13tilføjet af

Januar = INGEN penge :0(

Åååh ja, enhver studerendes hademåned, JANUAR. Ens økonomi lider af kraftige tømmermænd efter en decembermåned, samt alle dem der naturligvis har fødselsdag i selvsamme måned. Februar er som regel også lidt berørt af situationen og man kan endnu engang se frem til to måneder på et ikke eksisterende budget. Hold kæft hvor jeg glæder mig til at være færdig og blive fri for at vende og dreje hver en øre. Har ellers resten af året god økonomi. Hader bare at ALT falder sammen i december.
Andre i samme båd som mig?
-og ja jeg har lagt budget, men jeg bor i Kbh og kan pt ikke finde noget billigere. Det er ikke fordi jeg ikke prøver :0)
tilføjet af

JEP - det kyder som mig

sådan kommer jeg også til at leve de næste to måneder. Men hey, sådan er det jo. Man kan altid spørge sin bank pænt om man kan bede om et bevilliget overtræk.
Jeg har det sådan, at jeg gerne bruger penge på at glæde mine nærmeste. Jeg må også gerne forkæle mig selv engang i mellem. Jeg passer mit studie og arbejder ved siden af og bruger ikke ret mange penge. Men det er pissehamrende dyrt at bo i Kbh, så nogle måneder kniber det bare. Mit budget er lige startet, så der går noget tid inden det kommer op og køre :0)
Jeg har ikke spor dårlig samvittighed over at have dårlig økonomi engang imellem som studerende. Jeg får den jo altid op på ret køl så snart jeg får chancen og det ved min bank også. Det ved din sikkert også :0)
tilføjet af

det er

vel ikke kommet bag på dig at du har brugt flere penge end du har. Skulle måske have lagt et årsbudget, og overholdt det.
Jeg har også været i samme båd som dig, så glæd dig, om 30 år er du økonomisk fri som fuglen.
tilføjet af

Rolig Mulle

Vi andre har været mange år om at lære det. Men jeg tror da, de fleste af os, bruger flere penge i december end i de øvrige måneder i året. Det er jo bare et spørgsmål om du vil suge på lappen før eller efter.
Jeg havde job ved siden af mine studier og tog altid alle de ekstra vagter, der var mulige i november - det hjalp lidt på det.
Senere blev det bare sådan at november var på-vej-i-hi-spare-måned. Det er på en eller anden måde nemmere at undvære mens man samler end at skulle undvære fordi de slet ikke er der.
tilføjet af

Hakinakki fra Budha

er du allerede her også?
Er det ikke træls, når man nu er så "økonomisk fri som fuglen" ikke at have råd til at købe de gode mærker?
As good as it gets - eller hva´?
tilføjet af

Brug en halv time på at samle pantdåser

og tjen nogle håndører, som du ikke skal vende og dreje, men putte i lommen med god samvittighed, fordi du samtidig har gjort noget for at holde byen og naturen ren.
tilføjet af

Hvem har

sagt at Budha ikke har råd til de gode mærker?
Det kunne jo være at jeg ikke kun køber dem i december, men gerne vil nyde noget godt hele året.
tilføjet af

Jeg må ikke tjene mere

det er det der er problemet
tilføjet af

det har du så ret i Dulkis

Hvis bare folk ikke havde fødselsdag på én gang. Det er næsten umuligt at få et budget op at køre når det hvert år bliver væltet SÅ kraftigt som i de årets sidste 2 måneder :-/
Glæder mig til at få et budget til at hænge sammen og det sker nok for alvor først når jeg kommer ud af min SU. Der er jo et loft for hvad man må tjene og det er nået ;0)
tilføjet af

hæhæhæ

Det er sgu lige før jeg gør det altså ;-D
tilføjet af

Tak :0)

Er overordentlig glad for at nogen har det som jeg. Ikke at jeg ønsker det for nogen, men det er altid rart ikke at være den eneste ;0)
tilføjet af

Det har du selv

tilføjet af

selvfølgelig

fandt du ikke ud af at det var en joke.
Du burde se i hvilket sammenhæng det var skrevet.
Ærbødigst Budha, som er lykkelig for at så mange følger mine indlæg intenst.
tilføjet af

Elsker mit budget!

Jeg og min kæreste har langt om længe lagt et budget. Da jeg mødte ham havde han 30.000 minus på kontoen, og det tog os laang tid at komme op af det hul. Jeg er på su, så var ikke meget jeg kunne bidrage med. Men vi fik kæmpet os op og nu har vi lavet en budget-konto som går fra januar-januar og selvom vi har regninger for 11.000 i januar, har vi nu, takke være budgetten, et overskud på budgettet i januar på 2000-3000 som vi så kan bruge på januar udsalget! Lækkert..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.