2tilføjet af

Batman navneskilt

Jeg håber at, der er nogen der kan hjælpe mig.
Min kæreste og jeg er for nyligt flyttet ind i en ny lejlighed, men vi har endnu ikke fået lavet et navneskilt, der kan hænge udenfor døren ind til vores lejlighed. Jeg ved at der findes en masse almindelige eller traditionelle navneskilte, og at man i bund og grund bare kunne klaske et stykke pap op på muren med vores navne på, men vi vil gerne have et lidt sjovt skilt. I know, det er ikke lårklaskende morsomt måske, men i min kærestes og mit lille univers, giver det mening :-)
Som mit emnefelt indikerer, så har det noget med batman at gøre (se link). Min ide var at, det billede skulle være rammen og så kunne vores navne stå inde på selve "flagermusen", med gul farve så det vil matche. Men kan man overhovedet få lavet det? Og i så fald, hvorhenne?
Jeg har forsøgt at finde nogle der tilbyder at lave personlige navneskilte, men de kan ikke, så vidt jeg har kunne researche mig frem til, lave sådanne nogle navneskilte som jeg tænker på. Er der nogen der har nogle erfaringer med hvad jeg eventuelt kan gøre?
Med venlig hilsen
Bruce Wayne
tilføjet af

Batman navneskilt

Nu med link :-)
tilføjet af

Batman navneskilt

Nope, intet link alligevel. Men google: Batman Logo, og i ville finde det, nu famøse, logo jeg refererer til, det er det klassiske batman tegn, i sort og gul :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.