86tilføjet af

Beholder hun barnet?

Hej alle
Jeg er en familiefar på de 43 år. Jeg har været gift med den samme kvinde i snart 20 år, og vi har 3 børn på henholdsvis 18, 15 og 11 år. Vi har altid haft det godt, op og ned som alle andre. Jeg har haft et sidespor i nogle måneder med en yngre kvinde fra min arbejdsplads og ved et uheld er hun blevet gravid. Hun vil ikke have en abort(som jeg pt tigger hende om at få). Hun vil beholde barnet og have mig i faderrollen. Hun er ca 4 mdr henne...
Hvad skal/kan jeg gøre? Hun er rejst til USA i nogle måneder nu, og min kone ved intet.

Mvh "Torsten"
tilføjet af

om hun gør??

JA! det gøre hun for det er stort set forsent at få en abort, da grænsen er nået.
være ærlig over for din kone, ja du var et svin og hvis du nu var så lykkelig gift som du siger så ville du nok ikke gøre det, vel?
så se nu at blive skilt og gift dig med den anden, hvis hun vil have dig *G*
for alt det du har opbygget med din kone i så mange år har du allerede ødelagt!
tilføjet af

Hmmm

Altså du skal fortælle din kone det hele. Hun vil uden tvivl blive ved af det no doubt men hun kan måske hjælpe dig og så holder man da ikke ting hemmeligt for den man elsker og slet ikke den slags. Jeg tror det er en ting retten skal ordne men din kone skal vide det og men lad kvinden være. Jeg synes du er et ondt svin for at gøre sådan noget. Min far gjorde det samme med to andre kvinder. Den ene min mor. Men synes heller ikke hun har helt rendt mel i posen. Ved hun du er gift? Hvis ja synes jeg hun er ret dum. Jeg mener hvad forventer hun. og brugte i beskyttelse? Ellers er du jo også ret dum! Og prøv at tale hende fra det. For synes ikke du skal havde noget med barnet at gøre og så synes jeg sQ egentlig det er synd for barnet.
Men okay! Du har screwet det ret godt op men red nu det du kan.
tilføjet af

Argh.....

Det er jeg altså ikke enig i. Normalt dem der skriver svare jeg at de skal slå op med kæresten ¨når de har været dem utro men det er for det meste dem på 15 og der er ikke mange af dem der har været gift i 20 år. Prøv at se om du kan rede det men tro mig det gør du ikke med løgn. Og hende den anden. Hold dig fra hende lige meget om hun vil havde det eller ej!
tilføjet af

Kæmp for konen

Hej Torsten
Fortæl din kone om dit sidespring og kæmp for at beholde din familie. Fortæl din elskerinde, at det er din familie du vil være sammen med, men erkend din faderrolle.
God fornøjelse og lad vær med at begå den samme fejl igen!
tilføjet af

Sikke en kvajer..

Det er vist temmelig normalt at være utro..
Ikke at jeg nogensinde vil beifalde det, men det er det..
For mig at se, så skylder du din kone en ret god forklaring, for når kravet om børnebidrag kommer med posten, så vil hun jo under alle omstændigheder finde ud af det..
Tag têten selv, og vis at der er en anstændig mand gemt i dig.
Og foretag så det valg du har udskudt så længe..
Gift eller skilt? (Omend I er to om det valg, og JEG ved hvad jeg selv ville vælge i den situation)
Single eller med den nye?
Hvis du har bare en smule respekt for den kvinde, du giftede dig med og fik dine første 3 børn med, så er du bund-ærlig og tager ansvar og konsekvens for dine handlinger..
Og 4 mdr. henne... så har hende den nye jo forlængst truffet det valg, at få et barn, måske tilfældigis med dig, fordi du var for nem?
Held og lykke..
tilføjet af

vær ærlig

Når hun er 4 måneder henne er det jo under alle omstændigheder for sendt med abort, og selvom det ikke var, er det da en fej måde at skaffe sig af med problemet på.
Da dit sidespring har valgt at få dit barn, bliver du nødt til at være mand nok til at være en rigtig far for det barn. Det kan du også være uden at forlade din kone. Det eneste rigtige er at være ærlig overfor din kone - og så håbe på at hun tilgir' dig, så du ikke ødelægger hele din familie - selvom du er godt på vej. Forhåbentlig vil det lære dig, at man ikke kan leje med andre menneskers liv på den måde, hvilket man gør ved utroskab.
Held og lykke med det - selv om du ikke fortjener det.
tilføjet af

tja... børn er altid dejlige :o)

- så du må imødese at det enkle liv er slut.
Og om du vil indvi din kone- hm, det gir næsten sig selv, hvis ikke du vil forsøge dig med et totalt dobbelt liv.
I øvrigt, det er da lidt noget rod, men det er altså ingen ulykke. Det er jo et lille barn, der er på vej. Og kvinden fra dit arb. ved jo godt at du er helt afsat, og ikke til at være far. - den forventning kan hun godt skrotte helt, hvis du har meldt ud at du ikke vil være der i nogen fast rolle. - så har hun haft rene linier for at ville beholde barnet, og vælge et liv som (indtil vidre) alenemor.- så ro på. Unger er skønne.
Resten er forviklinger vi voksne tror vi skal lave... ;o)
knus
tilføjet af

NYT problem! Hun truer ...

