23tilføjet af

Hvorfor forvirrer hun mig

Hejsa med jer ! jeg har et spørgsmål , min X-kæreste har droppet mig efter 3 år , og jeg har prøvet igen og igen på at få hende tilbage , men hun siger "ingen chance igen" og "ingen kontakt til mig " og det holder jeg ! men hun ved hvad jeg hedder på chatten og hun kommer ind hver aften og chatter med mig ! Hvorfor gør hun det❓og jeg ved det er hende ! siger ikke hvordan jeg ved det , men det gør jeg ! har sagt det til hende " over chatten " for jeg vil ikke ringe til hende ! hvad vil hun❓åhhh jeg er så vild med hende og vil gøre alt for at hun vil have mig tilbage ! ved bare ikke hvad jeg skal gøre hjælp mig
tilføjet af

Hvad i alverden...

.. vil du dog sådan en underlig en?
mvh
tilføjet af

Elsker jo hende

Ja hvad❓Jeg elsker hende over alt på jorden
tilføjet af

Så gør noget

Hvis du elsker hende over alt på jorden så ring til hende og få en aftale med hende om at I mødes og snakker sammen.. Det kunne være I kunne få snakket om nogle ting og jeres forhold ville blive godt igen..
Ved godt det er et kort svar, men håber det virker..
Held og lykke..
tilføjet af

hun vil ikke

Jamen det har jeg prøvet , men hun vil ikke ligemeget hvad jeg siger og gør , har også sendt hende blomster
tilføjet af

..What to do..

Du kunne jo spørge hende hvad hendes begrundelse er?
Ok, jeg kan godt se at det er lidt svært, når du ikke vil ringe til hende.. eller tør? ;-) Det værste der kan ske er jo at du virkelig finder ud af hvad hun føler - i stedet for at søge svar her på debatten - men se lyst på det, så har du også værktøjerne til at "rette op" på det som afholder hende fra at give sig hen i dine arme..
HUN ER JO TYDELIGVIS MEGET GLAD FOR DIG SIDEN HUN OVERHOVEDET GIDER BRUGE TID PÅ AT CHATTE MED DIG!!!!!
Hvem ved hvordan du fremstår i hendes øjne, og hvilke ligtårne du i jeres forhold har trådt - sikkert utilsigtet- på, og som gør ondt nok til at hun ikke kan få kærligheden med dig til at gå op. Få dog en dialog i gang med hende.... Det ser for mig ud til at være soleklart, at I to ikke er færdige med hinanden! ;-)
Det er klart, at hun sikkert ikke ønsker dig tilbage på de gamle præmisser, det gik jo galt sidst... LYT på det hun savner, og GIV HENDE DET! Så vil du leve som en lykkelig og højt elsket mand - tilbedt som få - resten af dine dage. :-9
Min filosofi om kærlighed:
"Kærlighed handler om at GIVE det den anden behøver,
så du kan FÅ det du behøver"

Ved det måske lyder som en give-and-take, uromantisk forestilling. Men vores lykke afhænger af den grad vores behov blivet opfyldt i.. Og elsker man, er det naturligt og ubesværet at give.. Man kan bare godt komme til at give det man selv ville ønske at modtage, det man savner og drømmer om. Men da alle mennesker er forskellige - og især mand/kvinde på tværs af hinanden - så sker det uheldige at begge parter giver og giver, men er lige lidt lykkelige og opfyldte. Til sidst er der ikke mere at give af, men man har stadig en masse uopfyldte behov!!
Synes det er fornuftigt at hun ikke tager dig tilbage på blåt papir, førend I får TALT!! om hvad der skal ændres i jeres forhold. Men interesseret.. det tror jeg ikke du skal være nervøs for at hun ikke er.. :-)
pøj, pøj.. og lad os høre nærmere! ;-)
Mvh. Else
tilføjet af

Læs " hjælp søges"

Hejsa Prøv at læs den der hedder " Hjælp søges " der skriver jeg mere om forholdet
tilføjet af

... bare mine tanker..

