14tilføjet af

Kan ik få børn mere

Jeg var inde for et år siden og fik fortaget en abort, da jeg som 19 årige ik følte at jeg ville være en god mor.
Jeg har nu fundet ud af at jeg ik kan få børn mere, det skete nogen tinge under aborten der har gjordt at jeg ik kan få børn mere.
Den dag fortryder jeg helt vildt meget, da min daværene kæreste presset mig til aborten, jeg føler at det er hans skyld at jeg ik kan få børn!!!
Så til jer som skal have abort, tænk je godt om, og lad vær med at få en...
tilføjet af

sørgeligt

Jeg syntes det er rigtigt sørgeligt for dig, men har du undersøgt hvad der skete under din abort. Idag er der jo store muligheder for at blive gravid med andre metoder end den sædvanlige. Jeg ved ikke hvor gammel du er nu, men jeg syntes ikke du kan skære alt over med en kam. Tænk på alle de børn der ville blive født ind i store sociale problemer. Narkomaner med abstinens børn alkoholiker børn med store fysiske og psykiske problemer. Så abort kan og er for mange en nødvendig løsning.
Hvad med at læse din journal fra sygehuset, det kan være du bliver mere informeret der.
tilføjet af

.....

Jeg ka ik fatte at du ik er glad for at du ik ka få børn, det ville je da være..... Så er du fri for en kæmpe mave, kvalme og du kan ligge på maven og du behøver ik og bruge beskyttelse..... Og du er fri for og skide en ud og ligge og presse....... Jeg siger bare du er heldig!!!!!
tilføjet af

Hallo

hallo min fine ven. Hvordan kan du skrive sådan noget? Der er ikk noget bedre end at få en lille baby. Ikk noget som liver en mere op den dag man har født.. Ens hverdag bliver helt anderledes.. på en positiv måde.. Så jeg synes du skal beholde dine beskidte meninger for dig selv, og lade dem som virkelig har nogle fornuftige meninger komme til..
tilføjet af

Ønsker dig alt godt.

Hej.
Jeg føler virkelig med dig.
Det er kedeligt at en abort har medført det tab for dig det er at du ikke længere kan få børn på naturlig måde.
Måske du vil kunne finde dig til rette med at adoptere eller på anden vis få børn/passe børn hvis du stadig ønsker det, da der findes så mange børn som har brug for en mor og en voksen til at hjælpe sig.
Måske med hjælp fra lægevidenskaben til alligevel at føde dit eget barn.
Men jeg håber at du vil på trods af den uheldige hændelse vil få dig et langt og lykkeligt liv.
De hjerteligste hilsner, Eyas
tilføjet af

Du burde skamme dig.

Hey.
Du burde virkelig skamme dig over at komme med en sådan udtalelse.
Det er ikke måden at sige noget til en anden person som er ked af noget så stort som at få et barn.
Hilsen, Eyas
tilføjet af

???

Er det stort og gå et barn???? Jeg ka ik lige se det specielle ve det.... prøv og tænk på så skal jordemoderens hånd helt op i skeden, for og mærk hvor meget man er åbnet og alt så noget....seriøs det er da klamt!!!! Men okay jeg er bare glad for at det ikke er mig som skal være gravid med alle de problemer. manden er jo der til og støtte hans kæreste/kone og hvor fedt er det så lige at han besvimmer, det er fandeme da mor'en der skal besvime så det er hende der har det hårdest.... men okay jeg lader bare alle jer andre om det arbejde, godt det ik er mig
tilføjet af

Desværre

havde din mor ikke samme holdning!
tilføjet af

en som dig

jeg fik også abort og jeg kan desværre ikke blive mor. Jeg forstår dig . det er svært
tilføjet af

Er du helt normal?

Det kan der vist godt være lidt tvivl om. Eller også er du bar en "rasmuspåtværs" En der bare nyder at tvære salt i folks sår.
Du sku tag at få dig et liv.
tilføjet af

uønsket barnløshed

...er altid svært, uanset hvad årsagen til det er.
Jeg selv blev uplanlagt gravid som 22-årig, og havde mange tvivl. min daværende kæreste og mit forhold var tæt på at gå i stykker, men modsat jer så ønskede han barnet og jeg var i tvivl.
Var det ikke lykkedes at redde forholdet dengang, havde min søn nok ikke været til idag.
Og idag er jeg mere end lykkelig for at jeg valgte ham til, for jeg kan ikke få flere.
tilføjet af

Frigid

Noget lignene skete for min egen mor efter at hun havde født mig og min lillesøster. Da jeg var kommet ud ville en af jordmødrene hive moderkagen ud, problemet var bare at den stadig hang fast, den sag ikke løs som den skulle. Jordmoderen hev til, hun lavede en flænge i livmoderen. Der kom blod ud - meget blod, min mor havde fået en blodstyrt og hun ville kunne dø af det.
Men det gjorde hun heldigvis ikke🙂
Hun kunne bare ikke få flere børn efter den episode. Hun var så heldig at hun nåede at få to børn før hun blev frigid.
Nu er jeg ikke selv kvinde og ved ikke hvordan det ville være at blive frigid - men jeg tror vel at man mister en del af sig selv, fordi man mister en del af det der vil sige at være kvinde, man kan ikke længere føde børn.
Det er vel den samme følelse man kan genkende ved kvinder der har fået fjernet ét eller begge af deres bryster.
tilføjet af

barnløshed

hejsa
alså for det første så din udtalelse om at det er din kærestes skyld det er fuldstændigt absurt af dig og sige sådan noget hvad bilder du dig egentligt ind og det var ham der tvang dig til det du burde da være så gammel at du selv kan tage nogle beslutninger og se bort fra hans også til jer begge to har man sagt A må man også sige B hvad havde i regnet med når man gik i seng med hinanden....ja syntes folk som jer skulle tage og tænke jer lidt om for er du klar over hvor mange kvinder der lider af barnløshed??
tænk lidt over det.
tilføjet af

hvordan

hejza.. jeg kan godt følge jer.. jeg har selv fået en abort.. og er bange for jeg ik kan blive gravid igen.. så hvad der sket siden du ik kan igen.. og er der nogle symptomer..?
tilføjet af

Hvad sker der?

Helt ærligt syntes jeg ikke du kan skrive sådan noget, da du ikke ved hvad der skete i forholdet. Jeg er da 100$ sikker på at de godt vidste hvad det indebar at gå i seng sammen. Men du ved jo heller ikke om de brugte kondom eller ik? - kondomer er kun 97$ sikre. Efter min mening er det forkert at skrive sådan noget da du ikke ved hvad der skete, bare min mening.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.