14tilføjet af

Israelske løgnehistorier

Jeg har selv været inde ved militæret, og ved udmærket godt hvordan en båre (og derfor skyggen af en båre) ser ud hvis man holder den i det ene bårehåndtag og ser den fra siden. Det er derfor rystende at se at det israelske militær ikke kan se forskel på en båre og en raket, med mindre der er placeret en raket inde i et rør på ca. 3,5 - 4 cm i diameter (det vil være en verdenssensation). I det mindste burde man kunne indrømme at det også kunne se ud som en båre set fra siden (for ikke at blive helt til grin).
tilføjet af

Siden 1949

Har vi haft andet en bøvl med israelerne siden staten blev oprettet. Jeg fatter ikke, at verdenssamfundet vil blive ved at finde sig i det. Bosætter og besætter ganske som det passer dem. De stakkels mennesker der skal leve hele deres liv i en "fangelejr". Det er skandaløst, at nogen skal leve som det passer dem, andre være spærret inde uden udsigt til noget som helst. Selvfølgelig kan de ikke blive ved at finde sig i det.
p.s. jeg er ærkedansker, men meget imod Israel p.t.
tilføjet af

jamen

i krig og kærlighed gælder alle kneb!
tilføjet af

HUSK: Israel er en terrorist stat...

Det rigtige at verdeb er blevet et farligt sted efter israels oprettelse. De har en FN anderkendte grænse, men de er så grådige at de vil have mere og mere...se de besatte områder...Alle ved , ja selv FN resolutioner vil have Israel ud af de besatte områder. Israel vil ikke som verdens samfundet. Der kun en udvej og det er at bombe lortet, det er det eneste måde at smadrer deres grådighed. De er sku`smarte se fx I Iraq, de får vesten med USA i spidsen til at slås for dem. Hvormange af vestens sønner skal dø for jøderne før de vågner op.Jeg tror , den mere kloge narre den mindre kloge.
Alt det israelerne ikke kan lide skal væk, senest den dansk chef, Peter Hansen. Det er tåbeligt at den danske regering ikke er trådte frem og irettesat deres løgne propoganda.
tilføjet af

Tag dog derned og ser for Jer selv!!!

Palistinænserne BRUGER både ambulancer mv. som kampvogne, de sprænger skolebusser i luften osv.
Da jeg var dernede for et par år siden var der en skolepige på 11 der fik halsen skåret over, mens hun stod og ventede på bussen....
Et andet tilfælde angreb de, efter at have dræbt nogle Israelere, selve begravelsen med maskinpistoler...
Det er barbarisk.
For 2 år siden bombede de Universitetet i Jerusalem, har i glemt det ??? (de dræbte var primært udlændinge)
I ved altså ikke hvad i taler om. Båre eller ej, der foregår meget der ikke kommer i pressen herhjemme.
Hvis palistinænserne vil have sympati, skal de se at holde sig fra civile og ISÆR børn. De skal samle deres egne tropper og have EN leder de alle vil lystre, men det kan de tilsyneladende ikke. Og så kan man ikke forhandle med dem.
Jeg så meget gerne at Israel løste dette fredeligt, jeg er hverken Jøde eller Israeler, men jeg er godt træt af at Israel får ballade for at forsvare deres eget land.
Før Israel tog mere fat, var der 3-4 terrorangreb hver uge, somme tider hver dag. Jeg synes at de er moderate i deres handlinger.
Hvem holdt I med ved 9/11 ???
Det er 100% det samme.
Tag der ned og se hvad der reelt foregår.
tilføjet af

Israel *G*

Jøderne har altid skabt sig åndsvagt og været magt syge idioter.50% af den amerikanske mafia er jøder,de skraber til sig,og myrder løs som det passer dem.De har ikke lært af anden verdens kring og gør det aldrig.Og hvorfor skal vi se på dem hverdag,disse skabagtige mennesker.Jo vi er tvangs indlagt der til fordi de sidder på alle magtfulde poster.De er syge i roen hvis nogen er det
tilføjet af

Er for såvidt enig i din betraktning

Er for såvidt enig i din betraktning, da jeg mener begge sider i "konflikten" er for langt ude.
Det er kun denne enkeltstående situation jeg forholder mig til.
tilføjet af

Det vat jo løgn

Det var endnu en af jødernes løgne historier,jeg tænker på det der blev skrevet med abulance og rakettter.Det ses tyde på film at det er en bårer.
Har lige set nyheder,og igen har disse menneske foragter (jøderne)myrdet løs.Hvorfor skal vi se alle disse jøder hverdag i vores nyheder,de rager mig en pap and for min skyld kunne man udrydde hele denne terrori stat.Jøderne har altid været hadet og vil vedblive med dette.De er de nye nazister føj for satan.
tilføjet af

Du er vist en meget klog mand !