..nu har jeg læst "hjælp søges".. ikke at jeg blev meget klogere, men som du skriver har jeres forhold været meget igennem.
Et eller andet sted sidder jeg bare med ordet TILLID i mit hoved.. Hvor skulle den komme fra, når du gang på gang er i tvivl om hvad der er højest prioriteret i dit liv? Tror alle kvinder har behov for den sikkerhed det er at vide, at uanset hvad der sker vil de ikke blive svigtet og "lukket ude af dit liv" uden de selv er skyld i det.. det er vel også rimeligt. Og der er du jo ligesom dumpet et par gange kammerat, kan du ikke selv se det?! Det er jo nok netop på dette område der skal sættes ind, hvis du på nogen måde skal have en chance hos hende igen. Men jeg tror du skal være fuldstændig ærlig overfor dig selv, for hun har vist allerede regnet dig ud.. Hun lyder ikke som typen du kan rende om hjørner med, og al respekt for det!!! Hun virker som en meget klog kvinde med selvrespekten i orden.. De hænger ikke på træerne!!!
Vurder med dig selv hvad du reelt har at tilbyde hende, og lad så være med at love mere end du kan holde.. I din bare iver for at vinde hende tilbage kunne du nemt slå et for stort brød op, og tro mig, det er hun bestemt ikke interesseret i!!! Før eller siden vil hun jo finde ud af, at du ikke kan holde dine løfter om "guld og grønne skove"... måske har hun allerede fundet ud af det på den hårde måde, da hun er i kontakt med dig, men alligevel er meget tilbageholden..?! (Sikkerheds-afstand på chatten?) Alligevel bør du- som jeg også skrev tidligere- bide mærke i, at hun ikke helt har slået hånden af dig. Min erfarring med kvinder er, at har de nået "grænsen" og mistet alt for en person bliver de nødt til at "lukke af for kontakt" for at beskytte den inderste tillidsfulde kerne af sig selv. Og det tager tid og arbejde at "vinde" hendes tillid igen.. men tror du har en chance, siden hun stadig er der.. et eller andet sted.
Måske hun har brug for at du viser hende dit sande jeg i stedet for at flygte når det bliver svært.. Det er sikkert ikke let, men kunne det ikke være rart at overgive sig til et andet menneske? Det syns jeg! :-) Så var du jo også fri for at være helt alene med dine bekymringer angående din far ligesom med så mange andre ting.. Og her er jeg tilbage ved ordet TILLID, for det kræver det selvfølgelig før du tør åbne dig for hende. Du siger du elsker hende, men tør du åbne dig for hende? Har hun givet dig grund til at du ikke ville blive taget imod hvis du gjorde? Har du overhovedet lyst til at få hende tæt på, eller kan det være årsagen til at du helst "forsvinder" en tid når følelserne fra fortiden slår knuder? I så fald er det bare vanskeligt at have et intimt forhold til en partner.. det bliver ligesom overfladisk på en måde.. men man kan jo godt åbne langsomt - Rom blev ikke bygget på én dag! :-) Måske hun ikke har haft nok tålmodighed?
Hvis du ærligt spørger dig selv, "Hvad har jeg til hende" tror jeg også du vil vide med dig selv hvordan du får hende tilbage... Kvinder har en næse for at skelne tomme løfter og ærlighed fra hinanden.. Måske er det kvindelig intuition?!
Hvad siger din fornemmelse dig, om det der er jeres problem for at det ikke fungerer uden alle de store nedture? Kan det tænkes at du forsøger at "fremprovokere" dem af den ene eller anden ubevidste årsag? Jeg ved godt det er langt ude, men for fanden mand, hvis du elsker hende kan det altså ikke være så svært....
Jeg synes, det er synd når I trods alt virker glade for hinanden. Mange gange tror jeg man skal være god til at tage sig selv i nakken og rette på sig selv, selvom det klart er lettere at give den anden skylden. Det er jo ikke kun den ene parts skyld.. Hvad har du f.eks savnet, der gjorde det svært for dig at proritere hende højt, trods modgang i dit liv? At få tingene til at fungere er jo begge parters ansvar.. Men man bør starte ved sig selv!!! Og husk hvad de siger i kirken "I medgang og modgang".. Så at du "løber" fra dine følelser når du har det svært er ikke et godt fundament for et forhold, eller hvad synes du?!

