5tilføjet af

Privat udlejning - Er der nogen der ved?

Har fået tilbudt at leje en lejlighed pr. 1/4-09. Er det amindelig praksis at indskud + husleje skal betales forud allerede nu, ifm. underskrivelse af kontrakten? Har indtil nu kun boet i boligforening, hvor reglerne er anderledes?
tilføjet af

Tja

Jeg kender ikke lige reglerne med det gør lejernes landsforening. men personligt synes jeg det er ret tidligt at skulle betale, men det er nok fordi han/hun vil være sikker på du vil have den så ikke du pludselig fortryder.
tilføjet af

Der er kommet mange nye og kreative ideer

- på det sidste, har jeg lagt mærke til. Tilbyd ham et beløb som "option" - så I begge er sikret at aftalen overholdes. Du er ikke ligevægt i hans forslag. Du ved ikke om ejendommen er brændt, solgt eller bombet den 1. april.
- Nej det har ikke været almindeligt indtil nu, men man må på den anden side også sige, det er en langtidsplan.
- Vi har på den ene side aftalefrihed i det her land, så går den så går den. Jeg ville ikke gøre det og det skulle undre mig om der står en kø, der ville.
tilføjet af

nej

Lad være med at betale noget som helst.
tilføjet af

Det er selvfølgelig det billigste lige nu

- men mon ikke man skulle overveje, hvad man vil opnå og hvad man vil undgå, inden man tager lige den beslutning?
tilføjet af

hmm

jeg vil råde dig til og sige nej tak til den lejlighed. jeg bor selv hos en privat det værest jeg nogensinde har gjort. her i november fik jeg 3 breve om at husleje stiger. så nej gør det ikke. og hvis du får problemer med et eller andet så kan desværre ende med du selv skal betale. ha god jul;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.