39tilføjet af

Må kvinder ikke komme fulde hjem?

Jeg er en pige på 29, jeg har boet sammen med min kæreste i 2 år. Jeg er ved at være træt at han skal være sur hele søndagen, hvis jeg har væet i byen med venninerne eller kollegaerne og komme lidt fuld hjem.
Vi havde firmafest igår og jeg inddrømmer jeg var fuld da jeg kom hjem inat..nok også lidt for meget...kunne ikke gå lige ihvertfald, men det er vel ikke noget at surmule over hele den næste dag.
Hvad mener i?
tilføjet af

Altså....

Hvad er da det for noget, der er jo ikke noget galt i at mændene fulder sig så må vi vel også. Måske er han nærmere fornærmet/jaloux over at du går alene i byen?!
tilføjet af

Før/efter?

Er han kun sur, når du er kommet hjem - eller er han også muggen inden du skal afsted?
Det plejer nemlig at være kædet sammen med jalousi og frygt for, hvad der kunne ske, når du fik en tår over tørsten og var alene til fest. Har du spurgt ham, hvad problemet er? For det kan umuligt være fordi du bliver stiv til en fest...come on...og hvad med ham selv? Er han altid pinlig ædru når han kommer hjem fra den slags?
Spørg ham dog hvad problemet er - for det kan ikke være rigtigt.
tilføjet af

Giv ham ?

Hvis du ellers har lyst så giv ham sex når du kommer hjem, så er der garanteret ingen sure miner dagen efter, jeg har selv stor lyst til sex hvis jeg har fået meget at drikke, og vi har aldrig problemer i den retning, held og lykke til jer.
tilføjet af

fulde kvinder

der er intet værre end en fuld kvinde!!!
De er vulgære, faldbydende, for meget.
Aske
tilføjet af

Jeg er manden....

Det eneste der hjælper er at vise, at du også "kun" er et menneske og "alle" fejler...
Enten må han leve med det... eller også må han "måske" vælge dig fra... Fordi du engang imellem hygger dig lidt... Sæt ham på plads...
Alle har "ret" til at være sammen med kollegaer og veninder... Hvis du ik må så må han jo også undvære... sine venner og kollegaer... Der er vel ligestilling.... Eller hvad?
Kig lidt ind i dig selv og find ud af hvad du vil LEVE med!!!!
tilføjet af

Én ting er værre !!

Fulde mænd !!!
De er ildelugtende, grove og totalt ucharmerende !!!
tilføjet af

de er værrere

Du har da vist aldrig siddet oppe og vente på en fuld teenager der starter med brække sig i det øjeblik døren går op og ungen kommer ind....bræææææææææææææææækkkk.
Så hjælp dog din dumme skid tør det op og lad mig brække mig i fred..!!!!!
tilføjet af

jep

he - min kone er altid meget liderlig når hun kommer lidt eller for den sag skyld meget beruset hjem. det har givet mange spændende oplevelser.
tilføjet af

Skift ham da ud

Skift da skvattet ud og find dig en normal mand og få dig et godt liv!
Mvh
En ganske alm. fyr
tilføjet af

... eller sig til ham

... eller sig næste gang du kommer hjem og han brokker sig, at imorgen så er du ædru, men han vil stadig være træls!
Mvh
E.G.A.F.
tilføjet af

Det kommer an på

hvordan du opfører dig når du er fuld. Hvis du kommer hjem pisse fuld kl. to om natten og larmer så hele huset ryster ville jeg også blive rimelig gnaven.
det er almen hensyntagen at når man kommer ind i sit hus, og hvis der er andre til stede at man er stille så de andre kan få lov til at sove.....
selvfølgelig skal man more sig, men man skal altså også tage hensyn til andre.
Der er vel heller ingen grung til at reklamere med at man er kommet pissefuld hjem, det er kun noget snottede teenagere gør, fordi de mener det er smart!
tilføjet af

tsk..

