5tilføjet af

Kontanthjælpen .

Jeg har lige været inde på Jyllands-posten ( internettet). Det er da utroligt så mange der er på kontanthjælp. Læs:" Ledige gror fast i offentlig hjælp".En kvinde har været på kontanthjælp i 18 år ??? Kan man gro fast i kontanthjælpen❓Jeg har da hørt om " straks aktivering" , jeg har da hørt om , at man SKAL være selvforsynende. Nu har jeg ikke denne store fine uddannelse , og kan ikke blive sagsbehandler . Jeg mener , at jeg kan blive privat sagsbehandler . Jeg vil godt være sagsbehandler, har en klient.Jeg siger til klienten , hvad vil du , hvad for ønsker har du. Så ville jeg arbejde ud fra det. Jeg skulle så have penge på den ene eller anden måde for mit arbejde. Der er nogen som har sociale problemer , det er svært at passe et arbejde , samtidig med en masse spekulationer. Det må så kunne løses på den ene eller anden måde. Og så burde man behandle folk mere lige økonomisk , og på anden måde. Politikerne og sagsbehandlerne ved det godt , enlige - lille indtægt. Mange andre har en indtægt som er meget højere end en arbejdsindtægt. En person på offentlig ydelse får et arbejde , personen bliver sur over at have fået et arbejde. Personen mister 1500,-kr. pr. mdr. ved at gå på arbejde... Jeg har selv prøvet at have en meget lille indtægt (enlig )det føles meget urimeligt , hold op hvor gav det mange problemer . Der er noget helt galt i Danmark.
tilføjet af

Ja...

Der er noget galt. Man kan nemt gro fast i kontanthjælpen, netop fordi en arbejdsløn er mindre end den, og hvis der er tale om fek.s en enlig mor, ja så er det vel logik for burhøns at hun ikke har rød til og miste over 1500 kroner om måneden!
Påbegynder du en uddannelse, får su. ja så er indtægten også væsentlig mindre, alle skal være lige, ja det kan vi godt blive enige om, men hvordan gør man alle lige ??
Der er forskel på, om en person VIL arbejde, have uddannelse, og en person som IKKE vil arbejde osv.!
Dem der ikke vil, synes jeg ikke burde få den offenlige hjælp, i særlig lang tid, da det jo kan ske, at denne person " tager kontanthjælpen " fra en, der rent faktisk har brug for den!
Dem der vil arbejde, synes jeg burde få nogen flere muligheder, og noget mere hjælp til netop at finde det de nu engang vil, for sandheden er vel ofte, at mange ikke selv lige kan stille op og finde et arbejde!
Man skal hjælpe hinanden der hvor man kan.
En sagsbehandler, gør vel i princippet det denne skal,
men lad os nu lige engang gå lidt længere end som sådan!
Det er ikke altid og ikke enhver sagsbehandler der er lige god!
( kender til det )
Og mange sagsbehandlere, er i virkeligheden ikke så godetil og rådgive folk som de vel i princippet burde??
Jeg ved ikke, men ja, der er noget galt, men tror næppe det bliver lavet om sådan lige foreløbig, men for mig, er der absolut ingen grund til og være efter dem der er på kontanthjælp, da der kan ligge tusind af vis af grunde for hvorfor netop denne person er på kontanthjælp!
Men dem, der i virkeligheden ikke har brug for den, dem der ikke gider andet, burde skamme sig!
tilføjet af

Samme ævl igen

Samme smøre igen fra den herre.Find dig en dame,og få noget mere mening med dit liv.Du ævler løs om elendighed,hvad med om du gjorde noget ved det.Hvad med at blive sagsbehandler for bistandsfolk,eller boss i en fagforening.Det er dog helt utroligt at du skal ævle i det samme.Kom med noget nyt.
tilføjet af

Også du min ven

Det samme svar kan jeg så give dig min ven.
Kom med noget nyt!
tilføjet af

"kontanthjælpen er til et problem"

kære aaaaaaaaaaaaabenråmand!
der er nogen som bliver meget hængende i systemmet i meget lang tid.man kunne foresk. LÆRE at forstå klienten ordentlig-det gældes mund til mund -i en hver samtale!
sagsbehandlerne kunne jo,osse være til lidt mere behjælpelig med mange ting såsom bosted,skole ting osv.det er der mange som ikke gør.man kan ikke som kontanthjælpsmodtager side i en rende sten og modtage offentlige ydelser af komuneren-vel!
jeg har kendt nogen stykker hvor de har måtte gå sultne iseng pågr.af uforestående samtaler hos en hver enkelte sagsbehandler.-jo,den er meget lille hos mange,som får kontanthjælp-ikke sandt!
JA,der er ret mange desvære-men med speckulationer tror jeg næppe de folk har!
jeg tror ikke du HELT ved hvad det vil sige at være på den anden side af grenen-og jo de kan jo bare gå på jobs-de kan jo bare lade sagsbehandlerne styrre deres liv:de kan jo bare tage deres løn rive dem ned i lortet-og selfølgelig give dem en fornuftig livsstil!
-hvis man er usamarbejdsdygtig i hver sag man behandler har en klient ret til at KLAGE over dette!til tider kan det koste en grå fyrringseddel.det er fandme ikke nok at sige til sin klient hvad ønsker du- hvad vil du!!.hvad med at se længere ind i hvert enkelte sag man har med at gøre-det kunne være der var en årsag til at ´NETOP DIN KLIENT´ikke kan komme afsted om morgen.ser man på det er problemmet somregelt løst hos nogen du.iøvrigt er det sådanne nogen som jer som er med til disse klienter får det yderst dårligt med dem selv og bliver fra stødende i alt:måske burde det næste socialkursus være "OMSORGSFULD"!!
DEN KVINDE DU SKRIVER OM HAR IKKE FÅET LOV TIL AT BLIVE HØRT-MEN HAR SIKKERT MÅTTE LIDE MED SMERTE FOR KOMUNERNES STRADSBASSER! hvis hun har måtte blive hørt/hvis man har set grundigt nok i opvæksten så kan man måske forstå -tror du ikke!
behandle folk mere lige lønnet "hahahaha",så har jeg fandme hørt det med du.det vil sige man skal give flere kontanter til dem som ikke kommer op hverdag-man skal give flere penge til dem som er rig i foreevejen!?
jeg har selv været på bundgraden ,og ved hvad man taler om.hvis man kunne arbejde -hvis spsyken var istand og behold hos nogen ville det være fedt,NEJ!DET GØR´ikke noget at man knasser og smadrer de unges spsyke!-til der burde man fjerne de dårlige chefer som nedværdiger de svage stillet-så ville der være ret mange skal du se,som står op om morgen yder et stykke jobs,gør dem seltilfreds ikke for den sagsbehandler man har men for dem selv!."HOLD DA KÆFT"er man begyndt at skille familier ad for at man kan spare?for at en enlig kan få flere skejser ilivet:hvad er det helt konkrekt de skal hav eså mange penge til om jeg må spørge om?-ærligt talt er der ret mange som ønsker det beløb fuldført af politikkerne som har MEGET behov for dem HUSK på det -de findes hvis man ved hvor de er!
jeg kan fandme ikke forstå hvis denne kvinde/mand bliver sur over at have fået job,det må da være lykken til et godt liv.-selfølgelig hvis det går godt og man kan få en go løn for den prastitation man yder på stedet TAK VILLE DET VÆRE MEGET RART!.
M.KN.FR.MISS SOLSKIN:-)

ikke ville afsted...se på det du,så ved man somregel hvorfor!
tilføjet af

tag en øl til.....

kaffe er også godt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.