17tilføjet af

Jeg vil prøve

Er jeg den eneste, der syntes at meget små bryster er meget skønne.At få lov at nusse og slikke dem er mit højeste ønske, men desværre har jeg ikke nogen i min nærhed. Men jeg har jo lov at drømme, det kunne jo være der var en som havde et par der trængte til kærlig omsorg.
tilføjet af

????

tag dig nu sammen, små patter??????
kan du ikke bare være sammen med en mand og slikke ham lidt i stederfor??
alt det under D-skål er ubrugeligt!!!!!

tilføjet af

Fjols !

Fjols !
tilføjet af

Styr dig lige...

Hold da kæft, hvor er du bare dum at høre på!!! Det har da ikke noget med brystets størrelse at gøre - det er pigen, der bæ'r dem, der burde betyde noget!
Men nu vi er ved det emne; hvorfor så rende rundt med sådan nogle store patter? Det eneste, man får ud af det, er kæmpe store smerter i ryggen! Hvis man derimod har mindre patter, slipper man som regel for det pjat ;o)
Jeg bruger selv 75c, og det synes jeg er meget passende - måske nogen gange lidt i overkanten.
Men, men, men... bryster er et emne, vi aldrig bliver enige om - hver mand sine lyster! Derfor synes jeg også, at du ikke burde rakke ned på andre, der ikke har de samme lyster, som du har...
Det var sådan set bare, hvad jeg havde at sige; FJOLS!!!!!!!!!!!!
Carina
tilføjet af

Beklager!

Min kone har meget små bryster, som du nævner. Og du har ret i, at de er utrolig skønne. Men du må desværre ikke låne hende *G*
Hold dig munter!
tilføjet af

FJOLS??????

hvorfor kalder du mig for et fjols???
bare fordi at jeg har andet synspunkt behøver jeg ikke at være et, vel?
du skriver at du har 75c så må du også være meget pønt rund i taljen *GMH*
de fleste danske piger har små bryster ligesom de danske mand der har små pi..e
personligt synes jeg ikke at små bryster er hverken pænt at se på eller ophisne!!!
så nu har jeg en kæreste der har en pænt størrelse og det synes jeg rart
mvh
ham fra fyn
tilføjet af

Hmm...

Jeg kaldte dig et fjols, fordi du lød MEGET nedladende over for "Ham fra jylland"... og det står jeg stadig ved!!!!!
Og noget helt andet er, at jeg ikke har noget rundt om taljen... hvad har bryststørrelsen med taljemålet at gøre?????????????? Jeg er til gengæld lige i det mindste i de flestes øjne. Jeg skrev også, at mine bryster til tider kan være i vejen... det er fordi jeg dyrker en del sport - og lige netop her er de ofte i vejen!
Tillykke til dig... du har en kæreste med den figur, du tænder på. Min kæreste tænder også på mine "små bryster"... ;o) Men derfor holder jeg stadig ved, at man ikke burde være sammen med en anden person, bare på grund af dennes udseende - det er personen indeni, der betyder noget!
tilføjet af

Til jer der har svaret

For mig er små bryster stadig sagen.Men men det er nemlig det indvendige der tæller.Nu ligger det sådan, at min kone desværre er lam fra halsen og nedefter og er på plejehjem ( hun er 35 ) og der for savner jeg lidt nusseri, men vil aldrig lade mig skille for som andre ogs har skrevet, det er det indre der tæller.
tilføjet af

FJOLS

Du modsiger dig selv kære ven. Skide smart at høre på! "Fjols! Du kan lide små patter" Og så prøver du fandme at forsvare dig selv med at sige du ikke er et fjols fordi du er til noget andet, for helvede du lever i en fantasi verden! Skrup ud og få dit første knald og fortæl om det! Det gør en pige så inderlig vred at høre sådan en gang balje, ikke så fedt score trick, eller hva? De fleste kvinde med så store patter er overvægtige, men som du selv giver udtryk for: Hver sin smag ;)
tilføjet af

Du er latterlig!

du er fanme latterlig at høre på!
Det komemr sQ da ike an på størrelsen af brysterne! hvis du elsker din kæreste, så er brysternes størrelse ligemeget, og hvis du er forelsket i hende, og er tiltrukket af hende, så vil du også tænde på bryster under D-skål...desuden så er det slet ikke pænt med kæmpe store patter!
Så det vise jo bare hvor meget du elsker din såkaldte kæreste!!!
tilføjet af

Fjols !