Håber at høre fra dig.. tror jeg vil tænke lidt på din situation. Du lyder meget oprigtig i dit ønske om at vinde hende tilbage, derfor jeg har taget mig tid til at svare.. Men det er jo kun mine tanker. Vigtigst er hvad dine er.. ;-)
Mvh.Else
tilføjet af

ja men forsent

Hejsa Else
Jeg har tænkt meget over alt det helle og har indset mange ting og har sat plus og minus siden op! har selv været meget kritisk overfor mig selv men også overfor hende!
Jeg vil tror at hun aldrig har haft tidlid til mig , hvorfor ved jeg ikke , fordi jeg kan ikke finde grunden til hvorfor hun ikke skulle havde haft det til mig !
Jeg har også kun lovet det jeg kan holde , for som du selv siger "man MÅ ikke slå større brød op end man kan bage" for så vil det gå skæv igen og det ønsker jeg ikke heller ikke for hende, det er der ingen der er tjent med så der har jeg tænkt meget over tingene for igen det kan ikke hjælpe os at jeg lover mere end jeg kan holde ! ja gud elsker jeg hende og vil gerne have at hun ville give mig en chance for at vise hende at jeg forguder hende og sønnen, men det er sket har næsten lige snakket i tlf med hende for at forslå at man evt kunne sætte sig ned overfor hinanden og snakke tingene i gennem , og det skulle ikke være nu men når hun var klar til det , men nej det ville hun ikke for hendes beslutning står fast og den vil aldrig ændre sig i hele hendes liv .. .hvad skal man gøre❓jeg spurgte også hende hvorfor hun så gik ind på chatten og tog kontakt til mig .. hvortil hun først ikke ville indrømme det .. men da jeg lade nogle fakta på bordet ,, blev hun nødtil det .. men hun sagde hun ikke viste hvorfor hun gjorde det ?! Hmmm men det skulle ikke ske igen sagde hun ... og det tror jeg da på
Men jeg forstår ikke kvinder❓hvorfor tror de ikke på at man kan havde en forstilling , men hvis man ikke høre på andres ved man jo ikke om den er rigtig
Hmm men det er slut nu ,,, hun vil på ingen måder rokke sig i millimeter
tilføjet af

lige kort

Jeg har sendt de indlæg jeg har lavet her så hun kan læse dem ... jeg føler jeg har gjort alt hvad jeg kunne , men hun er en stædig pige !!! desværre for ellers ville det havde været kunne blevet godt
tilføjet af

...

..Nå, det er jeg da ked af at høre. Så må du jo trøste dig med at du har forsøgt, og at hun bare ikke er den rette til din kærlighed. Du fortjener også en der elsker dig og viser det..det er klart.
Kender en klog mand der har sagt, at man skal gøre sig fortjent til at gå fra et forhold. Med alt det det lader til du har gjort, så kan du vist med god samvittighed vende hende ryggen.. Tror også du vil komme dig lettere over hende, når du ved du har gjort dit yderste og givet dit inderste! :-) Hun har åbenbart brug for noget du ikke er, og så er den jo ikke længere... Træls, men sådan kan livet også være. Du møder sikkert den rette en dag.. ;-)
Mvh Else
tilføjet af

ja da

Ja jeg vil sikkert møde den rigtige på et tidspunkt , men jeg er mere end forsigtig nu , for jeg troede jeg havde fundet den rigtige ! og ked af jeg ikke kunne få en dialog med hende , så hun kunne høre på mig og jeg på hende , det havde været fair for os begge, tja hvad skal jeg mere sige❓og gøre ?
tilføjet af

lysten

Ja hvad kan man sige❓1. er at hun skal have lysten til en dialog ! har hun ikke ! og hvorfor ikke❓kan det være fordi hun ingen følser har❓og igen er de bare væk efter 3 år sammen og kan de forsvinde på 1 til 2 mdr❓jeg ved jeg skal videre nu og er på vej ! måske fordi jeg siger som så mange andre :hvis det er det er planlagt det skal være os , ja så bliver det også sådan på et tidspunkt !
Ved det ikke jeg er stadig meget forvirret over hende
tilføjet af

..ikke godt..

