2tilføjet af

laegernes pensionkasse som udlejer?

hej,
vi har lige gået igennem en stor sag med hvores forrige udlejer - om fugtskader. riktigt trals! hved ikke vad vi har for rettigheder?
så skal vi flytte til en lejlighed med laegernes pensionskasse som udlejer. er det nogen som hved noget om dem? er de ok?
meget taknemlig for svar!
bacino
tilføjet af

Lejernes Lands Organisation

Prøv at kontakte LLO.
http://www.lejerneslo.dk/
De burde vide det, da de har med den type sager at gøre i støre mængde end de fleste andre.
tilføjet af

Tillykke :-)

Jeg kender udmærket den udlejer og det er positivt😉
Vi havde tidligere en udlejer som lod ejendommen forfalde. Vandet væltede bl.a. ned i min stue når det regnede og det blev bare nødtørftigt lappet. På den måde kørte det i 3 år. LLO kunne ikke gøre noget for det blev jo lappet hver gang.
Da lægernes pensionskasser overtog, fik vi nye facader, nye altaner og nyt tag. De bruger Dan-Ejendomme A/S til at ejendomsadministration og det er de super gode til. Viceværten vi havde holdt alt pænt her. Havde vi problemer i ejendommen kunne vi altid ringe og problemet blev løst.
Desværre blev vores ejendom for et par år siden så solgt til en boligspekulant, så nu bliver her igen ikke vedligeholdt. Vi har et par gange fået tilbudt at købe ejendommen til andel, men den er for dyr i forhold til standarten.
Jeg ville ikke tøve med at flytte, så glæd dig til at få en ordentlig udlejer😉
mvh
Bulderfnis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.