5tilføjet af

chikane fra underboer.

hej, jeg står i en utrolig svær situation og håber at kunne få noget hjælp fra nogen med lignende erfaringer.
je bor lige nu sammen med en veninde i en 4 værelses lejlighed på 1 etage. da vi flyttede her til for 8 måneder siden mødte vi vores utrolig venlige og imødekommende underboer, som var utrolig glade for at få ny overboer, da de tidligere havde larmet, spillet høj musik konstant. holdt fester hver weekend og stillet deres affald på trappen. dette følte vi stor sympati for og prøvede at larme så lidt som muligt. men da vi var igang med at flytte ind er det lidt umulig at larme. de kom da også ud et par gange og bad os om at være lidt mere stille, hvilket vi så vidt muligt prøvede på. men lige sien er det eskalered. selvom vi er kommet på plads for jeg alligevel jævnligt klager om at vi larmer, de kommer ud når de kan høre jeg går ned for at gå tur med min hund og klager. eller hvis noget vælter ved at uheld hvilket jo desvære sker, så kommer de op. vi har ikke hørt musik på vores anlæg (med to små højtalere fra 95)siden februar fordi de klager når vi prøver at høre musik. siden har vi hørt musik på vores telefoner. de kommer op og klager over at vi laver mad klokken 9 om aftenen da det først er der jeg har fri. vi har holdt fest nok 4 gange siden vi flyttede her op. hvor vi i forvejen har advaret om det. men nu har jeg modtaget et klage brev fra mit bolig selvskab der siger at vi tramper i gulvet, råber og skriger, høre meget højt musik og stiller skrald ude på trappen hvilket vi aldrig har gjort. samt at de har klaget over at vi har et køledyr for meget af hvad vi må have.
jeg føler mig utrolig forfulgt og chikaneret, for føler virkelig jeg har gjort mit bedste for at tilfredsstille dem. jeg har forhørt mig hos mine nabe og min nabos underbo for at høre hvor lydt lejligheden er og om vi genere dem og de siger de aldrig høre noget til os, samt at de ikke føler at lejlighederne er særligt lydt.
desværre står jeg til at blive smidt ud hvis underboen en gang til klager over at jeg har et kæledyr for meget.
ved ikke hvad jeg skal gøre.
tilføjet af

Hej

har du snakket med udlejeren?
Ellers prøv her, find dit lokalområde.
http://www.lejerneslo.dk/
tilføjet af

Én klagende nabo

er ikke nok til at sætte dig ud. Jeg vil mene udlejer/administrator har lavet en fejl ved at skrive til dig og true med udsættelse, hvis der ikke har været andre underskrivere af klagen.
Gør som ovenstående skriver, tag kontakt til udlejeren/administratoren og forklar hvordan du oplever tingene. Det er ikke meningen du ikke på bebo lejemålet og noget KAN altså høres fra omkringboende i en ejendom, hvad din underbo må påregne som lejer. De skulle nok flytte til et hus på landet😉
Du har så et problem med dit kæledyr, du har for meget. Du skriver ikke hvad årsagen er til, du har ét for meget, men det må du få på det rene med udlejer evt. få tilladelse til at beholde fordi det dyr er "gammelt og affældigt" eller slet og ret et dyr du passer "af og til".
Hvis udlejer ikke viser forståelse i tilstrækkelig grad må du i LLO. Du er nødt til at have så du kan være i dit hjem.
tilføjet af

Det med larmen

kan du tage roligt, det er jeg ret så sikker på at det ikke kan være årsagen til at dit lejemål siges op.
Hvad du så ikke kan tage roligt er det faktum, at du (som du selv skriver) har et kæledyr for meget.
Hvis der i lejekontrakten står specificeret præcist hvilke kæledyr og hvor mange du må have og du ikke overholder det, kan lejemålet opsiges med omgående virkning.
Så læs din lejekontrakt igennem og hvis du ikke overholder den, kan du lige så godt begynde at se dig om efter noget andet at bo i, for så har du misligeholdt lejekontrakten og så er der intet at gøre.
tilføjet af

Én klagende nabo

4 gode råd:
1: Meld dig ind i LLO. Så de kender din sag.
2:tag kontakt til udlejeren/administratoren og fortæl hvordan du oplever det og få en ordning med det extra dyr.
3:Så kommer den svære. Inviter din underbo op på en kop kaffe/the,vis dem hvordan du har indrettet den, evt spørg hvor deres soveværelse ligger så du kan være helt "stille" i dette rum.Fortæl at du arbejder sent og hvorfor du har et extra dyr.hvis de ikke vil høre så må du til punkt 4.
4:Prøv at optag din "larm" på video også når de kommer og klager.
Held og lykke.
tilføjet af

du kan

igennem adminstrator få et mælingsmøde mellem i to strideme parter.
Tal med andre iopgangen, om de har set el høtr noget svineri el larm, find dig nogle alierede.
Men som forige skriver, hvis du har misligholdt dine forpligtelser....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.