2tilføjet af

Jeg taber mig i kilo, men hvad med centimeterne?

Hej. Jeg er en sytten årig pige som har været overvægtig siden jeg kom i puberteten. Eftersom resten af min familie lider under samme problem har vi omlagt vores livsstil. Vi følger Weight Watchers(point program)program, og det går smadder godt. Jeg har på fire "powerstart" uger tabt mig ti kilo(Jeg har været syg sammentidig af influenza), og det er jeg da hammer stolt af, især når jeg tænker på at det hovedsageligt er kostomlægning, eller ja, kun kostomlægning. Men i dag skulle jeg jo så lige se og der var røget nogle centimeter, men det var der slet ikke? Trods min vægt altså er røget ti kilo ned. Jeg havde tabt nogle centimeter på mine lår, ellers ikke noget.[:|] Jeg er ret frustreret eftersom resten af min familie har tabt sig i centimeter også. Mit spørgsmål er bare om det kommer efter et større vægttab eller om det simpelthen er fordi jeg ikke dyrker yderlig mere motion? Hvornår kan man begynde at se det?
Det er virkelig umotiverende når alle folk kommentere med "Neeej, man kan sagtens se det!" Efter man har fortalt at man er begyndt at ændre livstil. man ved jo i virkeligheden at de ikke kan se en skid til forskel... 😕
tilføjet af

Jeg følger lige med her...

Jeg har samme problem.
Jeg har tabt mig 5 kg. iflg. min badevægt, men man kan INTET se. Hverken i cm. eller på tøjet.
Jeg har også bare ændret mine kostvaner, så motion er måske det der skal til, for at man taber fedt, og ikke bare vand og hvad det nu ellers er.
Jeg er/var ikke overvægtig. Er 173 høj og startede ud på 69 kg, så jeg havde bare planer om at tabe 5 kg, for ligesom at blive strammet op, så jeg er klar til sommeren.
Men 5 var så åbenbart ikke nok.
Jeg tror vi skal igang med motion Wuppie, men jeg er spændt på at se, hvad andre har at sige 🙂
tilføjet af

Næsten samme problem, savner løsning!

Hej ..
Jeg har tabt mig 13,5 kg over de sidste par måneder. (Var overvægtig, er ikke mere!)Jeg har lagt kosten om, og træner en del. Mest konditionstræning. Jeg har tidligt i forløbet tabt omkring 70 cm, men efter jeg rundede 8 kg tabt, er det gået fuldstændig i stå. Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg gør galt!? Er det måske mere styrketræning der skal til? Eller mindre!?
Kunne være rart med en løsning!?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.