1tilføjet af

Eu styret sundhed

Hvor meget kan vi forvente der bliver forbudt at indtage.
Rygning er godt på vej til at blive forbudt, kan det tænkes at der kommer forbud mod vin,øl og spiritus.
Der er stor flertal for at forbyde rygning, hvis der arbejdes med at forbyde måske som det første rødvin, som måske er skyld i mange maveonder, hvis de kan lukke af for det ene, så kan de vel også for det andet.
tilføjet af

Eu styret sundhed

Man kan sagtens forestille sig at det en dag kun er muligt at købe økologisk halalslagtet kød fordi det har politikerne besluttet er det eneste sunde der findes.
Det lyder som noget de røde politikere godt kunne finde på, garneret med lidt økologisk salat ved siden af og så en kande vand eller til nød en økologisk bajer til drikkelsen.
Da både Tyskland, Frankrig og Italien, Spanien er store vin producenter kommer der næppe et direkte Øv forbud, men man kan sagtens forestille sig at vinproducenterne vil få massiv støtte til at nedlægge dyrkningen af vin, selvom det måske var bedst at nedlægge støtten til den Øv producerede tobak først.
De sidste tal jeg har kunnet finde er fra 2004 hvor Øvs støtte til tobaksdyrkning var på 42 milliarder kroner årligt.
http://politiken.dk/erhverv/ECE89754/tobak-faar-42-milliarder-kroner-i-eu-stoette/
Der er forhåbentlig sket ændringer siden da, men nu udbetales støttekronerne vel bare for ikke at dyrke noget hvilket lyder sindssygt efter min mening.

Frankrig vil uden tvivl være fortaler for at kun de måtte fremstille vin.
Fedtafgiften er en slags udløber af diskussionen for år tilbage om at "hype" light udgaver af forskellige madvarer, hvilket kun bevirkede at man opdagede at light udgaverne som regel var lige så eller mere fedende og usunde som den normale udgave.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.