6tilføjet af

Kur mod solallergi?

Hejsa!
Jeg fik for et par år siden solallergi, da vi var på ferie. Jeg fik anbefalet en kur med tidselolie, betacaroten og kalk.
Jeg købte disse ting i Matas året efter vi skulle på ferie, og jeg fik ikke allergi :-)
Nu skal vi på ferie igen, og jeg har købt ovenstående produkter, men jeg kan ikke huske, hvor meget man skal tage af hver, og de kan/må ikke oplyse det i Matas.
Nogen af jer, der kender til denne kur?
tilføjet af

Hold dig indendøre

så undgås solen
tilføjet af

Små doser af gangen

start med at være på sol i 10 min pr. dag og trap gradvist op igen.
Undgå i starten stærke elementer på solen som FedeBritt og Randy.
tilføjet af

Kur mod sol allergi

Hej
Jeg har en søn der ligeledes har sol allergi.(ikke soleksem - vel?)
såfremt du finder kuren håber jeg virkelig at du ligger den på nette.
Jeg tror der er mange der vil kunne få gavn af den
Takker ;-)
tilføjet af

Gode råd søges

Jeg lider desværre også af sol allergi og desværre i svær grad. Hvis det er lykkedes dig at finde et middel / kur imod det, ville jeg være lykkelig hvis du ville lægge det ind her. MVH.. TMJ
tilføjet af

Soleksem kan behandles med D3 vitamin

Jeg er en mand på 36 og har levet i klø-helvede i 4 år, hver gang solen kiggede frem, jeg er ellers hvad man kalder en mørk europæer, men alligevel fik jeg soleksem. jeg har prøvet mange forskellige råd, men har her i år taget D3 vitamin, allerede efter den første uge var der tydeligt forskel og nu har jeg overhovedet ikk eksem mere. Så det er bare at komme igang med D3 vitamin, for omkring 60kr får man 186 tabletter. Mange sommerhilsner Per Møller, Frederikshavn
tilføjet af

Kur mod sol allergi

jeg er en pige på 22 år som altid har lidt af solallergi. Jeg har suget til mig af de råd der er givet herinde og kan selv tilføje at jeg kan anbefale "Vichi" solcreme fra apoteket, den fås i både factor 30 og factor 50 og den klistrer ikke som de andre solcremer, den er også bedre end "Derma", for det er ikke rart at smøre solcreme på en, i forvejen irriteret hud. Desuden hjælper det mig (selvom kræftens bekæmpelse er imod) at gå i solarie, meget få minutter af gangen, 2 gange om ugen, et par måneder før sommeren starter. Det er som om min hud når at vende sig til solen, og så reagerer den ikke så voldsomt, som hvis min hud er vinterbleg. jeg begyndte at tage solarie ca. 1-2 måneder før min ferie sidste år, da jeg skulle til Grækenland i 14 dage, min hud nåede at få en lille glød og jeg kunne sammen med min factor 30 være i solen stort set uden gener. Og jeg nåede faktisk at blive brun på den ferie uden at min hud kradsede og kløede :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.