På nuværende tidspunkt burde det efterhånden være klart - selv for et fjols som dig - at de øvrige debatører ikke deler din usaglige og useriøse holdninger.
Jeg kan personligt bedst lide små bryster fremfor store meloner.
Er jeg mon også et fjols i din terminologi !
Hvis tilfældet, siger det kun noget om dig - ikke om mig.
Jeg har utvilsomt en IQ værdi hvoraf din IQ værdi kun udgør mindre end kvardratroden af min.
(og sidder iøvrigt i en chefstilling i en verdensomspændende koncern)

Hold dig væk - spild ikke vores tid yderligere.
tilføjet af

*S*O*

hvis du fjerner * så ved du hvad der skal stå!!!
Ja rundt om taljen = overvegtig *k*l*a*m* at se på jeg kan s*q*u* godt forstå hvorfor du prøver at dyrke sport mna kan du finde ud af det nej
Nå man hald og lykke med slankekurevn og lad være med at nægte det
tilføjet af

Fjols ! ????

hvis du virkeligt har den stilling du sige du har ?? kunne du så ikke bestille noget fornuftigt istædetfor at gå her in eller tag dig sækretær bagfra det har du sikkert gjot før du burte mældes for sexshikane
kander godt de typer
fjols!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

til Ham fra Jylland

det er jeg ked af at høre unskyld for mit svar kan se at skylle have ikke gjort det
troet at du bar var en pervers mand der ikke kunne styr sine lyster
SORRY

tilføjet af

til Ham fra Jylland igen

det er jeg ked af at høre unskyld for mit svar kan se at skylle have ikke gjort det
troet at du bar var en pervers mand der ikke kunne styr sine lyster
SORRY

tilføjet af

Fjols og ignorant !

Synes du da virkelig selv at du er fornuftig, når du spreder dine småtbegavede, forudindtagede og ensporede holdninger i dette forum ?
Hvis tilfældet har du et seriøst problem !
ps. har iøvrigt flere gange sagt nej tak til sex med en underordnet, primært pga. det umoralske og forkerte i evt. at udnytte situationen.
tilføjet af

Hold da kæft!

Okay... hvis du stadig ikke har fattet, hvorfor jeg kalder dig et fjols, så har du virkelig ikke for meget mellem ørerne!!
Noget andet, der understøtter dette, er, at du sætter lighedstegn mellem taljemål og bryststørrelse... helt ærligt?! Burde du ikke lige ta' et par grundlæggende biologitimer, inden du begynder at udtale dig om sådan noget fis?????
Ja, kald du mig bare en fed og klam so... jeg kan holde til det, for jeg ved, det ikke passer! Desuden gør du bare dig selv helt til grin ved at sidde og fyre sådan noget pis af ;o)
Og nu vi er ved emnet fedme; du kalder mig fed, fordi jeg bruger 75c... hvad er din kæreste så ikke, hvis hun minimum har en D-skål??????? Tænk lige lidt over det, makker..
tilføjet af

mig igen

ja ok du har ret, jeg skulle ikke have udtalt mig så grimt, det er jeg virkeligt ked af, det var virkeligt min fejl som jeg gerne vil sige undskyld for, jeg er meget ekd af at jeg har gjordt dig sur det var virkeligt ikke min vilje, jeg skal nok lade være med at skrive sådan noget fis, og du må virkeligt undskylde jeg skal nok lade være, håber at du tager imod min undskyldning for jeg er virkeligt ked af og jeg håber at du kan tilgive mig for den fejl, jeg lover dig at jeg nok skal skrive pænt til dig næste gang og undskyld endnu en gang


HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.