16tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

0,7-Liter CACO-MÆLK koster 21-Kr, i en flaske som der ikke er pant på, altså ud over at den koster 21-Kr, så belaster DU milijøet.
Nå men hvad gør man så"lille du", jo man handler økologisk forsvarligt, så man FISER selvfølgeligt ned og køber en kasse øl, en kasse "klasisk maribo", den koster nede i "merko" 99-Kr, i den kasse er der 10-liter ØL.
Altså under 10-Kr Pr liter, for at være nøjagtig så 9,90-Kr Pr liter, men er du så DUM at du vil være SUND, så skal DU BETALE 30-Kr Pr liter caco-mælk.
Ikke nok med det, så bridrager CACO-mælksfabrikanterene ikke til statskassen, de skal havde offentigt tilskud, altså en underskudsforretning, derimod, hvis du drikker 3-10-ØL om dagen, så er DU en af dem wsom bidrager til statskassen med ikke mindre end 16,5-MILIARDER-Kroner hvert eneste år.
Og hvad sker der når du lever på CACO-mælk?, du bliver smask fed, får blodpropper Osv, men dem kan DU sagtens blive behandlst for, fordi di har levet "sundt", det at du ikke gennem din sundhed har bidraget til samfundet, det er underordnet, det lyder bare så fint at DU drikker CACO-mælk.
Men idioten, der er med til at bidrage til statskassen med 16,5-MILIARDER-Kr, han må selv om det, helt ærligt, noget galt er der altså.
De Venligeste Hilsner Poul Jørgensen
PS: jeg har fået et nyt tastatur, derfor kommer der både forkerte bogstaver og tal ind i det jeg skriver, jeg har også fået en "plasma" skærm, og den kan jeg ikke se en skid på, næsten.
tilføjet af

plasma?

Som pensionist?
Tænker mere på at en FILUR is stiger med 14øre.
Hvor meget bliver der så lagt på i forretningerne?
tilføjet af

Er eleastikken sprunget!?.

Sidste gang du prøvede et spring, for et eller andet er der da sket !.
Fra sidste år, og til i dag, der er ALLE de vare jeg skal bruge for at overleve, steget med et sted mellem 25 også 40% i forretningerene.
Dem i forretningerene de skal tjene deres "%" af slaget, også OK, men, når de regner deres fortjeneste ud fra salgsprisen Inc moms og alle afgifterene, så.
For hver gang en varre stiger med F. eks 1-Kr Pga afgifterene, så stiger forretningens fortjeneste med 25-40-% af den skidee 1-Kr, også er det at de SVAGE i SAMFUNDET falder fra.
Det er jo noget der siger sig selv, har du X-Aantal-Kr hver månedet til kost, så har du X-antal-Kr hver månedet, stigere varene, ja så må du selvfølgeligt bare købe mindre.
Det er LOGIK, har du 100-Kr, og 1-liter vand koster 1-Kr Pr liter, ja så kan du selvfølgeligt købe 100-liter, men stiger prisen påvand til 2-Kr Pr liter, så køber du selvfølgeligt kun 50-liter, det at de så nede på vandværket må fyre en arbejder, som så skal havde understøttelse eller bistanshjælp eller kontanthjælp.
Ved GUD for en i helvedet hvor jeg er træt af dumme politikker, de stiger sig blinde på deres "løsning", også selv ojm at den slet ikke duer.
"Den duer ikke" !?, det skrev Hr. Claus Hjort Frederiksen til mig i November 2005, men D:28/12-2005 Kl: 08.05 kom skatte og Socialministeren på TV, og der fremlagde de det lovforslag som jeg havde sendt til Hr.Claus Hjort Frederiksen, selvfølgeligt skrev Hr Claus Hjort Frederiksen en skriftlig og persomtlig undskyldning til mig, men.
Jeg har ogsåskriftlige undskyldninger fra andre ministere, altså dem fra VKO regeringen, denne regering ?, hosteskaftet med patter og CO ?, NIX putte de tager bare, det var MIG, og KUN MIG der fik gennemtrumfet den skide lov Vedr at forsikringsselskaberene skulle betale for det som de tager penge for.
Men, at det så her i første omgang kun blev til skide 13,5%, men det er da bedre end ingenting, nu er mit mål bare at få det op på 100%, og det kan de andre forsikringsselskaber så takke tryg for, men det må de om 😃 .
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Poul, du kan jo bare købe dig en Matilde kakao eller den billige fra Fakta, Cocio er den fine udgave af kakao derfor den høje pris 😉
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Køb cakaomælk i Lidl, den koster kun 8,50 for en liter og smager langt bedre, faktisk er der så meget smag i den at jeg vil tro at man kan fortynde den uden at det går væsentligt ud over smagen.
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Men Poul, hvad er pointen i din tråd? Får alkoholikere ikke samme behandlingsmuligheder i systemet som madmisbrugere?
tilføjet af