hehe.. nu ved jeg ikke hvor gamle de fleste som svarer her egentligt er, men i lyder meget unge hele bundet.. lol :)
"Skift ham ud!" og "find en bedre mand" lyder flere bud.. altså, helt ærligt.. vi snakker om 2 mennesker som har et problem.. gælder det så om at skulle skille dem ad eller gælder det om at finde en løsning..❓Grunden til at ville skrive om sit problem her må vel være at man vil løse det?.. SKAL man skyde en gammel travhest?.. eller hvordan man nu skal udlægge det..
Vær nu lidt konstruktive.
Tænk lidt på at et parforhold ikke skal opildnes til splittelse, men derimod det modsatte.
Og, kære par, hvis i øver jer lidt i det samme, at finde det bedste frem i hinanden, og virkeligt dyrke det, så er jeg ret sikker på at i vil have så meget tiltro til hinanden, at i hver i sær ville kunne tillade den anden næsten hvadsomhelst af morskaber, både sammmen og hver for sig.
Sørg for at have og dyrke og passe så meget på kærligheden imellem jer, at intet vil kunne splitte jer.
Kys, elsk, kram, prut, grin, tud, drik, og knyt bånd!, find nye ting i begge ka li
Bare mit råd
tilføjet af

fulde kvinder er sexede

I stedet for at brokke jer over berusede kvinder skulle I tage at nyde hvor smukke og sexede de er i de situationer. Hvorfor må en kvinde ikke drikke sig fuld- sårer det jeres "maskuline" ego, drenge? I er måske ikke mænd nok til at hamle op en kvinde der smider hæmningerne??
tilføjet af

Parforhold

Selvfølgelig har han ingen ret til at blande sig i om du kommer fuld hjem, hvis han selv kan finde på det.
Er han derimod typen der godt kan finde ud af at drikke med måde, så forstår jeg da godt han ikke synes det er sjovt... Fulde mennesker er ikke et kønt syn når man selv er ædru.
Har du overvejet at han måske kunne være bekymret for dig?
Siden du er i et parforhold er der vel intet at sige til at han ikke synes det er charmerende at hans elskede kommer væltende hjem midt om natten, vel?
Drik dog med måde, så er i ude over den diskussion, og er uheldet ude, og du kommer til at drikke for meget alligevel, så indrøm dog det er din fejl...
Hvordan kan du kalde det "lidt" for meget hvis du ikke kunne gå lige? Det er MEGET for meget...
Tag dig sammen...
SweetDreams
tilføjet af

"Normalt"?

Wow, en normal fyr er en drukkenbolt der bare synes det er fedt når kæresten kommer hjem skide fuld? Godt jeg ikke har en normal fyr så...
Synes sgu det er i orden der bliver sagt fra... Hvis man bor sammen, så må man også tage hensyn, og hensyn er ikke at komme skide fuld hjem midt om natten... Det er noget forvirrede teenagere gør...
tilføjet af

Naturligvis

Naturligvis må du da det.
Hvis han har et problem med det er han da vist ikke helt rask i roen.
Om det så er sygelig besiddertrang, eller sygt ideeal om at du blot skal sidde på din piedestal til ære for ham, skal jeg ikke kunne udtale mig om. Hvis han ikke selv kan løse sit personligheds-problem, bør han da søge hjælp...
tilføjet af

du mener

liderlige, og det er sgu langt fra det samme du.
tilføjet af

konsekvenser

Jeg kan sagtens forstå både ham og dig. Nu ved jeg ikke hvor meget du fester, men det er vel acceptabel at feste 2gange om mdr.
Samtidig vil jeg da også indrømme at jeg godt kan være lidt hidsig, hvis min kæreste har været i byen, fordi at når man selv bare har været hjemme, og er ret frisk om søndagen, vil man gerne være aktiv og komme i gang med at rydde op (for eksempel) eller lave noget hyggeligt sammen med kæresten, nu hvor man endelig har fri.
Så det eneste råd jeg har til dig, det er at du burde måske drikke lidt mindre, så I kan lave noget sammen om lørdagen.
MvH Skiprinsessen
tilføjet af

