7tilføjet af

Lise Engholm bør fjernes fra Nørrebro skolen.

Lise Egholm fra Nørrebro skolen skal fjernes med det samme som skole leder, og det nytter endnu ikke engang at forsætte denne linie med de unge skal mødes med en hårdhed og konsekvens fra skolens og samfundets side.
Hvorfor skal unge indvandre mødes på en anden måde en hvordan vi dansker opdrager deres børn det handler kun om en ting og det er der ganske enkelt er mange i dette samfund der ikke får opmærksomhed i deres opvækst. Nu kommer jeg fra Vejle og møder unge mennesker med store problemer, som under forkerte omstædigheder kunne være dem der tændte bål.
Jeg snakkede med en af disse unge mennesker og spurte hvad hans interesser han havde en rigtig stor interesse i livet og det var fodbold, Jeg spurte ham så om hans forældre have været ude at se ham spille nej aldrig svarede han.
Dette er desværre virkeligheden for tusindvis af unge mennesker i samfundet og det er i mange tilfælde ikke børnene der galt med men forældrene og lære og pædagogerne der ikke evner og magter at give børn en sund form for opmærksomhed og der snakker vi ikke om unge på 14 15 år men om børn ned til 4 til 9 år hvor ens billede af omverden bliver dannet og grundlagt og der lidt vigtig vi som samfund er i stand til erkende vores eget ansvar og ikke løber fra dette.
Der har man kimen til vores ungdoms problemer denne totale mangel på voksen indlevelse i børns verden og så skal holde sin kæft lukket, og hylle begynde at hylle op om mere disciplin og give omsorgs svigtet mennesker en større skyld følelse.
Det siger sig selv når unge gør noget forkert skal det mødes med konsekvens men vi har endnu engang ikke bestilt andet igennem de sidste 15 år at hæve straffen uden dette har vist sig at kunne løse vores voksende sociale problemer.
At det kommet så vidt er har selvfølgelig sien årsager i sammenspil af mange forskellige årsager forældrenes manglende uddannelse og økonomiske forhold, og de af den årsag ikke kan understødte deres børn på samme måde som andre familier med en bedre økonomi.
Men også vores social pædagogiske hjælpe system har vist sig ude af stand til at understøtte de positive sider hos unge mennesker selvom det er blevet sagt igen og igen igennem de sidste 25 til 20 år social politik så er virkeligheden en anden.
Men når Lise Engholm ikke har budskab eller mening at sende til befolkning bør man afstå fra udtale sig, da hun jo netop selv er skoleleder på en skole hvor sikkert en del af de der deltaget i optøjerne har gået. Men jeg kan endnu engang kun slå fast det mest hensigtsmæssige der er gør er at demokratisere vores behandlings system med et folkevalgt kammer under vores folketing.
Mvh
tilføjet af

Her er linket.

Jeg glemte at sætte linket ind til Lise Engholms udtalelser til Jyllandsposten.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/02/17/080408.htm
Mvh
tilføjet af

En ny overset vinkel...

Ja, ja. I "snakker", gør I... Hvad med at forestille sig at det i virkeligheden er den "store maskines" skyld, at vi er havnet i alle disse problemer med opdragelse, socialicering, normalisering, fornuft og tolerance mellem mennsker, o.s.v. Hvad jeg mener med den "store maskine"???
Jo ser I. Det er den (det) enorme mængde reklamer, salgsgas, glamour, modeflip, mobiltelefoner, internet, teknik, fladskærme, m.m.m. der gennem bare det seneste årti, er med til at tage meget tid fra det nære menneske. Det menneske der helt basalt skulle kunne give sine børn den fornødne tid og opmærksomhed. Gåture i skoven. Tage til stranden. Besøge familie og venner. Næ du, vi skal KØBE og FORBRUGE som sindsyge. I de seneste år har vi jo haft et ENOMRT opsving og belånt hele lortet til forbrug. Mon "maskinen" har haft en finger med i spillet her? Også vores såkaldte demokrati og vores politiske system spiller en væsentlig rolle. Hvor er det reelle ansvar henne? Prøv at tage alle mulige tilfældige "sager" op til evaluering, og se så hvor mange af disse sager der ender ude i ingenmandsland, sociale sager, overfald, røverier, trafikforseelser, m.m.m. Næ, vaske hænder kan vi. Ansvar for egne handlinger gemmes væk i paragraffer og heriaki blandt dem der burde have et reelt ansvar for af drive butikken Danmark...
Jo, jer er sgu´en smule sur på det hele...
tilføjet af

Du har ret.

