3tilføjet af

Prutter!

Har lige læst indlægget ”Piger der prutter”, hvilket leder mine tanker hen på et emne, der ind imellem er oppe til ’debat’ mellem mine veninder og mig.
Prutter! Hvad er det med dem…❓Det er jo naturligt, at den luft der kommer ind, skal ud igen… Men alligevel er der tilsyneladende stor forskel på kvinder og mænds forhold til dem :-)
Hvordan har I mænd det med, at jeres kærester/koner prutter? Jeg tænker især på, når man indgår et nyt parforhold… vi er mange kvinder, der får mavekneb af at holde ’luften’ tilbage, fordi det er pinligt at slippe den ud :-) Og det er endnu værre, hvis vi skal ’lave stort’ på wc’et… løbende vandhaner og et toilet stoppet med wc-papir er nogle af knebene for at undgå lyde – lugten kan til nød klares med en Ambi Pur :-)
Men er det noget pjat med alle disse anstrengelser for at udelade/slette sporene af ’det naturlige’?
Er der andre kvinder, der kan nikke genkendende til ovenstående?
tilføjet af

Både og...

kan godt nikke genkende til "opførslen" når jeg er sammen med kæresten - især en ny! ;o)
Bl.a. mine veninder har vi det nu meget afslappet med at der smutter en prut eller det lugter efter toilet besøg.
Men helt ærligt synes jeg heller ikke det er særligt charmerende med mænd der prutter og skider og synes det er herre morsomt. Jo, vist er det meget naturligt, men jeg synes ikke det er specielt morsomt når der ligefrem "underholdes" med det!
tilføjet af

prutte konkurance

Hej.
Jeg var med i en bus engang hvor vi afholdte en lille prutte kontest :-O man kan jo nok forestille sig stanken, efter den tur, har jeg meget svært ved at klare stanken efter den tur.
Hilsen
jj
tilføjet af

Privatlivets fred

Jeg har det altså sådan, at nogle ting omkring/ved mig er en del af mit privatliv - og det omfatter bl.a min fordøjelse. Det sidder simpelthen så dybt i mig, at jeg helt automatisk får forstoppelse, hvis jeg er fremmede steder. Der går 14 dage på et nyt sted inden det er "mit toilet" og jeg benytter ikke "fremmede toiletter"
Jeg har sjældent "luft i maven", men spiser heller ikke brunkål sammen med "daten".
Jeg ønsker ikke at blive "omvendt" og jeg ønsker ikke at benytte dobbeltdynen, hvis han "formaster" sig. Så det gør han ikke - han går en tur med hunden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.