fuck ham

du skal bare lægge op til lidt sex så skal du se
tilføjet af

Du jo syg

klamme skede hvad tænke du dog på .
tilføjet af

Tåbelige råd

Kære Helle
Overskriften på dit indlæg har vagt min interesse. Jeg har også læst de mange tåbelige råd du har fået fra andre.
Sagen er meget simpel. Din kæreste er KED AF at du kommer fuld hjem. Gør du det tit? Og hvorfor? Manifesterer du (måske ubevist) din utilfredshed med forholdet?
Det mest tåbelige og unfair du kan gøre er at rette dig efter de råd der kobler din ret til at komme fuld hjem med din personlig frihed. Alle har i princippet retten til at kaste sig i afgrunden. Der er bare ikke noget konstruktivt i det.
Du skal snarere tænke på, at hvis han har et problem med det at du kommer fuld hjem så har I begge et problem. Og at I er nødt til at tale om det.
Hvis det derimod er en manifestation af din utilfredshed med forholdet så vil jeg råde dig til at tale direkte med ham om det. Og ikke indirekte igennem et fjollet adfærd.
På den anden side, hvis det kun er sket den ene gang, og du har forholdt dig til at han er ked af det (f.eks. ved at sige undskyld) så er det ham der er unfair.
Held og lykke med det og ... tænk selv. Gerne med hjertet. (Vil du det forhold noget eller ikke?)
Angel
tilføjet af

Kvinde og mænd få jer et LIV

Hvad sker der oppe i jeres hovede,sidde og udfolder jeres problemmer på nettet i er jo fuldstændig fra fjamsen ,SÅ FÅ JER DOG ET LIV!!!!!!!!!!!!!!

MVH en der er rimelig normal
tilføjet af

Svar til Aske ang. Fulde kvinder

Og du lever i første halvdel af det 19. århundrede med den indstilling. Det er da ikke en skid bedre med fulde mænd- hvis du tror det, så kan du godt tro om igen!!!
tilføjet af

Festen

Jo det synes jeg man kan godt more sig uden at der er alkohol indblandet i festen. Og at komme fuld hjem hører ingen steder hjemme hverken for mand eller kvinde.
Man har det selv dårligt i flere dage derefter og er det en firmafest kan det være man fortryder at have sagt noget om ander.
herollen
tilføjet af

hmmm ...

Er for så vidt enig med dig, hvis det er en ofte forekommende begivenhed, men det er jo ikke det, som Helle beskriver. Hun skriver jo netop, at hun ikke drikker jævnligt, men en gang imellem er til en fest, hvor hun bliver lidt fuld og kommer hjem mindre ædru. Læs lige hendes indlæg en gang mere.
Jeg tror egentlig ikke, at vi er uenige ... eller hva'?
E.G.A.F.
tilføjet af

Tror vi er enige

Jeg tror heller ikke vi er uenige.
Men der er ikke tale om at hun kom hjem "mindre ædru", men at hun ikke var i stand til at gå lige.... Det ville min kæreste ihvertfald blive skide sur over hvis jeg kom sådan hjem. Ligesom jeg ville blive lige så sur hvis det var ham der kom sådan hjem.
Jeg kan godt forstå han bliver sur, men jeg forstår ikke hvorfor det kan hidse hende sådan op. Trods alt er det ikke super smart at komme hjem så beruset, så det jeg mangler lidt, er at hun har en forståelse for at selvfølgelig er det i orden han er sur.
Jag kan forstå hvis de ikke boede sammen, og det ikke var ham der skulle bekymre sig, og ham der skulle se på hende næste dag.
tilføjet af

Din opførsel...?

det er jo svært, det kommer vel and på din opførsel, nogen har jo dumme ider, om hvad de skal fortage sig når de er sluppet løs... det tyder jo på i ikke har kendt hinanden længe nok, derfor er tidligen ikke så stor endnu, imellem jer... hvis du bare holder dig på måtten, så skulle det jo ikke være noget i vejen..
tilføjet af

Skip ohøj

Hej med dig
Skift dog den stodder ud med en der mener der skal være plads og rum i et forhold til også at nyde andre sider end parforholdets glæder
lykke til
tilføjet af

Kæreste jaloux?

