7tilføjet af

lynkur??

hejza
i kender vel ikke en lynkur så man taber sig 4-8kg på en uge??
tilføjet af

prøv faste

Faste er effektivt. Ren vandfaste mest, men det skal du ikke gøre hvis du ikke har gjort det før.
Prøv med frugtsaft eller grøntsagssaft. Det positive ved faste er de gode bivirkninger, udover man taber sig. Udrensning af giftstoffer og en klar frisk hjerne og krop bagefter.
De første 3-5 dage under fasten kan der opstå nogle ubehagsfornemmelser pga. udrensning, derefter får du mere energi og ser friskere ud end du plejer.
tilføjet af

Suppekur

Hejsa. Det er jo aldrig særlig sundt at tabe sig så mange kilo på så kort tid, men det ved du nok godt. Prøv at søge på google under suppekur. Den er vældig effektiv, hvis man skal have hurtigt vægttab, men problemet er selvfølgelig, som med andre lignende kure, at du ikke taber fedt, men muskler. Men hvis du er meget desperat, så prøv den..
Kh nina
tilføjet af

Vejning

Hej Louise.
Vej din mad hver gang du skal spise. Det har jeg prøvet og det hjalp, men jeg tabte kun 1200 - 1500 gr om ugen. Så kunne min krop vænne sig til at få mindre brændstof. Dit vægttab er mere ens over de uger, du afsætter til at smide et vist antal kilo. Men pas på når du er nede på den vægt du vil blive på. Det er nemt at tage på igen, og det går hurtigt.
Pøj...pøj og held og lykke
tilføjet af

ikke sundt!

Det nytter ikke at gå på en hurtigt kur - det ender bare med at du tager det hele på igen! Der skal en kost omlægning til, så du spiser sundt resten af livet. Så slipper du også for yo-yo effekten.
Du kan tilmelde dig www.madogsundhed.dk's slankehold, hvor du en periode får tilsendt et nyt tip hver dag. På denne måde kan du lige så stille lægge din kost om, uden at du føler du går glip af noget!
Husk at det sundest for kropppen kun at tabe ½ kg om ugen
Held og lykke
tilføjet af

Din livret slanker - tro mig!

I princippet kan du æde karameller og drikke piskefløde og andet, når bare du ikke totalt set indtager flere kalorier pr. døgn, end du forbrænder!. Så tager du nemlig på.
På en kalorietabel fra apoteket kan du se, hvad der har flest og færrest kalorier. Så er det bare at tælle.
100 gram æble feder mindre, end 100 gram stegeflæsk.
Helt tilbage til vores urtid, er vi indrettet sådan, at opstår der en akut madmangel, sættes forbrændingen istå.
Selv om din kalender siger år 2004, ændre dette ikke på vores automatpilot. Så en slankekur vil af kroppen blive fortolket som en madmangel-situation, og kroppen vil derfor svare igen, ved at sænke forbrændingen.
Kan du så gætte, hvad der sker, når forbrændingen er nedsat, og du - efter endt vægtkur - genoptager din sædvanlige madvane - nu på nedsat forbrænding???
tilføjet af

svar til louise

Det er helt vildt med 4-8 kg om ugen, dvs du vil tabe dig mere end 0,5 kg om dagen! Det kan din krop slet ikke holde til, da dens daglige mekanismer skal holdes ved lige ved hjælp af aminosyre og den ernæring som du indtager via fedt, protein og kulhydrater. foruden det skal du have vitaminer til at opretholde din flora indvendig.
... men hvis du skal gøre det, så skal du få fat i nogle slankepiller (m. effedrin), men det er absolut ikke sundt for kroppen i det lange løb, da den får et stort underskud og du vil derfor tage det hele på, hvis ikke mere, når du stopper din udsultning af kroppen.
.. snakker af erfaring.. og forresten er de piller også ulovlige i dk, men du kan købe dem over nettet! 60 stk. for ca. 385 kr.
men efter min mening og sunde fornuft, så gør det på den sunde måde, så du ikke risikerer dine indre organer eller livet.. tab ca. 1 kg om ugen i stedet, selvom det stadig er højt sat.
tilføjet af

fatter dig ikke

Hvordan kan du anbefale efedrin præperater???
Ja de er ulovlige i dk af den grund at du risikere et hjerteanfald af dem...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.