3tilføjet af

jeg undres... hvad med Morten Olsen ??

Hvor er alle jeres hadske udbrud over Morten Olsen nu ?
Er det fordi i pludselig kan se at hans koncept er ok?
Vi spiller lige op med Portugal, selv om vi har en halv startopstilling ude med skader.
Er det fordi Olsen målrettet har skolet folk til hele tiden at være klar til at falde ind i kollektivet?
I mine øjne er Morten Olsen en meget stor strateg og taktiker.
Og vi har ham til discountpris, fordi det er hans drømmejob.
Han formår at få sine spillere, hvor der ikke er mange der kan betragtes som internationale stjerner, til at yde holdpræstationer som er helt outstanding.
Held... ja det ved gud da... men hvis der er nogen der vil nægte at vi var vildt uheldige i de sidste to kvalrunder, og derfor må ha lidt held tilgode, så er det da jordforbindelse I mangler. (Tyskerne har ikke monopol på at være heldige).
Kæmpe stor tak til Morten Olsen, for hans store dedikerede arbejde for dansk fodbold. Han er en vinder, en Dansker, med stort D, som vi kan være stolte af. Der er meget snak om rollemodeller i sport. Når man så Morten Olsen undlade at kommentere på en fuldstændig kropumulig dommer i kampen i lørdags, må man sgu tage hatten af.... Ja, han snød Portugal for et straffe, men forærede dem 4-5 frispark på meget kritiske steder, og tillod at danske spillere blev sparket ned bagfra, uden nogen form for konsekvens.
Hurra for Morten Olsen.
tilføjet af

Lidt held skal der til...

Hej trætte
Jeg er helt med dig. Morten Olsen bliver af alle eksperter anset som en særdeles kompetent træner. Men i andedammen er man ude med riven efter ham. Det er det lod som mange genier lider under, at de vurderes af mennesker som ikke er klædt på til at bedømme ham.
Held skal der til. Helt sikkert. Men vi har altså også et mundheld som siger "Heldet følger den dygtige"? Når både Slatten (Zlatan) og Ronaldo siger at Danmark er skide heldige, så er det fordi vores held gik ud over dem. Så du også Slattens mål i det 93. minut? Skal han udtale sig om held?
Vi får de skadede med igen, og så har vi det hold tilbage som har placeret os i toppen af gruppen. Og deres vikarer har klaret deres arbejde fortrinligt! Slut, prut finale.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Det er jo en udsat stilling

Dygtige dommere og trænere får ALTID skylden.
Og hooligans har en helt tredie mening 😕
tilføjet af

Ja hvad med ham?

Hvad forventer du? at hans kritikere fortsætter kritiken når det går godt? Er det, det du gerne vil have?
Hvad med bare at sætte dig ned i sofaen og nyde at det går godt... så kan vi altid begynde at hakke på Olsen og Co. når det ikke gør.
Men nu var det jo heler ikke fordi det lige var en opvisning i verdensklasse Danmark leverede mod Portugal... ja det skulle da lige være bortset fra Stephan Andersen men hvordan tror du det havde set ud uden ham? Der var vidst ingen tvivl om hvem der var det bedste hold.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.