Hvad er det da for en stivstikker, du har til kæreste, Helle? Jeg er selv 34 og har en kæreste der er noget yngre, og derfor naturligt går meget i byen, vi har ligeledes boet sammen i nu 2 år, min kæreste kommer da jævnligt fuld hjem fra byen lidt besoffen (nogle gange mere end andre :o), jeg synes da bare det er rart at hun har det sjovt med sine veninder, og spørger om hun har haft en god tur i byen.
Jeg kunne måske tænke mig, at det er fordi du har en jaloux kæreste, som er usikker på dig, og tror du flirter med andre fyre. Eller også er han bare en kedelig gut, som er misundelig på dig, fordi du bliver inviteret i byen oftere end han selv gør.
Men lad mig lige spørge: hvor tit går din kæreste og dig SAMMEN i byen? Vi gør det af og til, og det er sgu dejligt at fyre den for vildt af og danse til morgenværtshusene åbner :o) Prøv ad selv, og inviter ham i byen! :)
tilføjet af

Fulde kvinder er fulde af sex

Det er da skønt at få en fuld kvinde hjem, når de er fulde tør de alt det de ikke vil være med til i dagligdagen det er bare så dejligt.
tilføjet af

Nye spilleregler

Hej Helle
Gør dig en overvejelse:
Hvor mange genstande drikker du om ugen - drikker du hverdag eller kun en gang imellem - er det mængden og hyppigheden der gør din kæreste sur - eller er det det at du ikke har lært at styre en brandert - eller det at du for ham at se skifter så meget karakter at han ikke kan genkende den han holder af. Der er jo dybest set en årsag til at han reagere - spørg ham en dag han ikke er sur - kast håndklædet i ringen og tag den snak der gør det muligt at aftale nye spille regler for jeres forhold - spilleregler som i begge kan være enige om - og fortsæt så
tilføjet af

Og det er du sikker på?

Hvordan er du endt i debatten, hvis det ikke interesserer dig?
tilføjet af

Elsker at trut-le-hut

Elsker at reppe fulde kællinger
tilføjet af

Elsker trut-le-hit

Så smider de alle hemninger og blir 10 gange bedre til at suge knogle. Elsker bare skæve sække.
tilføjet af

Smide hæmninger...

Kvinder som smider hæmningerne er ikke smukke eller sexede, de er hjerneblæste og grimme som arvesynden....ja de minder faktisk utroligt meget om mænd når de er værst.
tilføjet af

Gør som du selv vil!

Jeg synte det er helt fint. Jeg tror din kæreste må indse at der ikke er noget rigtig forskel på kvinder og mænd mere. Altså, du skal gøre lige hvad DU vil, og hvis du kæreste ikke kan finde sig i du kommer lidt fuld hjem, men okay, hvis det var hver lørdag aften du kom fuld hjem kunne jeg måske godt se det kunne være lidt irriterende. Måske skulle i tage i byen sammen.
tilføjet af

Ja, ja. Værrerererere

---
tilføjet af

Halløjsa da

Hej Helle
Livet er sgu for kort til at være sur en hel søndag, bare fordi du kommer fuld hjem fra veninderne. Her i huset går vi både i byen sammen og hver for sig. Vi er også fulde når vi kommer hjem, men det bliver det kun sjovere af. Alene eller sammen. Hvis en af os tager afsted alene, henter jeg hende, eller hun henter mig i bilen. Når min kæreste er fuld når jeg henter hende, er hun også sjov og kærlig og vi hygger os næsten altid med et glas rødvin eller en øl i en time eller to bagefter, hvor hun fortæller om aftenen. Prøv at foreslå din kæreste denne metode. Endelig er det ret fedt at have "fri" en lørdag aften. Bare være helt alene hjemme og lave præcis hvad man har lyst til, og så bare have i tankerne at kæresten snart ringer eller kommer hjem. Tror egentlig det handler meget om tillid til hinanden. Hvis din kæreste ikke kan glæde sig over at du "fyrer den af" sammen med veninderne, er det måske en form for jalousi eller misundelse. Prøv at spørge ham om det. I bliver nødt til at have et liv hver for sig, selv om i bor sammen. Håber du kan bruge min kommentar. Knuser Thomas
tilføjet af

Til 'SweetDreams',

.

Helt enig med dig!

.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.