4tilføjet af

vi fik and og

en god flæskesteg i går. Nu er problemet at jeg her om en time skal
serveree resterne af flæskestegen .Der er rigtig meget , men sværen er jo ikke
sprød i dag
Hvad gør jeg❓Please.😖
tilføjet af

Sådan er det desværre med sværen.

Tror ikke der er meget at gøre med de svær, men det vigtigste er at kødet ikke bliver tørt af at blive varmet op. Hvis du har gemt noget fedt fra anden kunne det være godt at pensle anderesterne og fleskestegen ind i fedtet. Hvis du ikke har gemt fedt fra anden, er det bedst at varme kødet i sovsen. Ja, det ser ikke indbydende ud for mange, men man holder kødet saftigt.
Ved godt det ikke er de råd du efterspørger, men tænkte bare at man aldrig kan vide:-)
tilføjet af

Tak for hjælp kære

jeg går ud og pensler nu - og hjælper det ikke får de en tur i sovsen :-)
tilføjet af

Sværen kan holdes sprød.

Problemet er, at de fleste pakker hele stegen ind i staniol eller lignende, men sværen må ALDRIG pakkes ind, så bliver den blød.
Jeg pakker aldrig nogen sinde sværen ind, og den holder sig lækker og sprød til sidste bid.
tilføjet af

Pensel med olie og drys en gang salt efter

Sæt sværen alene i en varm ovn på fuld skrald. SE EFTER DET. Det tager max 10 min, så bobler sværen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.