Jøderne, de nye nazister ?????
tilføjet af

Jøderne vil sanrt blive isoleret fra EU i lighed med Sydafrika dengang

Jødernes apartheidadfærd i Israel gør, at jøderne i stigende omfang lægges for had globalt set, grundet deres besættelsespolitik.
Jøderne udenfor Israel er nu ved, at danne nye jødiske verdensorganisationer, da de frygter, at skulle lide denne hadeskæbne sammen med israelerne og fejlagtigt sættes i samme kolde kyniske adfærds bås som israelerne.
Hanne Foighel beskrev dette scenarium i Politiken for kort tid siden fra Telaviv, hvor hun mener at det nu kun er et spørgsmål om kort tid, inden Israel boykottes i lighed med det daværende apartheidstyre i Sydafrika fra EU's side.
tilføjet af

Det er forfærdeligt hvad der sker dernede.

Men jeg synes at det ligner jødeforfølgelse igen.
Hvorfor må Israelerne som det eneste land i verden ikke forsvare deres eget land mod terror, USA og Danmark går i krig med lande tusinde Km væk, på formodning om at de har lidt krud gemt et sted.
Jeg er mere bekymret over at USA har A-våben - de har brugt dem før. Og hvorfor skal Frankring stadig "teste" deres på en eller ande ø et sted ???
Israel gør hvad ethvert land ville gøre i situationen, hvis Palæstinænserne vil have fred må de samle deres folk under Een ledelse og gå i forhandling, efter de stopper terroren.
Men kan ikke forhandle med terroister.
EU har selv en sag på halsen for indirekte at støtte terrorgrupperne økonomisk, det er skønt at vide hvad ens skattepenge går til.
Landet har heddet Israel ALTID, folket hed Israelitter - selv for længe længe siden.
Der bor 5 mill Jøder i Israel, og 4 Mill arabere - i fred - de er alle Israelske statsborgere.
Det er en meget lille gruppe som ikke vil anerkende Israel, og det er en væsentlig del af årsagen til ufreden.
mvh
tilføjet af

forsvar

Der er ikke tale om forsvar,men ren terror fra Israels side og så er det klart man svare igen.Palæstinenserne har også ret til at være hvor de er.Og jeg mener snart verdens samfundet må gripe ind og stoppe begge parter og fra tage dem deres våben.jeg skal ikke være dommer men jøderne har altid været et hadet folk,hvorfor kan man kun gætte sig til.I danmark havde vi jøde had allerede for ca 300-400 år siden.I tyskland var jøderne forhadte på grund af krisetiderne.Hvor man tog over priser så folk måtte gå fra hus og hjem.Og i usa er jøderne en del af mafia.Jøderne lægger selv hele tiden op til konflikt mener mange,jeg er opvokset med jøder og katolikker og mange andre og vi kunne da godt sammen.Så jeg håber snart den krig stopper eller alle krige for den sags skyld.Det er trættende at se på hver dag i nyheder,og det er for skabagtigt at bringe disse billeder hele tiden,der bliver myrdet massere mennesker på mange andre måder,men de betyder ingen ting åbenbart.
tilføjet af

Disney

Ledes idag af Jøder ... pudsigt når der svirer rygter om at W.D. selv var antisemitist.
Det er vel ikke alle der er forbrydere, jeg aner virkelig ikke om der findes en mafia i UAS som er jøder, men de repræsenterer ikke et folk, om der er.
Men der er let at hade folk som har mere end en selv, Jøderne har et rigtigt godt netværk og tager sig af sine egne. I dag er de et stærk folk i Israel, men vi skal vel ikke bebrejde dem at de nu kan forsvare sig selv, at de nu er de stærke.
Jeg har kun møde velfungerende Jøder under rejser og i forretning, det er mennesker man kan stole på, og et varmt folkefærd.
jeg ønsker ikke at udradere Palistina, lad dem få en selvstændig stat, naturligvis - støt dem med penge til at opbygge deres land. Men først må terroren stoppe.
Det går efter kvinder og børn som primære mål, det er sygt og kan ikke forsvares.
For at stoppe det, må der være en stærk leder som går tydeligt imod terroren, og som samler folket.
Arafat, er ikke den person
tilføjet af

jo de gør

Mafia har sine forgreninger og de repræsenterer folket (jøderne)Det kan godt være de sørger for deres egne,men sandheden var at i tysk sultede befolkningen mens jøderne ragede til sig det er historisk bevis og der blev de ofre,og vil blive det igen hvis de ikke passer på.Grådighed har intet med netværk at gøre.
tilføjet af

lidt mere kærlighed

gid menneskene ville elske hinanden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.