8tilføjet af

Underlig jeg er..

Nu siger jeg det lige ud af posen, jeg drømmer om at tage stoffer, at komme så langt ud.. på en eller anden måde tiltrækker det liv mig og ved ikke hvorfor❓.. har røget hash flere gange men får ingen virkning ved det.. har taget E en gang, og vil gerne igen .. men hvad skal jeg gøre med mine tanker, synes virkelig det er tiltrækkende ..
tilføjet af

Hvor langt????

Spørgsmålet må jo være,; hvor langt ud vil du?
Der findes stoffer til hvilket som helst formål.
At tage stoffer skal have et formål, "hvad er dit".
Man skal være bevidst om hvor man er.(problemer i hverdagen er ikke startpunkt)
Hvis du ikke er bevist hvor du kommer fra(udgangspunkt, hvem er du), hvor skulle du så vide hvor du skal hen.
Hvad vil du opnår med at tage stoffer. Hvor vil du hen??
Hvis det kun er for at kommer væk, jeg jeg bange for at du spørge dig selv hvorfor jeg vil væk.
Der ud over er der mange stoffer der bringe dig væk.(læs Steen Laris "forbyd natur at gro,..-..........)
Husk på at du hvis du har lyst til at komme tilbage, skal man ikke tage for langt væk.

Hamselv71
tilføjet af

...

Jamen det jeg synes er tiltrækkende ved det er man mister hæmningerne, mister kontrollen. mit formål er nok at ^ miste hæmningerne, og glemme nogle fucked up ting.
jamen synes virkelig det der narko miljø er tiltrækkende.
Hvor normale mennesker tænker hvis de ser en gammel narkoman at de skal holde sig lidt væk måske, bliver jeg vildt fasineret af det.
det lyder sygt,men det er sådan jeg har det..
tilføjet af

hold dig væk...

sidder og er helt rystet.
Ved ikke hvor gammel du er, hvilket heller ikke har den vildeste betydning, for stoffer af alle slags er FARLIGE ligegyldig alderen.
Du skriver du gerne vil smide dine hæmninger.. miste kontrollen?? Mht hvad? Er det i forhold til pige/dreng (ved ikke hvilket køn du er), at kunne snakke frit fra leveren?? For disse ting kan man gøre noget ved uden at drikke sig hammer lam eller være på noget. Men miste kontrollen er fandme farligt. Prøv at se alle de syge unge mennesker der går og stikker hinanden ned, der smadre andre folk uden grund osv.. Det er hvad stoffer bl.a. kan gøre.
Tro mig. Kender alt til at være total indadvendt, bange for at sige noget, turde ikke komme i kontakt med fyre osv.. Men jeg blev pludselig klar over at det kun er MIG der kan ændre dette. Det er måske meget fedt at kunne tage nogle piller og være åben og flirte for fuld skrue. Men virkningen holder op igen.. og hvad så?? ja så tager man bare en til og en til og en til.. NEJ, for så er det ikke længere dig.. men stofferne der taler.
Er 25 og har haft en del nedture og problemer som har hevet mig langt ned. Men man må snakke med sig selv og sige hvad kan jeg gøre ved de problemer. Hvad enten det er forældrene, kæresten, økonomien, skolen, dødsfald, sygdom osv. Det kræver styrke og nogle gange en eller flere personer man kan stole på. Men det kan sgu lade sig gøre. Og bagefter kan man sige.. hold kæft man, jeg gjorde det selv.. med stofferne forsvinder problemerne kun for en stund, og det er ikke noget man bagefter kan sige man er stolt af.
Hør lidt på dette.. skriv igen hvis du vil..
Lad dig måske fasinere af narko-miljøet, men lad dig fasinere af at du og dit liv kan blive så meget bedre. Du synes jo nok det ser total fedt ud når folk går rundt og er total fri og oppe at køre, men du ser jo ikke den pengegæld de har samlet op, de folk der truer dem med dummebøder, abstinenserne.. alt lortet.. og det er så meget værre end de få timer hvor det er fedt.
tilføjet af

Det er som sådan rigtig.

Jeg kan følge pollepigen et stykke af vejen.
Men det ændre ikke det spørgsmål, at du ønsker at komme væk. At du ønsker at være en anden i øjebliket, men samtidig har et ønske om at komme tilbage til det gamle kendte(dig selv i dag).
Som jeg skrev før, tager man på en rejse er man ikke den samme når man kommer tilbage.
Om du skal tage noen stoffer og hvilke, må jeg har sige. At hvis det var mig der den dag i dag stod med den ide, vil jeg gøre:
Lade være med at tage nogen som helst stoffer og spar på dine byture. Så vil jeg spare mine penge sammen og tage på en rigtig rejse. Den optur ved at rejse kan stoffer ikke erstatte.
Det kræver ikke mange penge i dag at rejse, man behøver ikke at rejse om på den anden side af jorden. 14 dage i Prag og Budapest vil være rigeligt til en del gode historier når du kommer hjem.
Og hvorfor skriver jeg så det.
Når du står rundt om - med dine venner og snakker om hvad i har lavet i weekenden, og hvilke og hvor mange stoffer og alkohol I har intaget i weekenden. Handler det om hvem der har den bedste historie. Den der har den bedste historie rykker op i herakiet.
Dem der altid har den bedste historie er den der har oplevet noget de andre ikke har oplevet.
Så for at komme lidt tilbage, vil 2-3 månder hvor du spare lidt på dine byture være nok til at du kan tilbringe 14 dage i Prag og Budapest. Du vil så rykke op i herakiet når du kommer hjem.
Hvis det handler om at komme væk fra problemmer, hvor er det så længst væk, på Disko ned i byen og vårgne op hjemme dagen efter eller vårgne op i Prag eller Budapest.
Som afslutning vil jeg citere Torkil Tyrring(Racerkøre):
Han blev spurgt om hvorfor han kørte racerløb.
Han svaret:
Når du vårgne mandag morgen syd på i januar/febuar månde kl. 12-14 efter at havde festet hele natten og på natbordet ved siden af sengen står en pokal og ligger en check.
SÅ TÆNKER MAN - HVAD LAVER MINE GAMLE KLASSEKAMRATER LIGE NU.
Hamselv 71
tilføjet af

Tak

i har virkelig gjordt et indtryk på mig, et godt et. Er virkelig taknemlig. Ved nu at det ikke er en løsning, selvom det ligner en. Jeres beskeder har givet mig lyst til at kæmpe lidt for det, for at jeg selv skal få det bedre.. Det med at tage ud og rejse, og vågne op der. Have nogle anderledes historier at fortælle, som er positive er noget jeg vil fokusere på. Jeg synes stadig det er meget spændende, men nu har jeg en argumentation for hvorfor jeg ikke skal gøre det.. det et skridt i den rigtige retning. Er jer dybt taknemlig, håber jer alt godt fremover .
tilføjet af

alt godt for dig

jeg ved ikke om det jeg skrev gav noget, men blev virkelig så super glad for at læse din besked.
Det er for fedt at du nu vil tage fat i dit liv, og du nu mener at have fundet noget at fokuserer på.. spare penge og rejse. FEDT!!
Men hvis der bliver noget, skriv (emma83@sol.dk). Vil altid gerne prøve at hjælpe.
Rigtig mange tanker til dig.
tilføjet af

jamen hvis du

syntes at tage stoffer er tiltrekende,saa syntes jeg du skulle gøre det! Du kender konsekvenserne og det er dit valg!
tilføjet af

hvorfor

dyrker du ikke sport istedet for og lever et lykkeligt liv? Hvorfor al denne "udenomssnak" Get a life
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.