1tilføjet af

Justice Department -nej det er ikke en stavefejl...

I 1993 blev der af nogle unge mennesker i England oprettet en organisation, som skulle varetage dyrs interesser og gå imod de, der benyttede sig af dyremishandling. Organisationen er også i Danmark og JD benytter sig af kontroversielle metoder, for at gøre opmærksom på dyremishandlingsproblemerne. JD har bl.a. benyttet sig af brevbomber, bombetrusler og såret flere mennesker i en god sags tjeneste.
Således modtog 80 ansatte ved Novo Nordisk i år 2000 breve, hvori der i brevåbningen var indsat barberblade dyppet i rottegift og i brevet stod, citat: "Dear animal killing scum! Hope we sliced your finger wide open with and that you now die from the rat poison we smeared on the razor blade" Oversat til dansk betyder det: "Kære dyedræbende afskum! Håber vi efterlod et åbent sår i din finger og at du nu dør af den rottegift vi har smurt bladene ind i."
Ikke mærkeligt står der ikke meget om JD i medierne, da de er en hemmelig organisation, som ikke ønsker at blive genkendt, fordi den måde de agerer på selvsagt er ulovlig.
Er det okey at såre eller dræbe mennesker (læs dyr), fordi disse dræber og sårer andre dyr?
Kan dyre'mishandling'/forsøg blive brugt til noget godt? Vi kan teste vacciner mod aids, kræft osv. på andre dyr og derved redde os selv?
Fortsat god dag.
For yderligere info:
http://www.animalliberationfront.com
http://arkangelweb.org
http://www.fbi.gov/congress/congress02/jarboe021202.htm
P.S. Har gjort mig meget umage med at fremlægge sagen så objektivt som muligt, så håber I også vil holde et åbent sind;o)
tilføjet af

dyreforsøg

Dyreforsøg er en nødvendighed for at afprøve nye medicinske produkter især medikamenter.
Derudover er det nødvendig under nogle former for kirurgisk nytænkning eller oplæring.
Det er ikke muligt at erstatte dyreforsøg, men man gør ( i hvertfald i Danmark ) meget for at begrense antal dyr.
Hvad man altid kan forbedre er de vilkår dyrene lever i mens forsøgene pågår og hvordan deres liv er efterfølgende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.