8tilføjet af

Lykken er ikke...

Nu har jeg de sidste par dage læst utallige indlæg, alle med forskellige problemstillinger, og alle med det samme triste budskab. Jeg måtte lukke ned i går, fordi jeg bare fik for meget. Måske er det bare fordi jeg er hormonelt forstyret her midt i graviditeten, at jeg lader mig påvirke for let. Men hvor er alle de lyse øjeblikke henne?
Nogle gange får jeg indtryk af, at parforhold er een stor lidelse fyldt med skuffelser og svigt. Men hvis det var tilfældet, så ville ingen mennesker være sammen, ville de? Lykken er ikke forbeholdt de få udvalgte! Vi skal selv finde den, men mange ved ikke, hvor de skal lede.
Hvis man ikke har defineret, hvad lykken for en er, så er det klart, at man ikke ved, hvor man skal lede. Jeg tror desværre, at mange kæmper for at blive lykkelige, men helt overser muligheden for at være det her og nu.
Jeg vågnede denne grå, fugtige morgen, ved at min kæreste skulle op og på arbejde. Jeg har ferie nu, men valgte alligevel at stå op og morgenhygge lidt med ham. Jeg fik serveret kaffe på toilettet. Det virker måske komisk, men det er bare så sød en tilkendegivelse, syntes jeg.
Der findes også dage, hvor vores forhold er gråt og kedeligt, absolut! Det er derfor, det er så vigtigt at lægge mærke til de helt små - næsten ubetydelige - detaljer.
Hvis en dårlig dag er, at kæresten kommer hjem og begraver sig i computeren indtil han går i seng, så må en god dag vel være, når man kan lokke ham til at se en film sammen. En virkelig god dag må så være, når man kan sidde og snakke sammen om aftenen, uden at tv'et stjæler opmærksomheden.
Jeg siger ikke, man skal nøjes med mindre end man fortjener. Hvis der er noget helt basalt i forholdet der mangler, så som at han/hun sidder HVER aften foran computeren, så er det et problem, der skal tages fat på. Men i et almindeligt forhold VIL der jo være lyse og grå dage. Og hvis man ikke lægger mærke til de lyse, så bliver de grå meget hurtigt meget sorte.
Nu vrøvler jeg vidst... Håber, det giver mening, noget af det!
tilføjet af

Aldeles ikke vrøvl. Du er en dejlig ener!!

Dit dejlige optismistiske brev bærer måske præg af en enk-
elt fejl for dig. Kun måske. Måske kræver du for lidt for
at dine behov også dakkes??? Det ved kun du. Men ellsers
et skønt indslag. Og så er det jo altid sådan, at de utilfredse, negative altid råber højst. Knus Pointe
tilføjet af

Tak! :-)

Det tror jeg ikke, jeg gør. Jeg kræver at være tryg, elsket og påskønnet. Og de behov bliver opfyldt. Men jeg har været for eftergivende engang. Det er faktisk min kæreste i dag, der fik banket ind i hovedet på mig, at jeg fortjente mere end det, jeg troede. Men en fornuftig betragtning ellers!
tilføjet af

Livsbekræftende....

Hej diadectes, du vrøvler aldeles ikke....jeg syntes det er dejligt livsbekræftende at læse dit indlæg og heldigvis er der osse plads til det i debatten.
Selvfølgelig vil der altid være mange såkaldte triste budskaber herinde, for tit er det jo det som trænger sig mest på hos os mennesker...og vi kan føle behov for at "lufte" vores frustationer...og måske få input fra andre mennesker. Jeg syntes det er værre med alle de der kun kan skrive nedsættende og direkte chikanerende bemærkninger, som f.eks. "din idiot", "fladpande", "luder" og det der er værre....men har valgt ikke at ville bruge tid på sådanne indlæg. Ofte er det mennesker som ikke kan "rumme andre" og som selv har det svært med både sig selv og livet omkring dem.
Men tilbage til dig.....skønt at du har fundet ud af, at søge de lyspunkter i dit samliv, som det selvfølgelig indeholder. Men som du siger...det kræver en indsats fra begge parter. Men kommer man igang....så opdager man at det faktisk ikke er sååååå svært.
For at imødegå evt. "smarte" bemærkninger.....jo, ved godt, at der findes forhold som gør alt dette umuligt, og så må man jo naturligvis tage konsekvensen af det.
Tak for dit indlæg, diadectes og held & lykke med dig, din fyr og kommende barn.
tilføjet af