Dit spørgsmål til sidst "hvad skal jeg mere sige? og gøre?" undrer mig... Du lyder for mig, ud fra din måde at formulere dine indlæg på, som en ret begavet og fornuftig gut... Hvis du virkelig har gjort ALT for at vise hende dine følelser, så har du vel ikke grund til at stille det spørgsmål? Du skrev i Hjælp Søges, at du havde fundet ud af, at det var hende du skulle leve dit liv sammen med.. Gad vide hvordan du kom frem til den konklusion, når hun ikke "vil høre på dig"?
Er du vred på dig selv over, at du ikke GJORDE NOGET da du havde chancen og hendes hjerte, da i var sammen? Er du magtesløs fordi du stadig elsker hende, men ikke kunne forpligte dig overfor hende da i var kærester? (Forsvandt fra jeres forhold når de store følelser fra fortiden dukkede op) Så forstår jeg nemlig bedre din magtesløshed.. Det må jo gøre enormt ondt at skulle "vinke farvel" til "kvinden i dit liv", når du på en underlig bagvendt måde ikke kan gøre andet... At ville og ønske at forpligte sig, men ikke kunne.
Hvis det er sådan du har det er det faktisk et stort problem... Og hvad værre er, så har det jo ikke noget med styrken af dine følelser for hende at gøre(dem du blev i tvivl om du havde for hende da i var sammen), så har det jo noget at gøre med din evne til at knytte dig til et andet menneske - endda et du elsker højt... Og det gør AV's!!! Så er det nemlig ikke hende, der "er noget galt med", men én selv...???
Du skrev også, at du så det som et problem at hun ikke ville vide af din fortid.. Kommer til at tænke på om det er sådan det forholder sig.. for ud fra din adfærd med at "smutte" når fortiden kom op, så er det vel dig der har afholdt hende fra at tage del i den.. eller hvad? Forstår ikke helt hvad du mente med det du skrev i Hjælp Søges..?? Måske du kan uddybe, for det kan være at meningen ligger gemt i det du ikke skrev for at indlægget ikke skulle blive for langt, og at det er derfor, jeg ikke lige har fanget den rigtigt. :-)
Ikke flere tanker for nu. :-)
Mvh. Else
tilføjet af

prøv at hør

Hejsa igen
For det første jeg har gjort alt for at vise hende mine følser! ved ikke hvordan jeg ellers skulle kunne gøre det !? Og grunden til hun er/var kvinden i mit liv .. det har hun været hele tiden , men ja jeg er sur på mig selv om jeg ikke kunne være der 100% for hende i nogle perioder i vores forhold pga min far kom ind i billedet og så havde jeg ikke energi til hende også (desværre) og det er noget jeg får hjælp til nu så det ikke vil komme til at ske igen så det har da også været mig der "er noget galt med"😉Men jeg har indset mine fejl og ved at rette dem , det er jo vigtigt
Det med ens fortid var at hun ikke ville vide noget som helst om min fortid og jeg ikke fik noget at vide fra hendes side , hvilken jeg ser meget forkert , for kender du den kender du også den person du er sammen med! mest fordi man har nogle lig i lasten ! kender du dem ved du også hvordan man skal takle visse ting !
tilføjet af

hvad med det svære??

Hej!!
Jeg ved det er møj hårdt og uretfærdigt det jeg skal til at skrive til dig..
Jeg har selv prøvet det - og kæmper stadig.
Jeg havde verdens næstsødeste fyr (den sødeste har jeg nemlig nu) for 8 år siden. Vi var sammen i 4 år, herefter når jeg ikke lige havde andre ved hånden var vi også sammen...Det var mig der skred og fortrød det igen og igen...
Jeg synes det manglede et eller andet og prøvede derfor alt for at peppe forholdet lidt op. Intet hjalp - så jeg blev nødt til for min egen skyld at kvitte ham. Ej det var hårdt..Jeg savnede og savnede. Han savnede og græd. Men nogle gange er det altså om at acceptere at tingene ændrer sig. Og oftest synes man det er "den anden" der ændrer sig. Måske er det en selv - og det kan man ikke gøre for. Man kan sagtens sige "jeg lover jeg dropper det der trip" eller laver om på det og det... Men det holder jo ikke - det er jo en del af ens personlighed..
Alt i alt - det jeg vil frem med er bare: Accepter at det ikke var hende der skulle være princessen i dit liv. Du finder også en Allerbedste kæreste - som vil overgår din "gamle" kæreste på alle måder.
Eller også så må du bare vente på hende..Altså hvis det er meningen med jer 2 så gør det vel ikke noget det først er om 5 - 10 år...Du har jo livet foran dig...
Håber du ikke synes det er for hårdt det her...Tro mig jeg har selv prøvet din situation - hvad skal man gøre...
God weekend!
tilføjet af

mail

Hejsa Elsa ,
Jeg ville gerne hvis det var muligt sende dig et brev jeg har skrevet til hende og sendt også , hvis du evt har en mail , der står mange ting i og mange ting som overhovdet ikke er skrevet her ?
tilføjet af