Tak for alle jeres svar.
Jo, min kone og jeg har det godt sammen, men vores sexliv har det seneste år været en fiasko. Jeg elsker og forguder hende, men samlivet skal bare være i orden, og det var derfor, jeg fandt mig en kvinde ved siden af. Mit sidespring har altid vidst, at jeg er en gift mand, og hun og min kone har da også mødtes ved forskellige lejligheder gennem arbejdet. Min kone ved fortsat intet, og jeg agter at forholde det sådan et stk tid endnu. Hvis vores sexliv ikke forbedres, bliver jeg ved med at have små sidespring i ny og næ. Det er jo ikke så slemt, og jeg vil ikke tiltræde som far for mit kommende barn, men blot betale børnepenge.
Problemet er, at den gravide kvinde truer med at gå til min kone, hvis ikke jeg flytter sammen med hende inden for et års tid. Hvad skal jeg gøre? Min kone og børn må for alt i verden intet vide om det her! Jeg ved, jeg er et dumt svin osv, men jeg føler ikke rigtig skyld. Jeg er jo en mand og har det sådan, at det er ok - jeg har jo mine lyster og behov, som skal dækkes. Min kone gider ikke dyrke sex mere i det omfang hun engang ville. Nu er det kun 1-2 gange om ugen ca, og hun går ikke så tit ned på mig mere, så det måtte jo komme med utroskab før eller siden.
Er der nogen derude, som har været i samme situation el. lign.? Hvad kan jeg gøre? Nogle idéer?

Mvh "Torsten"
tilføjet af

P.S.

Det skal lige nævnes, at vi mailer sammen, mit sidespring og jeg, mens hun er i USA. Hun kommer hjem d21/11, og jeg har indtil da at bestemme mig for, om vi skal bo sammen eller ej...

Mvh "Torsten"
tilføjet af

P.S.

Det skal lige nævnes, at vi mailer sammen, mit sidespring og jeg, mens hun er i USA. Hun kommer hjem d21/11, og jeg har indtil da at bestemme mig for, om vi skal bo sammen eller ej...

Mvh "Torsten"
tilføjet af

Bu huh, du har det hårdt!

1-2 gange om ugen? Hvad fanden er du så selvynkende over??? "...så det måtte jo komme med utroskab før eller siden." Er det din undskyldning?
"Hvis vores sexliv ikke forbedres, bliver jeg ved med at have små sidespring i ny og næ." Hvad har du selv gjort for at forbedre det? Tror du, det hjælper, at din kone kan mærke dit fraværd? Måske ved hun intet, men hun kan mærke det, tro mig!
"Jeg ved, jeg er et dumt svin osv, men jeg føler ikke rigtig skyld. Jeg er jo en mand og har det sådan, at det er ok - jeg har jo mine lyster og behov, som skal dækkes."
Det er det, der gør dig til et dumt svin!
Helt ærligt, så syntes jeg, du skal forlade din kone. Hun fortjener at komme videre. Hun har også behov. Du fortjener at være havnet i denne situation, men jeg har ondt af din familie!
tilføjet af

Ikke nyt problem..

Hvis du faktisk LÆSTE svarene, du har fået her i denne tråd, så ville du VIDE, at alle andre godt havde forudset det lille problem og ovenikøbet givet dig råd til hvordan du så kunne tackle det..
Det gør du så ikke, du kører i dit eget lille selvsving og nyder i virkeligheden at føle dig så mandig med alt det kaos og kvinder, der 'kræver' dig...
Flot.. DU har det, som du vil have det, men jeg spekulerer på, om du moin i virkeligheden godt ved, at din kone (og din elskerinde) IKKE har det, som de vil have det, fordi DU trækker i trådene, stiller betingelserne, har alle esserne, fører dig frem (på deres bekostning), men..
At dit virkelige problem egentlig går på, at du godt ved, at det snart slutter..?
Det er uundgåeligt, at din kone vil finde ud af det i det lange løb.
Det er uundgåeligt, at din elskerinde vil stille krav, der uvægerligt kommer ud i det offentlige rum.
Det er uundgåeligt, at din legen stor kanon med kvinder snart får en helt ny vinkel..
At din kone 'kun' gider dig 2 gange om ugen, har måske noget med din indsats at gøre?
Hvilken kvinde gider en mand (i virkeligheden), der kun stikker den ind og fyrer den af?
tilføjet af

Ja!

Godt skrevet!
tilføjet af

MÅSKE, MEN HØR NU LIGE HER

Kom med nogle svar, jeg kan bruge til noget

Mvh "Torsten
tilføjet af

Det har du fået!

Du har fået nogle svar! At det måske ikke er det, du lige bryder dig om, det kan altså ikke være vores ansvar! Du ved, hvad du har at vælge imellem, men beslutningen er der altså ikke nogen af os, der kan tage for dig.
tilføjet af

Hør mig ud

Det er også meget pænt af jer, men ingen af jer ser det fra min side. Jeg har også følelser. Har alle helt glemt det?

Mvh "Torsten"
tilføjet af

..hvad vil du gerne, at vi skal høre?

Hej Torsten!
Du skriver at du gerne vil høres ud.. Hvad vil du gerne have, at vi skal forstå om dine følelser? Er din opførsel generelt et opråb til din omgivelser om at du gerne vil høres ud? Du må sørge for selv at oplyse om dine følelser... selvom du måske foretrækker at vise dem med handling. Utroskab, ambivalente følelser for din kone osv. Jeg kan ikke lade være med at tænke over, hvad alt dette i bund og grund dækker over fra dit indre. Men når du nu så gerne vil høres ud, så var det jo alletiders lejlighed at spørge dig direkte. Hvad er det egentlig du gerne vil fortælle os?
Knus fra Tea
tilføjet af

INTET! FAT DET!

Ingenting, for du fatter det ikke alligevel.. Hvad fatter DU egentlig?
Jeg skal til USA i morgen. Kan ikke vente...

