jeg kan trøste dig med at mange der har sværet ved at finde kærester i din alder faktisk er dem der finder de mest stabile og trofaste kærester senere. Nemlig de drenge der selv var usikre og sætter pris på den enestående gave en kæreste er. De der har været sammen med 100 kærester bliver efterhånden betragtet som billige, og de har en tendens til at blive ved med at falde for de smarte fyre der er dem utro gang på gang.
Dem der ingen kærester kunne finde da de var 15, ja det er dem der har de mest harmoniske og lange forhold her små ti år efter.
tilføjet af

søde

hej
der er slet ikke noget galt med dig.. prøv at tænke på hvor mange fyrer der er i hele verden.. det er altså vildt at tænke på og der skal nok være ikke bare en men flere som vil kunne falde for dig som du er.. du må aldrig nogensinde lave dig om,, altså hvis du forstår havd jeg mener.. det skal nok komme...
mvh.. pernille
tilføjet af

Vores verden

Vær dig selv Mia..
Hvad er det gode ved at få en kæreste, hvis det kræver at man opfører sig som alle andre,
går som alle andre bærer det samme tøj som alle andre..
Jeg vil aldrig kunne falde for en "typemodel"...
Omvendt Mia hvad forlanger du så af en kæreste??
I vores verden er det ikke pigerne der skal være af den samme type, ikke dig der skal laves om til "en af dem", men af den samme type skal netop de to, der udgør et par, være...
Kram Nieser -I'm still looking for the only one-
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.