Du er "dagens sol" :-)

Tak for dit skønne indlæg...
Min personlige vurdering af parforhold som går skævt er, at de har valgt forkerte partnere....man kan ikke lde efter en kæreste, han eller hun er der bare lige pludseligt, ellers bliver det bare et vild jagt, og man bider på den forkerte krog.
Det handler om at man først skal ha´ det godt med sig selv, også selvom man er single, så kommer kærligheden mere eller mindre af sig selv.
Du kan se de små glædelige ting i hverdagen, og lever i nuet, og derfor har du det godt.
Tillykke med det, og held og lykke med graviditeten, jeg håber ikke du skal drikke din kaffe på toilettet i den resterende tid *S*
venlig hilsen....Lonni
tilføjet af

Åh ja... bare det var mig!

Hvor er det rigtigt - det er et dejligt brev du har skrevet - især ud fra den betragtning at du nu venter et barn og forhåbentlig er lykkelig og "ovenpå".
Desværre sker dette ikke for os alle, selvom vi er mange der virkelig forsøger, og som normalt deler dit livssyn.
Men vi kan ud fra omstændighederne - hvor er vi henne og hvad er i gang med, nogle gange have svært ved at skue ud over vores egen navle.
For mit eget tilfælde - jeg er meget fortvivlet; I dag har min mand i gennem snart 10 år meddelt at han vil skilles. Vi har været meget igennem både økonomisk og personligt, men mit håb og troen på at han var manden i mit liv, og at vi en dag skulle stifte en familie sammen er nu brast. Hvor blev alle mine lyse dage af - hvem har taget dem??? Jeg synes, lige nu, at alle dagene er blevet grå - meget mørke grå.
Tja - normalt er jeg et positivt, varmt og givende menneske - men hvor blev min basis for lykken af?!?
Lige nu er jeg bare rigtig ked af det og hvor gør det ondt...
Ikke desto mindre - ønsker jeg det allerbedste for dig og din familie! Og jeg håber dit liv bliver forskånet for fortvivlelse og afmagt.
tilføjet af

...lyse dage?!

... hej du,som nu står foran en turbulent tid.
(dig som har kommenteret indlæget herover)
Jeg kan godt forstå det er overvældende.
Men prøv lige at se hvad du fortæller mellem linierne:
At det er et forhold hvor I har været meget tungt igennem sammen - både personligt og økonomisk.- er det et lyst forhld/ lyse dage for dig?
Og du skriver at du er meget gviende. - er du mon også typisk kvindeligt for meget givende?? - at du bliver ved med at poste postitive energier, penge, kærlighed osv. ii et forhold, der måske slet ikke er helt så lyst som du ønsker dig???
- bare en lille smule læsning mellem linierne, gav mig den fornemmelse.- prøv selv at gå på opdagelse i jeres fortid sammen og se om den var så lys.
Det kan være at du får gjort den lysere i ren og skær utryghed overfor det ukendte (uden ham). - og det er sgu helt normalt, at man hellere vil blive i noget ikke helt godt, end skifte til ukendt... Men det kan altså blive godt, også uden en fast mand! :o))
Fat mod kvinde. Og se det som din mulighed for at få et liv med mange flere lyse dage, end det du mellem linierne også får fortalt
knus.
tilføjet af

Livssnyderen!

Glæder mig at du har fundet dit ståsted!
Gå nu i kirken og få din bøn!
Abe?
Nej! Gå til et mødested for folk som har et problem som dit!
Folk der ikke kan rumme andre!
Pinsebevægelsen må være stedet!
"Vores gud er stor"!
Alle vender sig i deres grav!
tilføjet af

gad vide hvordan det er gået dig siden?

for nu er der jo løbet en del vand gennem åen siden de forgående indlæg.
Har du mon fået lidt lysere dag (trods den mørkere årstid?) Det ønsker jeg for dig.
atter knus, v
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.