Mvh "Torsten"
tilføjet af

du har selv være uden om problemerne......

ja selvfølgelig skal hun beholde barnet for det er ikke hende der er forkert på den men dig..... ´jeg ved godt at man hurtigt kan blive tiltrukket af noget andet end det der hjemme men lige fra det til at hoppe i kanen ja der er stor forskel.... og i må jo ikke have beskyttet jer når hun er blevet gravid så ..... men den part er man jo 2 om... jeg syntes du skal fortælle din kone on det og så må du jo bare tage følgerne af dine fejl man kommer længst med sandheden.... håber i finder ud af det..... knuz pletten83
tilføjet af

Her lugter af

panik-alder..
God tur, fister...
Muhahaha
tilføjet af

Sådan en

Møgkælling, hvis hun absolut vil have den lille sidesprings unge, må hun da selv passe den og betale for det.
Det er hendes valg at beholde den, men hun giver ikke dig en chance for medbestemmelse, ergo er det hendes problem.
Lyt til et godt råd, bare nægt alt. Du lyder som en mand med ordet i sin magt, du kan sikkert sagtens overbevise konen om at dullen er forelsket i dig, og er sur på dig fordi du har afvist hende. Ja du får måske ligefrem heltestatus !!
Hvis det kommer til en DNA test, må du skaffe noget blod fra en kammerat, og så få det byttet med din prøve, svært men det kan lade sig gøre.
Held og lykke med projektet !!!
tilføjet af

kedelig mand

Kedelig mand.... du er sørme en kedelig mand... som med din nedgørende holdning til kvindekønnet burde sendes til de muslimske lande, og helst til landsbyområder, hvor fanatismen stadig lever i bedste velgående. Der ville du befærde dig godt med din holdning.
tilføjet af

Og du er

en racist, som nedgør muslimer.
Har du hørt, at man efter længere tids arbejde med psykisk syge, selv begynder at udvikle lignende træk ?
tilføjet af

..du har ret..

Nej, du har ret... der er vist ikke meget at fatte uagtet mine evner i så henseende. (Hvad kender du forøvrigt til dem endsige tillader dig at kommentere dem så nedladende?) Enten er du en person, der keder sig, og opdigter "sjove" historier til indlæg - måske for at underholde dig selv, hvem ved? - eller også er du det mest utiltalende menneske jeg ved en fejl rakte hånden ud til. Må det gå dig godt... og ikke mindst, må dine omgivelser få øjnene op for din ekstremt selviske og selvfede facon!
Tea
tilføjet af

"Torsten" - jeg får "kvalme" af din type

BVADR - har du overhovedet ingen ansvarsfølelse for andet for andet end, at føre dig frem med dit ENORMT store EGO?
Jeg føler FOR DIN KONE - og ikke for det store ROD du har sat dig selv i!
Hun giver dig kun sex 1-2 gange om ugen siger du??
Mange får mindre.
Har du overvejet,- hvordan du har behandlet din kone?
Flyt - forær din kone et ordentlig liv - og betal så bare de børnepenge!
PUH - Jeg synes godt du oser af "stort EGO". Dit eget rod og dit eget problem. Jeg kan ikke have ondt af dig!
EN Q
tilføjet af

TÆNKEpause e.l!

Du har 3 børn,- en kone, du siger, at du elsker - og, et barn på vej ,- med en yngre kvinde, som presser dig!
Korrekt forstået?
Jeg tror egentlig bare, at du har brug for, at finde ud af dig selv !-.
Måske det bedste for dig ville være, at flytte for dig selv i en rum tid - og først sørge for de mennesker, som du har sat i en virkelig svær situation. Jeg tror - derefter er der måske en mulighed for, at du kan tænke mere klart! Hvad tænker du? (begge dine "damer" er jo blevet "ofre".
Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at høre hvor langt du er nået mht. beslutninger og hvad du vil gøre?
Men lad ikke disse kvinder holdes for nar,- det tror jeg ikke nogen af dem fortjener.
Håber, at jeg har talt til "dit bedre jeg". Det findes i alle.
tilføjet af

Skam dig!!

Jeg er ked af, I alle ser sådan på det(mere eller mindre), men det er en meget kompliceret situation, som er svær at gengive til alle jer. Jeg bad om åd og hjælp, fordi jeg var oppe at ringe, men nu får jeg sådan noget her? DET ER VIST IKKE SÆRLIG PÆNT AT SKRIVE BVADR OG AT MAN FÅR KVALME AF FOLK.
DU BURDE SKAMME DIG

Mvh "Torsten"
tilføjet af

du må altså tage ansvar!

Hej du,
det ser ud til at de råd du får (ikke det der ævl), dem har du svært ved at tage til dig.
Hvordan kan du overhovedet blive veg når den gravide "truer dig til at flytte sammen" - helt ærligt!
Du må da stå for det du er og vil - og så give hende ren besked (igen igen).
Din kone - tja, du kommer jo nok til at snakke med hende om det før eller siden. - pengene forsvinder jo hver måned. I øvrigt mener jeg du bør bede om DNA test fra dit sidespring mht. barnet. - tænk hvis hun har haft flere, men ser dig som bedste betaler??? -just a thought.
knus
tilføjet af

