5tilføjet af

Kan ikke stoppe med at ryge

jeg vil så gerne stoppe med at ryge men det er svært igennem et år har jeg prøvet alt tyggegummi plaster Zyban o.s.v. kun venlige svar godtages.
tilføjet af

Rygestopkonsulent?

Har du prøvet en rygestopkonsulent? Eller et kursus?
Det ER svært at stoppe med at ryge, det er MEGET svært. Og selvom der er alle mulige hjælpemidler man kan få, så er hele den psykiske afhængighed den sværeste. Og her kan det være en god ide at kontakte en rygestopkonsulent, eller et kursus. Det vil give dig nogle ligesindede, som du kan tale med, om det der er svært for lige netop dig.
tilføjet af

Netdoktor (KVIT)

meld dig ind i programmet (gratis) hvor der er flere rygestoppere der bakker hinanden op og kommer med gode råd uden at slå dig oveni hovedet hvis du falder i (jeg kender 2 der er stoppet med den hjælp)
tilføjet af

Tak det vil jeg prøve

Kvit, den rygestopkonsulent der var her i foråret kunne ingen holde ud så alle stoppede hos ham.
tilføjet af

Jeg sluttede

nok ved at bestemme mig for at nu var det slut. Og har så brugt Nicorette inhalator når trange blev for stor. Det generer ihvertfald ikke omgivelserne:) Held og lykke Skal du have succes med stoppet, er du nødt til at virkelig beslutte: SLUT!!
tilføjet af

Du har ret

det er kun ene og alene mig i sidste ende der kan slutte men lidt opbakning (KVIT) fra ukendte vil da være rart, men i forvejen generede jeg ingen omgivelser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.