I " LIDL" er du da helt gal i skralden mand?.

Skal jeg nu også forære TYSKERENE mine penge, det er sgu da galt nok at jeg for at sparre tager færgen over og køber smøjer og sprut både til mig og ALLE mine venner, nu tager jeg så altså ikke færgen over, men i princippet,.
Jeg baskede selvfølgeligt til polen, dengang man kunne købe en Pk. smøjer til 3,75-Kr, dengang kostedee en Pk smøjer KUN 28-32-Kr her, jeg købte selvfølgeligt kun til eget forbrug, aldrig over 150 katonger af gangen, og jeg kørte aldrig der over mere end 2 gange om ugen, som regl, nogle gange fik nogle lokket mig til en ekstra tur, eller 2 om ugen.
Der var jo penge i lortet, 10-15.000-Kr om dagen for at køre en tur ?, det var sgu da godt-nok, så hvis "ABERENE"/regeringen kommer med nye afgifter, så skal jeg nok havde pumpet min cykkel igen, for KØBERE, dem er der milioner af.
Kan DU se ironien i det, jeg solgte smøjer til forretninger og erhversfolk, og jeg tjente "kun" 15-Kr Pr Pk, også var det lidt ærgeligt at man kun havde 150 katonger med af gangen, eller 1500- pakker af gangen.
Min Onkel (så det ligtger nok i geenerene) Ricardo, har havde også regnet den ud, han byggerde nogle både, "The Smugler" hed de, en helvedets lang båd med en alt for stor motor i, men i 1987, der købte jeg også en båd, det var ingen stor båd, det var en "gammel" engelsk politi båd, PILOT hed den, bunden var 1" tyk af glasfiber, 2½-Cm, det er noget der vil noget, den var godkent til en 45-Hk-motor, jeg købte den uden motor, men jeg fandt en 35-Hk motor, også gik det godt-nok hurtigt ud over vandet, men!?.
Som alle ved!?, ja nogle ved, så er der ret mange STEN i vandet på Lolland, så drevet blev selvfølgeligt smadret på en sten, men så en dag oppe hos Munk (en jernhandler i maribo) der mødte jeg en, han havde en MOTOR, en RIGTIG MOTOR, den købte jeg så, nu lå motoren i kasser og mange ting manglede til den, så det kostede mig lige 45.000-Kr inden det startede.
Men så, motoren vejede 105-Kg, og med den på så kunne MIN båd kun sejle 8-Knob,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i Tomgang, havnefoden i Nysted var sindsyg på mig, man måtte kun sejle 4-Knob ind i Nysted havn, men pyt, vi blev gode venner da jeg klarede nogle problemer for hanPga min båd`s hastighed.
Nå men, når jeg slog håndtaget i bund, så smuttede den op på, ( og det er rigtigt) 100- engelske mil i timen, lidt over 160-Kmt, på gvandet, der skal man lige lægge mærke til at jeg skrev PÅ vandet, for selve båden var ikke i vandet, det var kun skruen også de sidste 20-Cm af båden.
Men hele ideen med båden var vat jeg ville gåi min onkels fodspor, men jeg turde sgu ikke, båden kunne sejle 160-Kmt med 1/2-Tons "varre", og jeg havde kontakter iorden til folk der skulle stå på land og tage imod "varrene", men nereverene, de holdt ikke til det.
Køberene til "varrebe"?, det var sgu ikke arbejder, det var "The big" , det var forretningsfolk, men hvor er vi så henne?, er forskælden så stor?, 1/2-Tons wsmøjer/sprut, eller 1-Kg hash, fortjenesten for mig ville havde været den samme.
Så næste gang DU køber nogle billige smøjer, så tæmk over hvad du gør/HAR GANG I, for der er ingen forskæld på det DU støtter, og om du har 20-smøjer som er smuglet ind uden afgift Osv, og eller om du har 1 Gram hash på dig, det er lige galt.
Men det kan DU selvfølgeligt ikke se, for du rytger jo "kun", du er slet ikke narkoman, men dine smøjer er der ingen der skal tage fra dig,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,VEL!?:.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PS: det var en 105-Hk magan pover Crysler motor.
tilføjet af