Ups

Hej "Torsten"
Ja, det var jo ikke så godt, en ret uheldig situation. Jeg dømmer dig ikke for dit sidespring - men du bliver jo nødt til at tage konsekvensen af din handling. Uden din "haletudse" var hun jo ikke blevet gravid, og tvinge hende til abort kan du ikke. Hvis du vil have en chance for at redde dit ægteskab må du nok fortælle din kone om det- det kommer jo frem på et tidspunkt alligevel. Men din elskerinde kan ikke tvinge dig til at være i faderrollen, det er op til dig og også din kone. Hun vil sikkert ikke - så det kan jo godt være dit ægteskab går i stykker hvis du vil have samkvem- men der kan jo komme en konsekvens når man laver sidespring. Der skal to til at lave et barn og det er jo også synd for barnet - det kan jo slet ikke gøre for det, vel? - Held og lykke med det hele.
V.h. en Q på 50
tilføjet af

Ups - igen igen

Hej igen "Torsten"
Jeg havde ikke lige set det andet indlæg fra dig om din og din kones sexliv. Søde ven - 1-2 gange ugentlig med 3 forholdsvis små børn - ved du hvad - det er ikke så slemt. Har du større behov, må du jo indimellem gå ud og holde en god ven i hånden. Og du siger du forguder din kone - nej ved du nu hvad. Hvis du virkelig forgudede din kone ville du slet ikke tænke på at forlade hende og et forhold som en kvinde her tiltvunget sig - går alligevel i stykker på et tidspunkt. Hun kan bestemt ikke elske dig hende den anden, så hvis du vil beholde din kone, så drop for hulens skyld det forhold og fortæl endelig din kone det hele- for tro mig - det bliver opdaget på et tidspunkt som jeg skrev tidligere, om ikke før, så når ungen kommer til din dør og siger hej Far!! Så fortæl din kone det, så kan du med sindsro sige til "elskerinden" at hun rolig kan fortælle din kone det, for hun ved det i forvejen. Nej - jeg kan ikke give dig andre råd end at fortælle det til din kone og så gøre op med dig selv om du vil have din forgudede kone eller en elskerinde som ikke elsker dig - man truer ikke en man elsker!!
V.h. Hende på 50 igen
tilføjet af

føj

Helt ærligt. forventer du medlidenhed med din situation eller hvad. du sidder som en mand på 43 og skriver grimt til de folk der prøver at hjælpe dig og så skriver du at du glæder dig til du skal til usa????
Forlad din kone og flyt sammen med din elskeinde. det tyder på hun giver dig det sex du har brug for og du må være glad for hende hvis du tager over og besøger hende.
desuden fortjener din kone så meget bedre end denne behandling.
tilføjet af

Hvilken verden..

Har lige gennemlæst de forskellige indlæg som "Torsten" har skrevet,og har en idé om at det hele er en fiktiv løgn.
Hvilken middelaldrene mand skriver: "vi har kun sex 1-2 gange om ugen", "hun vil ikke gå ned på mig mere", "jeg har mine lyster og behov" osv.
Helt ærligt,hvis man er i et ægteskab,har tre børn og et fuldtidsjob,så tror jeg de færreste har lyst til sex hver dag,hvad enten man er kvinde eller mand. Hvem end der udgiver sig for at være "Torsten",så har jeg en fornemmelse af,at det er en som tager pis på os. Indlæggene bliver jo gradvist mere urealistiske. Mit bud er,at det sidder en teenage-dreng og synes det er sjovt. Men hvad ved jeg!
tilføjet af

Normalt....

....gider jeg ikke deltage i de debatter der her på siden, men i dit tilfælde har jeg følgende kommetar:
Der hersker ingen tvivl om, at du i den grad har jokket i spinaten og yderligere tilsvining/latterliggørelse af hvad du har gjort og hvorfor er der vist ikke brug for.
Men du har kvajet dig i stor stil og nu må du tage konsekvense af det.
Du må gøre op med dig selv, om du vil skilles og leve sammen med elskerinden og det kommende barn, eller om du vil gøre en seriøs og meget hård indsats for at redde dit ægteskab. Det afhænger selvfølgelig af, at din kone ligeså er interesseret i at blive sammen med dig, trods dit sidespring!
Du er ganske enkelt nød til at fortælle din kone hvad du har gjort og hvad det har haft af konsekvenser, for hvis du ikke gør det, så gør din elskerinde det - på et eller andet tidspunkt. Du kan ikke holde et barn skjult for din kone og slet ikke et barn, som elskerinden insisterer på at få og opgive dit navn som faderen.
Og det er nu engang det bedste, at din kone høre det fra dig og ikke når der kommer et brev fra det offentlige med krav om børnepenge!
Jeg kender hverken dig, din kone eller elskerinden, men én ting er helt sikkert........Du er faldet i verdens ældeste fælde!
En forsmået elskerinde vil gøre næsten hvad som helst for at holde på sin gifte elsker inkl. det, at gøre ham til far!
Det er desværre én af de ting mange kvinder benytter sig af.
Så undervurder ALDRIG en kvindes intentioner - uanset hvad hun måtte sige/fortælle dig, som DU gerne vil høre.
Det er menneskeligt at fejle, men det er dumhed at gentage det! Husk det, næste gang du føler dig fristet at et stykke hunkøn der ikke er din kone!!
Held og lykke.........Du får brug for det.
tilføjet af

Bare ærgerligt Sonny-boy

Det skulle du vist have tænkt på før du var din kone gennem 20 år utro - du afskyr mig!
tilføjet af

Hmm..

