9tilføjet af

Byggestart.dk

Ville bare høre, om der er nogen er kender Byggestart, og høre om jeres erfaringer med dem.
Jeg oprettede en opgave hos dem, men har bestemt ikke noget positivt at sige om dem og deres håndværkere.
Hilsen
Annemai
tilføjet af

Det har de her...

Det er jo ikke meget du løfter sløret, men se her:
http://www.google.dk/search?hl=da&q=%22byggestart.dk%22&meta=
Hvad er din egen historie, så vi andre kan tage ved lære?
tilføjet af

Min egen historie....

Tjaa.... den er ret kort.
Fik en henvendelse, fra en fra Polen. Han var meget ivrig efter at komme ud og se opgaven. Han/de kom også.... og fik skrevet og tegnet ned, hvad opgaven var. Jeg ville få et tilbud et par dage efter. Jeg fik også en mail, men de havde bare ikke tid til at udføre arbejdet, så derfor takkede de nej tak.
Er sikker på, at de ikke kunne finde ud af det ;-)) Så jeg laver det nok selv.
Så derfor fik jeg ikke noget ud af byggestart.
Ville bare høre, om andre også har oplevet noget negativt. Man kan jo kun læse om positive anmeldelser på deres hjemmeside.
tilføjet af

Byggestart, gratis dit og dat

Jeg kender ikke specifikt nævnte firma, men bliver jævnligt kontaktet af andre af samme slags. Fælles for dem alle er, at de skilter over for kunderne, at noget er gratis. Verden er egentlig meget retfærdig skruet sammen. Intet er gratis, alt koster et eller andet. Derfor er jeg altid på vagt når sælgere ringer og fortæller et eller andet er gratis. De, skal vi kalde dem formidlingsfirmaer, der har kontaktet mig har flg koncept. Kunde x ringer til formidlingsfirmaet og beder dem sætte x i forbindelse med en håndværker til en konkret opgave. Formidlingsfirmaet kontakter så sin/sine håndværkere og beder dem give pris indenfor en fastsat tid. Vil x have lavet arbejdet skal formidlingsfirmaet have en eller anden procentsats af entreprisesummen. Det ved håndværkeren på forhånd, og har naturligvis lagt det på den pris kunden har fået. Summa sumarum: kunden kommer selv til at betale, intet er gratis. Når disse formidlingsfirmaer kontakter mig, er de meget svære at overbevise om, at jeg har travlt i forvejen og ikke gider bruge tid på regneri, for alligevel at afvise opgaven fordi jeg har nok i forvejen, som i dit tilfælde. Iøvrigt er jeg modstander af, at nogen (kolleger, diverse formidlingsfirmaer, kunder, venner, bekendte osv) skal betales for, at fortælle mig, at nogen skal have lavet et eller andet. Kan du følge mig. En anden ting er, at når nu alle håndværkere har så travlt, hvorfor skulle formidlingsfirmaerne så lige råde over den nødvendige arbejdskraft❓Skal du have lavet noget en anden gang, så spørg i omgangskredsen, på dit arbejde, naboer osv om nogen kender en, der kan klare jobbet. Held og lykke med det.
tilføjet af

formidling

Har ikke de store erfaringer med Byggestart, men som Murermesteren rigtig skriver, vil du altid som kunde komme til at betale ekstra for eventuelt udført arbejde formidlet af disse, skal vi kalde dem mellemmænd.
Nu ved jeg ikke hvilke håndværkere du leder efter, men jeg kender en del dygtige håndværkere, som jeg gerne vil formidle dig kontaken til ganske gratis.
:-)
tilføjet af

Gode erfaringer med byggestart.dk

Jeg har kun haft gode erfaringer med byggestart.dk, jeg havde i længere tid prøvet at få forskellige håndværkere til at komme og se på ombygningen af vores hus, men alle dem jeg kontaktede virkede som om jeg faktisk var til ulejlighed og af de 4 håndværkere der kom og så på vores hus var det kun 2 der gav et tilbud, og begge tilbud var både meget dyre og fyldt med ubekendte faktorer, ikke ligefrem noget man har lyst til at skrive under på når man har et rimeligt stramt budget. jeg prøvede så byggestart.dk og det var virkeligt en god oplevelse, tre forskellige tømrere kom og så på opgaven og alle tre kom med et skriftligt tilbud. Et par uger efter at vi havde valgt den tømrermester som vi havde mest fidus til fik vi en opringning fra byggestart.dk hvor de ringede for at høre om vi havde været tilfredse med de tilbud vi havde fået af de tømrere de havde sendt ud.
Jeg er godt klar over at de tjener penge på at formidle kontakten til håndværkerne, men det er vel ikke anderledes end alle de andre steder håndværkere betaler penge for atblive fundet af deres kommende kunder, avisannoncer er nok heler ikke gratis!
tilføjet af

tak for alles kommentarer

Jeg skal "bare" have pudset min skorsten op (er ca. 3 meter høj).
Jeg har mailet frem og tilbage med Byggestart, og de lyder da også vældig søde. Jeg kom med et par forslag, som kunne gøre deres hjemmeside bedre, og de er absolut med på ideen, når de skal have lavet deres side om, inden længe. Fx. foreslog jeg at man kunne søge på håndværkerne og at man selv kunne skrive evt. ris og ros på siden.
Men jeg tror nu, at jeg må tage telefonbogen, og ringe rundt til alle murere og spørge om de har lyst til at give et tilbud.
Venlist
Annemai
tilføjet af

Byggestart - mange forbedringer og endnu nemmere.

Kære Annemai
Jeg forslår forslår at du tager fat på Byggestart næste gang du skal have udført en bygge- eller håndværksopgave. Der er sket rigtigt meget siden du sidst var på udkig efter en god og seriøs håndværker. Der er nu endnu flere håndværkere som samarbejder med Byggestart, og man har desuden indført en manuel screening af alle opgaver. Det betyder at du dels bliver kontaktet og evt. guided igennem forløbet, og dels sikrer at din opgaver er beskrevet korrekt, så det er endnu nemmere og konkret at give bud på opgaven.
Skal du have lavet et større projekt, tilbydes du ligeledes nogle nemme kontrakt og aftaleskabeloner, som sikrer at alle væsentlige forhold bliver beskrivet. Det er nemt og helt enkelt :-)
Har du andre forslag til forbedringer af hjemmesiden, eller servicen, så send endelig en mail. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores services til glæde for alle.
Mvh
Anders
tilføjet af

Du har ikke ret

Hvad kalder du så alt det andet reklame håndværkerne går og køber, eks. visitkort, avis annocner, reklame i telefon bogen osv. skal vi også kalde dem mellemmænd ?
tilføjet af

Om jeg føler mig dum? Ja!

Jeg fik af byggestart.dk at vide at jeg hyrede et firma med spidskompetence i at færdiggøre mit badeværelse.
Det tog 14 dage for den såkaldt professionelle håndværker at totalsmadre mit badeværelse og dyrt indkøbte materialer. Derudover blev jeg truet nat og dag, hvis ikke jeg betalte. Jeg var nødsaget til at kontakte politiet og advokat. Firmaet er "forsvundet" og byggestart.dk fralægger sig ethvert ansvar. Jeg håber stadig at det bare var en ond drøm, men mareridtet står lysende klar hver morgen jeg vågner. Mon det går over en dag? Jeg savner sådan min gamle 17-årige brudekabine.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.