Næhe !.

Det gør de ikke.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Næhe !.

Jo de gør hr. Jørgensen. Ingen af dem kan få arbejde [:X] Derfor forbliver de fede eller alkoliggere.
tilføjet af

Det var ikke lige det.

Jeg hentydede til, jeg hentydede til behandlingssystemet inden for sundhedsvæsnet, for der kommer rygere bagerst i køen til mange ting.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Men det kan DU selvfølgeligt ikke se, for du rytger jo "kun", du er slet ikke narkoman, men dine smøjer er der ingen der skal tage fra dig,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,VEL!?:.

Jeg er jo forhenværende 🙂
Og desuden lægger jeg ikke mine dagligvareindkøb eet sted, gør man det er det for dyrt.
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Jaja, hr. Jørgensen - hvis du ikke engang selv kan finde ud af at blande kakaopulver, sukker og mælk sammen, men skal have det "færdigt", så må du betale hvad det koster.
Hvor svært kan det være?
tilføjet af

Èt sted !.

I mange små byer er der KUN èt sted at handle, og hvis man begynder at køre efter "billige" ting i en anden by, så bliver det dyrer Pga transportomkostningerene.
Og hvis du tjekker priserene fra 1-år siden, også til i dag, så vil du opdage at de er steget med Ca 25-40% i gennemsnit.
Alle kæfter op om at lønnen er for høj.
Alle kæfter op om at der skal et stører forbrug til at vi kommer ud af krisen.
Alle afgifterene er steget.
Alle (der hentyder jeg til de over 49% af Danmarks befolkning der har under 100.000-Kr før skat om året), det er dem der skal trække samfundet igang, men med HVAD skal de trække hvad igang.
Når de først har betalt alle deres faste udgifter, så har de intet tilbage, de kan ikke trække mere, forretningerenes prisstigninger har slået hovedet på sømmet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Har du ikke hørt.

Der er kommet nye fedt afgifter, både mælk og Caco er steget.
Jeg ved livet er nemt, bare du hver månedet har bare 100-Kr i overskud, når alt er betalt, men det er knapt så sjovt, hvis du hver eneste månedet mangler bare 100-Kr.
Dem der har 100-Kr i overskud, de kan få 1-2½% i rente af pengene i banken, men dem som mangler de 100-Kr, de skal mange gange betale over 20% i rente af de penge, også går det pludseligt stærkt, og pludseligt klapper fælden.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Hvad er en cacomælk?
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Jeg misser pointen - Men i den kasse er der 10 liter øl 😃 😉
tilføjet af

Måman leve?, NIX putte, du skal DØ!.

Jaja, hr. Jørgensen - hvis du ikke engang selv kan finde ud af at blande kakaopulver, sukker og mælk sammen, men skal have det "færdigt", så må du betale hvad det koster.
Hvor svært kan det være?

Så foretrækker jeg da rigtig chokolademælk 🙂
Under jævn omrøring af mælk lige under kogepunktet opløser man chokolade med et cakaoindhold på mindst 60 %.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.