Jeg kan ikke ligefrem prale af, at jeg føler med dig, for det gør jeg absolut ikke!!! Men jeg kan godt se, at du har bragt dig selv i en meget uheldig situation, som er yderst ubehagelig. Ikke nok med at du har været din kone gennem 20 år ( ! ) utro, nu skal du også være far til dit og din elskerindes barn... Hvordan tror og håber du selv, at det ender? Jeg kan ikke give dig et godt råd eller komme med en løsning. Det må du selv klare, men jeg kan da sætte nogle tanker i gang, som måske kan give en løsning:
Ønsker du virkelig det barn?
Er det din kone eller din elskerinde, du elsker?
Tror du dine børn ville kunne forstå dit valg hvis du gik fra din kone?
Ville du kunne tilgive din kone, hvis hun havde gjort det samme mod DIG?
tilføjet af

Til Hmm

Tja - det har du måske ret i- og alligevel tror jeg ikke en teenagedreng kan skrive sådan. Men hvem ved - det er så let at være anonym her og man kan skrive hvad man vil.
Men så kommer der da nogle meninger og holdninger frem og det er vel også en god ting - debat bliver der jo i alle tilfælde - ikke? :-))
V.h. J.V.
tilføjet af

Ærlig talt.

Faldt simpelthen over overskriften på sols forside og måtte lige se hvad indlægene handlede om.
Jeg synes ikke det er rimeligt at bruge disse verber overfor "den utro ægtemand" (kan ikke huske hans navn).
Han skriver herind af én grund, og det er for at få hjælp. Han ved godt han har lavet noget skidt og ja nogen af hans holdninger til utroskab er latterlige. Men helt ærligt, vi kan da alle fucke up og han har jo bare brug for råd og ikke at blive svinet til. Det skal lige tilføjes at dette ikke er myntet, på de der faktisk har skrevet ganske fornuftige indlæg om hvad han kunne gøre i sin situation. Nå men det korte i det lange er bare, at selv om han måske er et fjols på nogle områder skriver han jo herind for hjælp og råd. Så det synes jeg vi burde huske.
Håber ikke jeg har fornærmet nogle, da det ikke har været min mening.
God dag til jer alle. og husk tro på det bedste i folk.
Med håb om bedre sommervejr.
tilføjet af

Hør nu her din klaphat

Alle mennesker har følelser og det har du naturligvis også.
Problemet er bare, at dine følelser kun er for dig selv og om dig selv.
Faktisk tvivler jeg på, at du overhovedet er en voksen gift mand på 43 år, for du fremstår som en forkælet lille snotunge på kun 12 år, sådan som du beskriver dig selv, dit ægteskab, dine "problemer" med sexlivet med din kone osv. osv.
Jeg håber konen smider dig på porten, forlanger og får både et klækkeligt hustrubidrag, forhøjet børnepenge til dine stakkelse børn, og at din elskerinden heller ikke vil have dig, men kun dine penge til barnet.
Du fortjener i den grad at blive økonomisk plukket - så ka´ du lære det, ka´ du.
tilføjet af

Hvis din ....

.... gravide veninde har mødtes med andre end dig,- skulle du måske i første omgang, når barnet er født, få lavet en faderskabstest. det har du jo ret til, før du evt. er nødt til at erkende et faderskab.
Tænk hvis du ikke er faderen ?
Uagtet hvad - så skal du fortælle din kone ALT !!!
tilføjet af

Hmmm

Jeg vil ikke fordømme dig...det er der mange andre til.
Du står bare i en situation, som du ikke kan gøre så meget ved, hun kan vælge at få jeres fællses barn, og kan godt forstå hende...hun kan ikke og skal ike føle sig tvunget til en abort.
Sket er sket, og hvordan du tackler dette ved du kun selv, men det kan formentlig ikke undgås at din kone får det at vide..så hvad med at forberede hende, så ikke hun får et chok.
Jeg tror ikke det kan skubbet under gulvtæppet, så spring ud i det straks, det vil under alle omstændigheder blive og være det mest retfærdige..for alle parter.
Puha sikke en, jeg håber i kommer ud af det med skindet på næsen.
Vh..Lonni
tilføjet af

Helt ok med bvad

Når du siger det måtte komme før eller siden med utroskab så synes jeg det er helt i orden at folk skriver bvad til dig. Du har sgu da ikke giftet dig med det lille men at I skal dyrke sex min 5 gange om ugen. Der hører altså andre ting til i et ægteskab og måske er der en grund til at hun ikke gider dyrke sex. Jeg håber din elskerinde fortæller alt til din kone for hun har da fortjent bedre. Det er DIG der burde skamme dig!!
tilføjet af

Du glemmer en ting.

Har læst hvad du skriver hjælp er svær at finde i alt det her. Men en ting er sikkert barnet er ikke skyld i det her. Du skriver at børnepengene vil du betale men hvad med samværet med det❓Prøv som en voksen mand at tænke dig at vokse op uden far har selv en søn der er det . Hvad tanker tror du ikke der går igennem dem . Børn ser andre vokse op med en far men ikke selv har en . Når der bliver spurgt er svaret : Han vil ikke vide af mig men har da en ellers ville jeg jo ikke værer til . Mit råd til dig er opfør dig som en voksen mand og tage dit ansvar. Fortæl din kone det og vær så FAR for dit nye barn også . Lær det at man kan begår fejl men man stå ved de fejl man gør og det er for mig at være voksen.
tilføjet af

Fantasien er god! :-)

Hehe, nice joke. Den får kvinderne op af stolene og folk er da lige ved at kaste op af forargelse.
Det er sgu lidt morsomt at læse folk indlæg.
tilføjet af