Denne form for matrialisme som er vundet frem i løbet af de sidste 25 till 30 år er helt klart med til gøre os mere overflagisk i vores omgang med hinanden.
Det kan vi godt blive enig om og det klart mange unge mennesker ligger under for disse matrielle krav som som inddrekte stilles til os som mennesker.
Men ellers tror bare man er nød til som samfund at prøve se på de positive sider hos mennesker selvom vi alle indholder de negative sider så tror jeg bare det lidt vigtig at vi som samfund altid fremmer de gode hanler og giveer respekt om dem.
At handlinger som handle ind for Fru Mortensen er at fremme eller unge dyrker idræt eller naturen og økologien, og jeg tror bare det mere udviklende for alle at værdsætte disse sider hos mennesker fem for vores behandling system regerere altid over for mennesker for negative sider og handlinger og ikke de gode egenskaber.
Mvh
tilføjet af

Tænk hvor skulle vi krigsbørn

do så brænde meget af.
Nej det er måske nok nogle forældre, som er konfligt,men at bare fordi forældrerne ikke møde op til de unges fritidsfornøjelser, så betyder det bestemt ikke at man bare kan lave hærværk.
Vier mange krigsbørn, som levede i fattigdom, vi havde ikke engang penge til at gå til spejder for, ikke engang til fødselsdag, gaven var dengang 2 kroner, eller noget andet.
Claes hvorfor er vi så ikke blevet pyroman eller ikke ved hvad der der dit og mit.
Nej den skoleinspektør er nemlig rigtig rigtig god, og hun har rigtig mange muslimer i hendes skole.
Hvorfor har jeg ikke brændt contænerer eller andet af .
Nej vi i Danmark skal vise konsekvent over for alle, som ikke har lært at opfører sig rigtig. Og det er ALTSÅ ikke samfundets skyld.
tilføjet af

Hmmm

At fortælle HVAD vi burde have gjort, løser ikke problemerne som de er idag. En flok unge der ikke engang kan lade brandvæsen og ambulancer arbejde i fred. Se DET kan ikke undskyldes med svigtende indsats fra samfundets side. I bund og grund stammer tingene fra deres opdragelse. Hvordan deres kultur er vedr. opdragelse skal jeg ikke udtale mig om, jeg har kun hørt historier om det, ikke andet. Vi kan godt begynde at debatere om hvad der burde have været gjort og hvilken indsats man bør lave i fremtiden men lige nu og her, bør der trækkes en grænse og tingene have en konsekvens. Man skal jo også huske at vende tingene en halv omgang og tænke hvordan de ville have det hvis det var omvendt.
Men som Olding rigtig nok skriver, burde de, der var børn under krigen, så senere te´r sig helt ustyrligt.
Alt har en konsekvens, bare tænk tilbage til jeres egen opdragelse og de beslutninger man tager i dag har også en konsekvens.
Indlægget er ikke ment i den, måske, hårde tone den er skrevet i. Jeg som inbygger i dette land er bare så forarget over den opførsel.
tilføjet af

Undskyld men...

...hvad rører der sig egentlig i knoppen på sådan en som dig?
Nu skal hun fjernes fordi hun holder folk personligt ansvarlige for deres handlinger?
Man behøver blot at læse resten af dit indlæg (hvis man gider at gøre sig ulejligheden) for at vide hvad man har ud af en attitude som din: En helvedes masse tomme ord, og et samfund i opløsning.
tilføjet af

det kan du ikke sige.....

holde folk personligt ansvarlige for deres handlinger.hvilke handlinger, de eneste de gør er at ære deres religion ved at tage en hoved beklædning på. folk har ret til at bære hvad de vil, og skal ikke holdes udenfor samfundet fordi der er nogle nazister i skjul der kræver at de lader være.
de skader ikke nogen, de har selv valgt det, og blot på baggrund af de to argumenter jeg har givet burde de have lov, til at iføre sig hvilken som helst påklædning.
et samfund i opløsning må jeg være fri. fordi vi giver nogle kvinder lov til at iføre sig det tøj de er blevet op fostret med så kaldes de undertrykte, og det giver mig en dårlig smag i munden.
og FWI bare fordi man har tørklæde på gøre det ikke en mindre intelligent.
til din attitude har jeg kun en ting at sige: welcome to the Neonnazi, enjoy youself 🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.