5tilføjet af

Lagkage/brullupskage-opskrift

Nogle gode venner skal giftes og vil have mig til at lave brullupskagen, fordi jeg engang for 8 år siden severede en kage som de var helt vilde med; men opskriften er blevet væk. Jeg kan huske at der indgår kastaniecreme og hindbærmousse og den er marcipanovertrukket. Opskriften er fra et dameblad. Kan I hjælpe?
tilføjet af

Måske....

bør du prøve at forespørge hos ugebladet Hjemmet, mener at jeg der har læst om "produktion" af en bryllupskage. Pause - var lige ude at tjekke og jeg fandt opskrift på bryllupskage i etager (på stativ) til 50 personer.......... dog indeholder denne ikke kastanjecreme - interesseret????? Så skriv igen.
Ellers kan jeg oplyse at Bryllupstillægget var med ugebladet Hjemmet nr. 10 i 1998
held og lykke med projektet.
Hilsen
zenta4
tilføjet af

Bryllupskage

Kære Lise!
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig den ønskede opskrift, men jeg kan i stedet anbefale Bryllupskagen fra Karolines køkken 8. Den smager meget dejligt. Jeg lavede den til min søn og svigerdatters bryllup og synes ikke den er meget besværlig og det er meget sjovt, når man står med det endelige resultat. Held og lykke med projektet.
Hilsen Karin.
tilføjet af

Svar på brylluoskagen

Hej,
jeg har en opskrift på sådan en kage, som du søger, men jeg ved jo ikke hvornår det var du skulle bruge den til, så er det ikke for sent, skriver du bare igen.
tilføjet af

skulle stå bryllupskage

:-)
tilføjet af

skriv gerne opskriften

- vi er andre som er lidt nysgerrige på denne opskrift.
På forhånd tak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.