De bedste ønsker for dig

Puuhaa... det var dog en frygtelig bunke "velmenende" svar at pløje sig igennem - alle med et fælles budskab... "Torsten slem mand - stakkels kone" og uden egentlig nogen stillingstagen til problematikken.
Måske en konsekvens af det relative lave aldersniveau i debatten her, måske bare manglende omtanke??
Det er modigt af dig Torsten, at lægge emnet ud på debatten, endnu mere modigt at stå ved din holdninger - hatten af for det.
Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du selv ved, at det er noget rod, du har lavet, både for dig selv og for din familie - men igen: der er vel altid en årsag til, at man er utro, ikk´?! (Husk gummi næste gang...;o)
Det er alene dit valg, om du vil være din kone utro, du skal bare være parat til at håndtere konsekvenserne på en ansvarlig måde. Også ansvarlighed overfor dit ufødte barn!!
På et tidspunkt vil dit barn banke på din hoveddør og da skal du også kunne møde det på en afklaret måde.
Først og fremmest bliver du nødt til at gøre op med dig selv, om du ønsker at redde jeres ægteskab og om din kærlighed til din kone er stærk nok - ikke at forveksle tryghed med kærlighed.
Hvis ikke - så find et andet sted at bo. Hvis - så indstil dig på, at det bliver hårdt arbejde.
Dernæst må du nok se i øjnene, at du ikke kan løse problemet uden din kones hjælp.
Efter 20 års ægteskab må der være en grundlæggende tillid i jeres ægteskab og respekt for hinanden og det må du bruge som "platform" når du lægger hele redeligheden på bordet og beder om hendes hjælp til at få redt trådene ud. Så må du bare håbe, at hendes kærlighed til dig er stærk nok til, at ægteskabet overlever.
Jeg vil bare ønske for dig, at du igennem hele forløbet husker på, at det ikke er andre end dig selv, der bærer ansvaret for situationen. Det er ikke din kone´s manglende lyst til sex, der "tvinger" dig til utroskab - det er ene og alene dit valg.
Der er jo altid en årsag til, at man træffer et valg fremfor et andet - måske der kan gøres noget for at ændrer på årsagerne, således at du vælger anderledes næste gang?
Jeg krydser fingre for dig og din familie og ønsker dig alt det bedste.
Hilsen Yep
Ps. En elskerinde, der truer for at få sin vilje..?!? Er hun desperat eller bare ikke værd at holde fast i???... Man er 2 om at lave et barn (dermed også 2 om at huske beskyttelsen) og hun har været bekendt med vilkårerne fra starten.
tilføjet af

Jeg har selv et problem

Ja.. der er nogen der siger 2 gange sex om ugen det må være ok... det er det da også, men når der ikke er gnist.. at se i sin kones øjne mere ... så er sex med hende altså ikke så sundt mere for et samliv...Man kan jo ikke komme uden om at sexlivet også betyder en hel del i et samliv ...Jeg er meget forelsket i en anden mands kone ... og jeg vil gøre meget for, at få hende en dag... hun har gnisten og det lyser ud af hendes øjne ... at hun elsker,at elske med mig..... og jeg elsker hende meget højt
tilføjet af

Opfør dig som en mand!!

Hvad i himlens navn tænker du på, du skriver din veninde er i fjerde måned, og så tigger du hende om at få en abort...
Hvis din kone havde kendt til dit sidespring, og ikke mindst hvordan du takcler følgerne af det, så tror jeg da ærlig talt hun helst var foruden dig.
Du skriver, at du og din kone altid har haft det godt sammen, hvorfor har du så spist ude?
Det er en fornærmelse mod kvindekønnet, det du gør, og hvis jeg ventede barn med sådan en som dig, kom du til at stå til ansvar for dine gerninger, og kunne du ikke selv fortælle din kone det, så skulle jeg nok gøre det klart for hende, at hun er gift med en tøsedreng.
tilføjet af

Der er en ting...

jeg slet ikke forstaar her.
Du skriver du elsker din kone, men pga. af jeres "manglende" - i mange forhold er 1-2 x ugen ikke lidt, sexliv havde/har du en affaere og det vil du blive ved med hvis der ikke kommer mere sex paa hjemmefronten.
Der er altid en grund til man er utro og det er sjaeldent manglende sex, bare daekkegrund. Jeg tvivler paa du elsker din kone, tror du ikke bare det er blevet hverdag for dig og at miste din faste base er det der skrammer dig..
Hvis ikke er der i hvert fald ikke mening i noget af det du skriver...
tilføjet af

Våfor stave

alle der skriver herinde ad helvedes til?
tilføjet af

At overtale nogen til abort

-er dybt krænkende. Sket er sket, og det er din egen skyld. Du må som 43-årig være gammel nok til at overskue konsekvenserne af dine handlinger, og tage ansvar for dem. Men det kan jo faktisk godt være, at I allesammen bliver glade for barnet.
Skriv gerne senere, og fortæl hvad der sker!
tilføjet af

Få renset luften :o)

Hej Torsten.
- Sikke en situation du har bragt dig i, det må stresse dig og tærre på dine kræfter, husk alligevel at intet er så slemt at det ikke er godt for noget. Du beder om et godt råd og mit råd til dig er at du tager en dyb indånding og fortæller din kone om hvad der foregår !!!!! Du fortæller at din kone og dig har kendt hinanden i 20 år, derfor går jeg udfra at i lige så meget er hinandens venner som i er mand og kone. Benyt dig af at hun er din bedste ven og let dit hjerte til hende. Hvad der sker derefter kan vi kun gisne om, der bliver garanteret en masse kede miner, men også en gedigen udluftning og ord der trænger til at blive sagt, har du for eksempel fortalt din kone at dit behov for sex ikke bliver opfyldt etc.
se at få renset luften og kom videre !!
Mvh.
Løven
tilføjet af

