6tilføjet af

natasha crone

hvad er der med den tøs?hun er forfærdelig at høre på og endnu værre at se på,hvorfor blir hun brugt så meget og hvem er det der er så vild med hende?hun kan ødelægge min dag..kan godt li at se stjerne for en aften..men hun ødelægger hele programmet..hvad med et nyt ansigt???????PLEASE...IM NOT THE ONLY ONE THAT HATES HER FACE.....
tilføjet af

Nej du er ikke alene..

om at undre dig. Jeg synes heller ikke hun er en specielt tiltalende person, hun er faktisk rimeligt kedsommelig at høre på, men der må jo være nogen der synes hun er helt fantastisk. Jeg prøver at se bort fra hende og koncentrerer mig om de andre ting der sker på skræmen, når der fx. er "stjerne for en aften".
tilføjet af

Hun er da meget sød

Jeg har ikke selv så meget imod hende, synes der er et eller andet frækt over hende :)
tilføjet af

fy for puttgarden..

det er nok fordi hun læsper...
tilføjet af

nu er hun LEDIG

spring til nu
hun er ledig
nyskilt - selvfølgelig
nyed hende - ¨å længe det varer
det varer lige indtil der kommer 2 øl på bordet så er øl mere interessant end hende
og øl bruger ikke munden hele tiden...
tilføjet af

n. krone.

Hun kunne jo starte med at få sine fortænder slebet ned,og så forsøge at tale Dansk,men kedelig det er hun, indsæt hellere Helena Christensen til sådanne jobs,det ville øge seertallene (især de mandlige).
tilføjet af

helt enig

Jeg er helt enig i, at Natacha Crone trænger til at blive skiftet ud, med en ny og anden vært. Kunne man ikke klage til DR over hende, så vi kan få noget fornyelse. Hun var bare helt forfærdelig til Frederik og Marys bryllup i maj, og så det meste fra TV-2, for at undgå hende. Hun er altfor krukket og vil hører sig selv hele tiden. Hendes tøjsstil er også skrækkelig, især en grøn kjole hun havde på til Melodi Grand Prix. Håber at DR finder en anden vært til Melodi Grand Prix til næste år.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.