Ja men alligevel

Jamen klart , jeg syntes overhovdet heller ikke man skal prøve at lave om på noget eller nogen ,,, og ens personlighed kan man ikke lave om , men "mine fejl" var vaner dumme vaner og dem kan man lave om , jeg ved godt at der kommer en anden .. den tvivl har jeg ikke.
Men jeg kunne bare se hvor godt vi passede sammen og jeg kunne sagtens se en fremtid i det hele ... måske er det derfor det er svært , plus jeg har kæmpe følser for hende , er dog også godt klar over de bliver større når man mister
tilføjet af

mail

Det er i orden.. min mail-adresse er: elsegadeberg@hotmail.com
Skal nok læse det, for det lyder til at dette er noget der piner dig meget. Kan kun give dig mine synspunkter, men det vil jeg så også gøre.
Mvh. Else
tilføjet af

kommer senere i dag

Hejsa og tak
Jeg sender de brev jeg har sendt til dig senere i dag!
Og jeg takker og bukker pænt ;)
tilføjet af

Tja og

Ja jeg ved ikke mere hvad jeg kan gøre❓jeg syntes jeg har prøvet alt for at vise hvormeget hun og sønnen betyder for mig , og hvor godt vi passer sammen , men der skal jo 2 til at være sammen igen .. og tror tiden er inde til at glemme hende helt og komme videre selvom det er hårdt
tilføjet af

.. lige en lille tanke..

Hejsa!
Vil bare lige sige at jeg ikke har glemt dig.. men har en del arbejde i øjeblikket. Vil skrive en go' lang mail til dig. Ved godt det ikke er megen trøst i denne forfærdelige tid du har... Det er skrækkelige følelser ikke at KUNNE GØRE NOGET!!! Men det er vigtigt at du ikke går i panik - mit råd til dig, hvis du overhovedet skal gøre dig forhåbninger om at få pigen tilbage er at holde fast i dine føleleser for hende en tid - selvom det gør ondt, og det ville være "lettere" at opgive det hele og vende ryggen til..
Hun har helt sikkert brug for tid til at tænke sig om, og måske når hun frem til sine føleleser for dig igen... Prøv at tænk ved dig selv, at du jo et par gange har sat hende i denne situation - der hvor du sagde til hende at du ikke pt havde de rigtige føleleser for hende... Selvom det er svært, så forsøg at tænke på noget andet og lav nogle ting evt. med venner eller familie. Aktiver dig selv... Men forsøg ikke at tænke "afslutnings-tanker" for det er alligevel bare en intellektualisering af dine føleleser.. Du elsker kvinden - hold fast i det, og føl efter.. Det er aldrig let at føle sig afvist (fordi hun ikke ønsker kontakt nu) men hvem har sagt det skal være let? Giv hende plads hvis du elsker hende... Kvinders følelser er en underlig størrelse - men hvis hun mærker at du stadig er der når hun igen? henvender sig til dig, og at du er sød og imødekommende, så er der ihvertfald håb. Hvis du beslutter dig for at "afslutte det nu i dit hoved" så er du ikke imødekommende på den rigtige måde når og hvis hun henvender sig... Ved ikke om det er til at forstå hvad jeg skriver.
Alt for nu! :-)
MVH. Else
tilføjet af

en ting

Jo det har du måske ret i , og en ting er sikkert , jeg vil tage imod hende med kyshånd , fordi hun er mit livskærlighed , har jeg fundet ud af , men om det er forsent at finde ud af det ved jeg ikke
tilføjet af

hvor er du

Hejsa Else❓jeg har ikke hørt fra dig i en tid , og troede du ville sende en lang mail til mig❓;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.