Ansvar

Du må tage det ansvar du har pådraget dig. Har man sagt A så må man jo også sige B. Du skulle have tænkt over hvilke konsekvenser det kunne give, før du begav dig ud i eventyret. Det er hårde ord, men der er kun to der har skyld i uheldet - dig og din elskerinde. Held og lykke i din fremtid.
tilføjet af

"jeg er jo en mand" hmmf

og sikke en sølle mand, der ikke formår at bevare lysten til sex med sin kone. Det, at du er af mandkøn berettiger dig ikke til at have en affære i ny og næ, som dine behov melder sig. Sikke et tamt forsøg på at undskylde det du har gjort og vil fortsætte med at gøre. Stakkels kvinder der møder dig på deres veje. Du vil aldrig kunne være en kvinde tro. Ikke med den indstilling.
tilføjet af

enig

kunne ikke være mere enig.
tilføjet af

utroskab

Hej
Alle kan lave fejl.
Du må fortælle din kone det. Det er bedre hun høre det fra dig, end nogen anden.
Hvis i virkelig elsker hinanden overlever jeres ægteskab også et sidespring.
tilføjet af

ENIG!!

Jeg kunne ikke være mere enig. Torsten, du giver mig kvalme. Sådan nogle som dig er ynkelige! Og i har børn! Sikke et forbillede du er når de finder ud af det, for det gør de før eller siden!
tilføjet af

til dig den latterlige

skrub af med dig..
du er da latterlig
tilføjet af

min far da jeg var 11

Hej "Torsten"
Min mening er, at du skal sætte dig ned og være helt ærlig overfor din familie. Der er ikke noget bedre! Min far havde også et lign. tilfælde da jeg var 12 år gammel, den anden kvinde "truede" ham også til at han skulle det ene og det andet.
Heldigvis fik jeg sandheden at vide af min far, under et, hvad skal vi kalde det, "familie-møde". Og det er jeg glad for i dag. Tænk at skulle høre historien fra en anden, og måske kun få den halve sandhed! Nej tak!
Jeg og mine søskende var nu glade for at vi brugte en hel dag på at tale tingene igennem, også selvom vi ikke var så gamle, så var ALLE med, for det er familien det drejer sig om. Lige nu vil jeg tro, at det er fordi du er bange, at du holder det hemmeligt. Det er kun for din egen skyld at du vælger at udsætte det. Men det gør det kun værre! Tro mig! Kom ud med nu, jo længere tid der går jo værre! Og det er jo godt at din kone og børn får tid til "at sluge det" inden hun kommer hjem fra USA. Situationen er oplagt! Det er alle tiders chance du har fået til at fortælle det med dine ord til familien.
Du kan da ikke mene at du seriøst overvejer at flytte sammen med en kvinde der vil tvinge dig til det??
Elsker du din kone? Elsker du dine børn? Vil du fortsat have familielivet med dem?
Min far kæmpede og fik hvad han ville. Mine forældres ægteskab har aldrig været bedre, og alle børnene, som nu er voksne i dag, har tilgivet ham. Fordi han var så ærlig.
Hvor længe tror du at du kan holde det i dig? Hvor længe tror der går inden familien selv finder ud af det? (For det gør de på den ene eller den anden måde).
Fortæl det hele nu.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Tænk dig godt om!

Torsten, hvis dit ægteskab er så godt som du siger, så overvejer jeg hvorfor du har sat det overstyr? For det har du jo, og du vidste da, at da du gik igang med dit sidespring at det kunne blive opdaget. Du er et SVIN at være sådan overfor din kone! MEN:
1) Du er nød til at se i øjnene at du skal være far, igen, for en abort er for sent nu.
2) Det err nok rarest at DU fortæller din kone om det barn, end at din elskerinde gør det!
3) Find ud af hvem af de 2 kvinder du elsker og vil tilbringe resten af dit liv med!
4) HUSK dine 3 børn, de er fanget i dit spil!
Held og Lykke Anne Mette
tilføjet af

Du er simpelthen for ulækker!!

Helt ærlig!!
En person der i den grad kun tænker på sig selv, og efterlader alle implicerede parter i lortet efter sig, fortjener kun foragt.
What comes around - goes around...
Du vil bliv ramt som en boomerang lige i panden
- og forhåbentligt også i hjertet...
Du vil både blæse og ha' mel i munden - det kan man bare ikke - ihvertfald ikke uden fare for at blive kvalt i det!!
tilføjet af

Super svar

Hvor er det bare godt, rigtigt og præcist det du skriver!!
Respekt!! Folk med din indsigt og dit hjerte skulle der være nogle flere af, så ville verden se anderledes ud
-på den gode måde ;-)
Tak for et flot indlæg, håber fjolset læser det og tager det til efterretning.
Bedste hilsener
B
tilføjet af

Det håber jeg...

for ellers er verden da et grimt sted at være...
tilføjet af

Lonni & Yep

Er vist de eneste med fornuften i behold, og hjertet på rette sted.
Eller bare modne mennesker som ikke fordømmer.
I andre ! Gud fader bevares hvilken sørgelig tilstand i befinder jer i, det lyser langt væk, at i har et dårligt liv, men lad være med at pukke på andre, har i ike andet end ukvemsord og fornedrelse tilovres for andre menesker, så skulle i lade jeres hvasse pen ligge i skuffen --øv øv-
Til dig "far" vil jeg bare sige..du har været uheldig, men det går nok (håber jeg )
Pøj pøj...og pas på dig og de involverede parter.
Vh..Kiiis
tilføjet af

hold da helt kæft!

