3tilføjet af

sommerferie.

Hejsa alle
Ja så blev det sommerferie, men hvad skal man lave?? Vejret er jo ikke lige just det bedste..
Så hjælp nogle som har nogen gode ideer, som ikke er alt for dyre, da jeg blot er en fattig studerene;o)
Ville jo være trist hvis man bare sad og hang hele sin ferie væk..
tilføjet af

Kig i lokalbladet

Se efter i din lokalavis efter diverse arrangementer - et arrangement der på forhånd kan lyde dødssygt kan vise sig rent faktisk at blive til en sjov og erindringsværdig oplevelse - selv små oplevelser kan tælle meget.
Se evt. på dit lokale bibliotek om, hvad der rør sig i dit område.
tilføjet af

Meget enkelt

Tag på bibloteket og læs bøger. Det har jeg brugt min sommerferie på de sidste mange år. Og det kan man da ikke blive mere dum af... Men fingerne væk fra tegneserierne. Vælg noget om kerne fysik eller noget i stedet for :)
tilføjet af

et utal af muligheder:)

Ja, hvad kan man ikke give sig til i sin sommerferie:)
Jeg sad med noejagtig det samme problem for en maaneds tid siden, da jeg kun havde et par ugers ferie sammen med min kaereste og vi gerne ville lidt vaek sammen, bare os to. Vi tager simpelthen paa primitur i sydnorge:)
Dette kan goeres parktisk talt allevegne, saa hvem siger man skal ud af landet?? Hvor meget af danmark har du foreksempelt set?? Vi har de skoenneste smaa oer, den vilde vestkyst, bakker og skove, saa der er nok at tage sig til:) Maaske har du endda et par venner der har lyst til tage med paa en saadan oplevelsestur:)
Alt du har brug for er:
-Et telt(det kan laanes af venner/familie)
-sovepose(plejer man selv at have:)
-rygsaek(kan ogsaa laanes, hvis man ikke selv har)
-Et par poser spaghetti og hjemmetoeret groentsager, der praktisk talt ikke vejer noget og smager godt, naar det kommer i kogende vand:)
-En Trangia(campingudgaven af et komfur, der ogsaa kan laanes hvis man ikke selv ejer et...)
Naar disse ting er pakket, saa er det bare om at komme afsted:) Den billigste maede er at tage paa tomlen. Dette kan goeres ved at stille sig i hvilken som helst vejkant, med et skilt der indikerer i hvilken retning du gerne vil, eller ogsaa findes der sidder paa internettet, med folk der koerer ofte eller er paa vej paa ferie, og soeger passagerer til at tage med.
Saa det er bare om at faa pakket, bede om godt vejr(eller huske regntoejet) og saa ellers komme ud i landskabet og opleve noget:)
Haaber du faar en god sommer:)
Hilsen fra Shandrillen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.