5tilføjet af

Jarlen fyret...

Jeg forstår ikke den klapjagt, der finder sted på "ældre" studieværter på TV2 og DR. Jeg er 33 år og har på ingen måde behov for blot at se på jævnaldrende. Tværtimod synes jeg, de "ældre" værter er dygtige og hyggelig og har en karisma og charme, som de yngre ikke kan leve op til...
Er det bare mig, der har det sådan?
tilføjet af

Ja og hvad så

Han er selv så overlegen og ser ned på andre mennesker, der ikke er noget særligt.Så helt fint med en over næsen til ham.
tilføjet af

Ja desværre

Jeg er ked af det, men det der AHA er ikke sjovt, Jarlen er plat og det eneste sjove på jorden er HAM.
Væk med ham.
Hilsen Kristian
tilføjet af

Jarlen er ikke gammel, men en snobbet dreng

OG her får han lidt på puklen fordi han endnu engang har optrådt hoverende og næsvist overfor en gæst. Se gæsten give ham lidt igen her:
http://www.youtube.com/watch?v=Z-68hW7XK4o
Det er ude af proportioner at kalde Jarl Friis Mikkelsen for gammel. Halvdelen af den danske befolkning er ældre end Jarlen. Men ellers kan jeg godt se, at tendensen er at ansætte unge studieværter, som ikke har lært at formulere sig korrekt. Det er snart sådan at kun den unge del af befolkningen forstår dem.
Lad os få Otto Leisner tilbage med Hopla! 🙂
tilføjet af

Fake

Filmen er fake, der står oven i købet også en kommentar, hvilken film den hører til.
Jeg vil i øvrigt gerne have nogle af de ældre kvindlige tv-værter tilbage på skærmen.
tilføjet af

det står lige så grelt til

i forretningerne.Alle tøjforretninger er i dag baseret på unge sytten årige piger,jeg mener er der kun Føtex tilbage til os andre som er fyldt de fyrre? Samfundet i dag er så fokuseret på folk under femogtyve,selv bil reklamerner er folk altid omkring de femogtyve eller under,som om de køber de dyre biler.Og for ikke at tale om rynkecremer! Rynkecremer er altid til unge piger på atten,forstå det som kan,jeg kan ikke....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.