3tilføjet af

udsalg .... prutter i ?

nu i de her udsalgstider , hørte jeg i går en mand der pruttede sælgeren på en stol der i forvejen var nedsat , desværre hørte jeg ikke hvad der kom ud af det .
men prutter i andre også på selv nedsatte varer ( ved jo godt de fortsat tjener på deres varer . og hvad får i ud af det
hvilke butikker prutter i i ?
tilføjet af

kun på store ting

Møbler, Radio-/TV, hårde hvidevarer - især. Lige på det sidste er der altid meget at hente. 20% ofte muligt, men kan jeg ikke få 10 - gå kan jeg vente med at købe til en anden gang (læs: anden butik)
Når jeg lejer bil, betaler jeg heller aldrig listeprisen, men laver en "skæv" afleveringsaftale og en fast pris.
tilføjet af

fiser

jeg prutter altid om stører ting, de fleste stører butikker har aligevel aftaler med div inkøbsforeninger, så de er villige til at gå ned i pris.
tilføjet af

ikke altid

de tjener på udsalgsvarer, ting kan være sat så meget ned at de faktisk intet tjener tværtimod- hvis den har været på lager så længe at det er bedre at få 100kr fremfor ikke at sælge den, på trods af Iprisen hra været 200 , jamen så forekommer det også da....
slutspurt i feks tøjudsalg kan også være dyrt for butikken, men de har det problem at varen er endnu mere uattraktiv næste år, så hellere få den skudt af.
Men tøjbutikker ved jo godt at ca 30%af deres varelager ryger til udsalgspris, det bliver der jo kalkuleret med.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.