12tilføjet af

Julegave til kæresten?

Hej alle sammen.
Nu er der jo ved at være jul, og derfor sidder jeg her og tænker på hvilken romantisk gave jeg skal give min kæreste i år.
Da vi ikke skal fejre jul sammen skal det være noget der virkelig er romantisk uden at være for perverst ... familien er der jo ;-)
Indtil videre har jeg tænkt på at give hende et par flotte øreringe, samt to billetter (til hende og mig) til teatret eller andet i den dur. Og naturligvis vedlægge et sødt/romantisk kort.
Men jeg synes måske at gaven er lidt triviel, og vil derfor høre om nogle af jer derude har nogle gode forslag.
Har du nogensinde fået en gave, som fjernede benene under dig? ... eller hørt om nogen?
Jeg har også tænkt på en weekendtur til Paris, men jeg synes måske ikke liiiige økonomien er til det nu.
PS. Hun er 21, så jeg tænker ikke p en garnnøgle og et par strikkepinde ;-)
Jeg glæder mig til at høre fra jer.
/Daniel
tilføjet af

Ja da.

Altså noget som ville gøre mig glad ville været et sæt undertøj som du selv har valgt, og så istedet for et kort så skriv måske et lille brev til hende (Paris turen ville helt sikkert også være et stort hit, men når du ikke synes at økonomien er til det, kunne du jo beskrive den i brevet, altså ment på den måde, at du kunne fortælle hende at det var noget at du gerne ville dele med hende osv) Det ville ihvertfald være noget der ville gøre mig meget glad.
En ring er også et hit, hvirs hun ikke har en i forvejen altså.
Held og lykke....Og meld lige tilbage hvad du beslutter dig for ikke? :-)
tilføjet af

God idé

Et par flotte øreringe og en tur i teatret vil jeg personligt blive vildt glad for at få af min kæreste i julegave. Synes det er superromantisk. Er vild med teatret! Paris turen lyder jo altså heller ikke dårlig. Var faktisk en weekend i Paris i april sammen med min kæreste, hvilket var superromantisk (det var dog ikke en gave). Ja min begejstring kan ingen ende tage, for jeg er også begyndt at strikke - og det er superfedt, men knap så romantisk. Men det er ikke sådan at kimse af - det er jo vildt trendy for unge piger at strikke og der findes mange spændende, seje strikkebøger med fx opskrifter på smarte sjaler. Har selv strikket et halstørklæde til min kæreste, som han er superglad for og går med hver dag. Nå, håber at du finder ud af gaven. Jeg havde selv tænkt på at forære min kæreste 2 teaterbilletter (til ham og mig) til "Den eneste ene" der kommer til foråret. Bare titlen siger jo det hele.....
tilføjet af

glemte at sige....

at jeg er kvinde på 27 år
tilføjet af

Tja...........

Du kunne evt. købe en flot ring og give hende nogle billetter til teatret... Eller en halskæde.. Et eller andet som hun kan bruge, det er det piger MEST går op i ... Ellr en rigtig god cd men så er det jo ikke særligt romantisk... Hilsen... Den anonyme
tilføjet af

Gode ideer

Jeg synes dit eget forslag lyder super godt. Især teaterbilletterne er ikke sådan noget man får hver dag. Nu skriver du ikke noget om økonomi, men ellers ville jeg selv blive glad for et lækkert varmt halstørklæde, gode varme luffer, (hvis altså hun ikke har de ting i forvejen), undertøj, gavekort til massage, en weekendtur i sommerhus som lidt billigere alternativ til Paris, andre smykker som armbånd eller halskæde f.eks. Held og lykke med det, og mon ikke hun bliver glad uanset hvad når det kommer fra hendes kæreste?! :o)
tilføjet af

Hør hvad jeg fik...

Sidste jul gav min kæreste mig et "nussekort", hvorpå der var 10 klip. Det betød at jeg, når som helst kunne bruge et klip og så ville han opvarte mig og lave te til mig og sørge for at jeg havde det godt helt uden at jeg skulle lave noget... Overhovedet (selvom jeg har opbrugt mine klip nu, bliver han ved=)). Det syntes jeg var den bedste og hyggeligste gave.
Oveni fik jeg en sommerhustur på en uge i den efterfølgende sommerferie. Intet stort, men alligevel pisse hyggeligt.
Det er de gaver jeg er blevet allergladest for.
Håber du kunne bruge det til et eller andet.
Mvh.
tilføjet af

21-årig strikkepige

jeg er vild med at strikke og er ret fantastisk til det!Smarte bluser oma
Så lad være med at nedgøre os andre strikkegale, bare fordi din kæreste ikke kan tælle til ret og
vrang
tilføjet af

Ja da

Den vil sikkert vække glæde når hun åbner den foran sin familie :o)
tilføjet af

strikkepige

JAAHH endelig en ung strikkepige. Jeg er også håndarbejdsnarkoman, strikker og syr og alt muligt godt. Kan ikke se en film uden at nørkle
Hvad laver du mest? trøjer eller hva´?
PS det er alvorligt ment. Bruger ikke deabtten til fis
KH 123
tilføjet af

Paris

Week-end turen til Paris ville jo være den ultimative gave, men også temmelig dyr, så den idé ville jeg nok gemme til en større anledning.
En lækker parfume går du aldrig fejl af, de fleste kvinder elsker at blive forkælet med sådanne luksusting.
Lækkert undertøj er også dejligt at få fra den man elsker.
Held og lykke med valget af gave
Knus
tilføjet af

Paris

Så vidt jeg husker er der faktisk en parfume, der hedder Paris.
Den kunne du jo købe og så vedlægge et lille kort hvor du skriver at du ville invitere hende til Paris, men siden det må vente lidt vil parfumen for fremtiden være en påmindelse til hende om at du nu har lovet hende en tur dertil engang.
Det er jo tanken der tæller - og mon ikke forældrene vil blive glade for at se at det er en så økonomisk fornuftig kæreste hun har?! Romantik har INTET med penge at gøre :-)
tilføjet af

godt du blev glad

ok, du må ikke blive fornærmet, jeg mener intet personligt med det, og det er vildt godt at du blev glad for et 'nussekort', men hvis jeg fik et sådan af min kæreste, tror jeg nok jeg ville blive rimlig skuffet. Romantik har intet med penge at gøre, men alligevel kan nærighed eller ubetænksomhed ikke forklædes som 'romantik'.
Et sådan kort burde ikke være nødvendigt, det burde være almindelig hverdagskost.
Så mit råd er: hold dig fra et nussekort. Lad nusseriet og opvartning være del af den almindelige hverdag!!
Øreringe er fint. De behøver ikke være dyre, bare de viser at, du elsker hende nok til at kende hende og vide hvilke hun vil kunne lide.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.