8tilføjet af

Bluserne lugter

2 af mine yndlings bluser lugter fælt under armene når jeg har haft dem på i en times tid. Selv om de er nyvaskede. Og jeg har ellers ikke problemer med armsved. Hvad kan der værre galt med dem❓Og hvordan får jeg hel bugt med den grimme lugt ?
tilføjet af

Rodalon

Prøv at lægge dem i blød i Rodalon, det plejer at hjælpe.......der findes 2 forskellige slags.....husk det skal være den til indendørs brug.
tilføjet af

De skal

vaskes ved 60 grader så forsvinder lugten.
Eller de skal lægges i Rodalon (blanding til indendørs brug), se hvordan og hvorledes på pakken.
Ved dog ikke om bluserne "kan tåle" nogen af ovennævnte, men det er i hvert fald måden svedlugten kan fjernes på.
tilføjet af

Tak

Tak for svaret. Men er der ikke blegemiddel i Rodalon ?
tilføjet af

Rodalon link....læs her

tilføjet af

egen erfaring

Epilation hvor du trækker hårrødderne ud, så plejer stanken også at forsvinde for omkring 2 uger. Det gør lidt ondt men det kan betale sig😃
tilføjet af

Tusind tak

Alle sammen. jeg prøver at indkøbe Rodalon. Så må jeg se om det hjælper
tilføjet af

Jeg har ind imellem

samme problem. Og det går ikke væk, ligemeget hvor meget jeg bruger Rodalon. Visse bluser kommer bare til at lugte af sved med det samme, som om stoffet suger lugten til sig. Andre bluser har jeg ingen problemer med. De kan være både billige og dyre, men er ikke bedre værd end at smide ud. Ærgerligt.
tilføjet af

Levis skjorte

for mange år siden var mit store ønske at få en levis cowboyskjorte, men den var hundedyr. Endelig fik jeg den, og der skete det samme som med dit tøj.....Den stank, ikke af sved, men nærmere hen af kattetis, og jeg har aldrig haft kat.....Men det var først da den var et halvt år gammel. Den blev givet til en anden, og den person kunne have den på uden at den lugtede, så det var et mellemværende mellem skjorten og mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.