7tilføjet af

Livet som exryger

Dejligt at være røgfri.Bedre smag/lugt.Fri for røg i hjemmet(Bandlyst at ryge i mit hjem).
Hader lugten af røg fra smøger.Det burde forbydes at ryge offentlige steder.God week-end
tilføjet af

enig

Kan kun sige at jeg er tooootaaaalt enig med dig...
tilføjet af

hvordan

først tillykke til dig. Men hvordan gjorde du det, det vil jeg gerne have at vide, så jeg måske også kunne blive røgfri.
tilføjet af

ex-ryger

Jeg har været røgfri siden 12. februar. Det var apotekets rygestopkursus der gjorde mig og en kollega røgfri.... Hurra for dem og for os! Det er en kamp...røgtrangen er der stadig sommetider
tilføjet af

exrygers svar til rygeren

Jo,ser du.Jeg blev syg med feber,halsbetændelse,øre betændelse,jeg bare rigtig syg med høj feber.Jeg kunne ikke ryge,det gjorde ondt i halsen når jeg prøvede det.Så greb jeg chancen til mit rygestop,og siden har jeg ikke røget.Jeg har ikke haft disse rysteture med vild trang til en smøg,men trangen kan stadig komme,men den er nem at overse.Jeg er glad for mit rygestop.
Lykke til dig med at prøve rygestop.Hej
tilføjet af

Kæmpe tillykke

flot at du har formået at blive røgfri - håber for dig, at du holder det og ikke falder tilbage.
Dernæst kunne jeg godt tænke mig at komme med en lille opfordring - ikke kun til dig, men til alle ex-rygere.
Skellet mellem rygere og ikke-rygere bliver stadig størrer og debatten til tider stadig mere intens og jeg fornemmer indimellem en nærmest hetz-lignende stemning mod rygere (ikke her, men i samfundet).
Min opfordring lyder på tolerance... En tolerant ex-ryger får det hensynsfulde frem i rygeren. Ikke at man skal finde sig i passiv rygning, men tænke i alternative baner. Hvordan kan der være plads til os alle?!?
En ikke-ryger er ikke et bedre menneske end en ryger, de har bare truffet hver deres valg.
Go´ sommer til alle...;o)
tilføjet af

Jeg har ogsaa kvittet cigaretterne

Hejsa. Jeg er ogsaa blevet roegfri. Jeg har ikke roeget i 23 dage nu. Jeg brugte plaster de foerste 5 dage, og har derefter brugt inhalator naar traengen har vaeret for meget. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle kunne gennemfoere et rygestop. Jeg fortryder at jeg ikke har gjort det foer. Jeg er igang med behandling for at faa boern og haaber selvfoelgelig at det lykkes. Jeg kunne ikke taenke mig en lille i maven og en cigaret i haanden BVAD!!!
Jeg syntes at cigaretterne skal saettes op og alle offentlige steder skulle goeres roegfri, paa den maade goer vi det udholdeligt for eventuelle nye rygere.Dem der ikke vil stoppe vil ikke stoppe uanset hvad. Men vores unge mennesker skulle helst ikke finde det let at vaere ryger.
hilsen en stolt Marlena der aldrig vil ryge igen.
PS mit hjem er ogsaa roegfrit nu, min mand maa gaa udenfor, til hans store utilfredshed. hi hi
tilføjet af

lidt kemisk hjælp

Hej.
Jeg har nu ikke røget i over et år.
For mit vedkommende var det en kæmpe hjælp at spise "rygestop-piller"
De gør et eller andet, sådan at man overhovedet ikke har lyst til at ryge. Jeg ved godt det lyder underligt, men det passer.
Pillerne er på recept, så man skal en tur til lægen først.
Håber det lykkes for dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.