8tilføjet af

Knorr Lasagne.

Jeg kan ikke finde en varedeklaration på Knorr lasagne på deres hjemmeside så ville lige høre om der var en der lå inde med sådan en pakke og kunne fortælle mig hvor meget protein, fedt og kulhydrater der er i pr. 100g?
tilføjet af

Knorr Lasagnette

Jeg har en pakke lasagnette, der er der om både
100 g saucepulver 100 g pasta
energi 1450kj/350kcal 1450kj/350kcal
protein 11 g 11 g
kulhydrat 56 g 71 g
Fedt 9 g 1 g
Håber det kan være til hjælp.
tilføjet af

Det er en 2 - takter

- 100g pasta

1450 kj
11 g protein
71 g kulhydrat
0,1g fedt
og i saucen
1350 kj
12 g protein
54 g kulhydrat
11 g fedt
Pakkens nettovægt er 170 g pasta og 92 g saucepulver
tilføjet af

Færdigretter er som regel

rige på fedt, salt og kulhydrat.
Husk at spise rå broccoli og hø til og snup 7 timer i fitnesscentret bagefter.
tilføjet af

det fremgår

tydelig at Anonym har hø mellem ørerne, for hvis man læser opskriften, eller endnu bedre, bestiller Knorr`s nye kogebog, vil man erfare hvor meget der er i den færdige ret, og få en masse opskrifter på lækker og sund Lasagne, og andre ting.
Fordi man selv kan leve af hø, og har 7 timer om dagen til fitness, kan man vel godt prøve at se muligheder, og ikke problemer.
Kogebogen kan fåes i supermarkeder, og bestilles på www.knorr.dk
Jeg er såmænd kun en travl forbruger, og må til tider gøre madlavningen let og lækker. derfor min positive indstilling til færdigretter.
tilføjet af

Færdigretter er og bliver noget værre lort

uanset hvor travlt du har. De er usunde og smager af bræk.
Nogle gange er det også et spørgsmål om prioritering. For mange er madlavningen bare noget der skal overståes hvilket er ret idiotisk når man tænker på de dyre disignerkøkkener folk skal have. Men bevares de er ikke til for at man skal lave mad i dem, de er til for at andre skal se dem! Ligesom weber-grillen der helst skal vende så gæsterne kan se at der står weber på den.
Madlavning skal være hyggeligt og du kan indvolvere familien. Så laver i noget sammen istedet for at sidde og glo ind i kassen.
tilføjet af

designerkøkkener

Og min bare, der bliver ikke lavet mad,det er kun SAMTALKØKKENER, som ikke må være fedtede af mados mm.
Du har ret mht færdigretter,der er alt for meget fedt i,og man bliver ikke mæt af dem.
tilføjet af

nu er

bræk ikke lige det vi har smagt mest af, men du har åbenbart erfaringer.
Færdigretter fra f.eks Knorr, er en hjælp til madlavningen, det er krydderier som skal blandes med div. ingredienser, så du kan sætte dit personlige præg på retten, og kun fantasien sætter grænser.
Din måde at lave mad på, lyder som om du har en økologisk køkkenhave, eller bare er snot dum.
Færdigretter er ikke produkter, hvor du selv skal tilsætte kød,mælk, eller andet, færdigretter er FÆRDIGE lige til at varme.
Så den smag du har i munden er nok noget helt andet, keep soper....
tilføjet af

du tænker

nok på dybfrosne pizza, dåse mad og andet junk.
Prøv med lidt hjælpemidler, fantasi og glæde, så kan mange "halvfabrikata" hjælpe dig.
Keep on smiling, selv om du ikke kan lave mad.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.