4tilføjet af

Rammer og plakater

Jeg er ved at indrette min lejlighed, og vil gerne have fremkaldt nogle digitalbilleder i plakatstørrelser.
Findes der nogen steder, hvor de fremkalder i 3:4 i stedet for 2:3? Og, er der nogen, som har gode oplevelser med bestemte hjemmesider?
Desuden har jeg en plakat, som desværre er 70X70, og jeg kan ikke finde nogen steder, de har rammer i den størrelse. Er der nogen, som ved, hvor man kan købe rammer, der ikke er standardmål?
tilføjet af

Idé

Ved mange fotohandlere kan du bestille rammer i den størrelse du vil have den i, i det materiale du vil have den i ... De vil også kunne hjælpe dig med at få trykt dine billeder i de rigtige størrelser, har de ikke selv muligheden for at lave det i det rigtige format, kan de uden tvivl fortælle dig hvor du kan få det gjort..
Held og lykke med projektet
tilføjet af

jojo

prøv www.billedbutikken.dk
dem er jeg godt tilfredse med
tilføjet af

Indramning efter mål

Hej! Jeg ved i hvert fald at Plakaten på Clemens Bro i Århus laver rammer efter størrelse!...Nu ved jeg jo selvfølgelig ikke hvor du bor! Men det var da en mlighed. Du kan også bestemme lige din type af ramme! Håber du kan bruge det til noget ;-D
tilføjet af

Rammer og plakater

Ja, det kan godt være svært at finde plakatrammer, der passer. Ofte får du muligheden for at købe plakaten indrammet, hvis du køber online.
Hvis du køber plakater på plakater-online, kan du altid vælge at få dem rammet ind - uanset hvilken størrelse plakat, du køber.
Det samme gælder allposters.
Fandt du en ramme i størrelse 70 x 70 ?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.