6tilføjet af

Smerter i nakke

Hej jeg er en fyr på 18 år. Jeg har i 3 måneders tid haft ondt i min nakke. Det er ikke en slem smerte, det som om den aldrig slapper af, og er lidt stiv i nakken hver morgen. Det føre tit til hovedpine og det gør ondt når jeg læner hovedet tilbage. Har ikke været ude for en bilulykke eller kommet til skade. Det er ikke opstået pludseligt, det bar kommet stille og roligt. nogen ideer? (Jeg er i god fysisk form).
tilføjet af

Glemte noget

Er også tit svimmel, og føler at mine bevægelser i armene og fingrene er svære at styre. Kan sagtens styre dem, men har bare en mærkelig følelse (nogengange)
tilføjet af

ja tro godt jeg kan hjælpe dig

det er noget du skal lave om på men jeg ved ikke vad det er ,jeg kan måske hjælpe dig du kan skriv til mig på kim6216@gmail.com vh kim
tilføjet af

Hvordan ??

Hvis det er det der healing-pis skal Du ikke udsætte nogen for noget.
tilføjet af

Den mest sandsynlige årsag er

spændinger i nakken. Du skal have en henvisning fra lægen til en fysioterapeut.
Du skriver du er stiv i nakken, især om morgenen. Jeg tror, du måske ligger forkert med hovedet . Bruger du en høj hovedpude kan det være årsagen.
Prøv at folde dine hænder om nakken. Buk hovedet lidt og pres forsigtigt hovedet fremefter med hænderne, medens du presser den modsatte vej med dit hoved. Det vil løsne de spændte muskler.
Sidder du meget ved computeren kan det også være en årsag. Det er meget almindeligt at have smerter i nakken og skuldermusklerne.
tilføjet af

Glemte noget

Du kan sagtens blive meget svimmel af den slags spændinger. Du kan blive virkelig dårlig tilpas. Jeg havde selv både kvalme og var svimmel. Det kan også gå ud i arme og fingre.
tilføjet af

Kiropraktor

Jeg er startet til kiropraktor, det syntes at hjælpe lidt på nakken. Men er stadig meget svimmel og sådan. Har nogle muskelspændinger mellem skulderbladende..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.