4tilføjet af

Ok at leje andelslejlighed???

Hej
Jeg står og vil gerne flytte til København. Jeg har søgt lejlighed i mere end en måned nu. Flere af de lejligheder jeg har fået kontakt til er andelslejligheder som andelshaver ikke kan sælge på nuværende tidspunkt og vil derfor leje ud.
Jeg vil gerne leje en to-værelses lejlighed og så leje et værelse ud til en anden, så vi kommer til at bo to.
Jeg har før takket nej til tilbudene da jeg synes det var lidt rodet med uordentlige/ulovlige forhold. Jeg skal ud og se en lejlighed i dag som netop er en andelslejlighed. Ejeren siger jeg skal have co-adresse, at vi godt kan bo to, og at der ikke skulle være noget som kan gå galt.
Mit spørgsmål er nu om det er ok at leje sådan en lejlighed, og tænker især på om det er ok at leje et værelse ud under de forhold?
Jeg vil gerne flytte snart, men vil heller ikke ud i noget rod.
tilføjet af

Nej

Hvis du skal have en co-adresse, lyder det ikke ligefrem til, at udlejer har rent mel i posen. Synes du selv det?
tilføjet af

Det kan du sagtens

men der skal være orden i sagerne. Ikke noget rodet eller ulovligt.
Jeg bor i en fremlejet andelslejlighed. Det er besluttet fra bestyrelsens side at ejerne gerne må fremleje deres lejligheder og jeg har en standard lejekontrakt, og både jeg og kontrakten er blevet godkendt af andelsboligselskabets bestyrelse.
Man kan desværre kun fremleje i 2 år, så det skal man lige have i mente.
Det er rigtig svært at finde sådan en lejlighed som du søger i København (det samme som jeg søgte) men hvis du ikke synes Tåstrup er for langt væk skulle du prøve at ringe til boligselskabet AB Kingosparken. Det kunne være der var noget ledigt.
tilføjet af

Lyder lidt rodet

Men hvis Du får det helt på plads med ejeren samt boligforeningen kan jeg ikke se nogen hindring.
Men sørg for at købe en officiel lejekontrakt hos bogpusheren som skal bruges med Din logerende, der er love der skal overholdes samt underskrifter, selv den mest pæne lejer eller god ven kan man komme op at toppes med.
tilføjet af

Tak

for indlæggene! Jeg har overvejet sagen og har besluttet at sige ja til lejligheden. Det lyder til der er styr på sagerne!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.