FØLELSER FOR DIG!!!???
er du fuldstændig komplet idiotisk dum? du har lige ødelagt hele dit fuckin liv din klovn! du havde en kone, tre børn, sikkert et fint hus.. og så gør du det her pis?!
og fuck det at du havde brug for et side spring, det betyder ikke en skid! efter 20ÅR?!? hoæd da helt kæft mann, det er ingen undskyldnig at det havde du brug for... for det første burde ingen føle med dig for det har du ikke fortjent. for det andet har du godt af at hun truer dig. og for det tredje? SEX ER FANDME IKKE DET VIGTIGSTE I LIVET!!!
Hilsen Sarah.
tilføjet af

hehe

Kunsten er jo ikke at kunne fyre løgne historier af... Men at kunne få folk til at tro på dem.
Jeg tror nu udmærket på en teenager-dreng/pige kunne sætte sådan en let historie sammen. Så længe han/hun bare holder attituden og holdningen så er det ellers så let som at klø sig på ryggen.
Venlig Hilsen
En teenager-dreng
tilføjet af

Ærlighed !!!!!

Kære "uheldige" Mand
Det er frygtelig det der er sket ....MEN ikke for DIG , alene .. I viste jo begge to hvad der måske kunne komme ud af jeres "leg" ... Det havde jo været en ide at tale om hvad i ville med det i havde gang i... jeg fordømmer ikke at man er utro ,for det kan komme over den bedste men at man ikke spiller med åbne kort.... altså fortæller om man vil gå fra konen /manden ... eller beskytter sig det er jo ikke så smart ... jeg er meget imod abort og kan godt forstå hun ikke vil eller kan få det fjernet...
så mit råd til dig er la hende få barnet (du har gjort hende ondt nok og jeg tror på det vil ødelægge hende hvis hun skal gøre noget hun ikke har hjertet med i... så må du være den far du nu kan ... måske skulle du også få det sagt til konen... der er jo en grund til du har været hende utro... måske i skulle få løst det/de problemer samtidig... det hele her i livet handler
om, at tale sammen, (åben og ærligt) og lytte til hinanden . Se at få talt ud det er det bedste for dig og din samvittighed...ingen kan leve på en løgn...
Dit ufødte barn har brug for en far ... så vær der for den... også selvom du bliver hvor du er .... vis du er en mand og stå ved dine fejl det er for let at springe fra og la hende sidde med et knust hjerte bagefter ... for ikke nok med hun mister dig så mister hun også et barn ... som har ret til at leve... syns du er egoistisk .. Du ved ikke hvad det gør ved en kvinde at få en abort. det er som at blive revet i en 1ooooooooo stykker. Så tro mig det er ikke for at straffe dig hun vil beholde det , det er af kærlighed til barnet og dig.
Held og lykke
kaja@sol.dk
tilføjet af

Det skal nok gå ..

Hej Torsten
Sikke en grim situation. Ikke kun for dig, men for alle der er/bliver involveret.
Mit bedste råd til dig kan absolut kun blive at tage en dyb indåndning, og erkende din fejl overfor konen. Hellere NU end senere! Før eller siden finder hun ud af det, på den ene eller anden måde. Og er det så ikke bedst det kommer fra DIG? Lad vær' at udsætte det!
Du kan intet andet end at håbe og kæmpe for at jeres ægteskab holder til det!
Og så tag lige en fornuftig snak med 'den kommende mor', omkring jeres fremtidige forhold. Selvom I ikke er enige, så lad vær' at nægte barnet. Det er jo ikke barnets skyld. Der er ikke noget værre end at være barn af en forælder som ikke vil kendes ved én, af de forkerte grunde.
Tackler du situationen på en fornuftig måde, skal det nok gå :)
Men du kommer nok ikke udenom at det kommer til at koste, på en eller anden måde.
Held & lykke med det ..
Mvh. Sofie
tilføjet af

du er selv skyld i det

hejsa
maa sige at du ligger som du har redt, jeg kan ikke forstaa du ikke taler med din kone om det , i har jo vaeret gift laenge, men du er da ikke dum eller er DU , du maa da have vidst at naar man stikker staven frem kommer det tit noget ud i den anden ende og barnet er jo helt uden skyld du burde stereriliseres ved tvang naar du ikke vil tage dit ansvar, OG jeg mener at ansvaret helt og holdent er dit og ikke den andens da hun jo bare har vaeret forelsket og var det mig ville jeg goere som hende dit FJOLS,JEG HAAber at din kone finder ud af det saa hun selv kan vaelge om hun vil vaere til grin med dig, og jeres liv maa da vaere helt forskruet naar du boller uden om. Din konen ved det sikkert godt .
MIG DER SYNTES DU ER ET FJOLS
tilføjet af

Ingen medlidenhed med dig

Du er vist lidt af en fuckt up man,hva.Hvad er du bange for,dig selv,din kone,eller din veninde som du nu har bollet tyk.Er du bange for at stå alene,skal pludselig klare sig selv,uden konen.Jeg forstår godt damen vil beholde barnet,og det er sandelig også rimeligt at din kone får det at vide.Du står som en lille dreng nu,der er bange for afsløring,og jeg ønsker virkeligt at du bliver afsløret.Håber også din kone tager dig i hoved og røv,og smider dig af h til,for du er ikke bedre værd.Din kærste er ikke blevet gravid ved en fejl.I kunne jo bare bruge gummi.så havde du ikke det vøvl nu,men nej,ikke gummi,for så kan du ikke mærke det godt nok,skvat røv.Ha ha,jeg fryder mig over,hvor dum du har/er været.
tilføjet af

Jamen dog Torsten..

Tror bare lige der mangler lidt smør under pålægget!!!!
tilføjet af

kæmp!

Hei Thorsten.
Tag og få snakket med den kvinde der er kommet ind i dit liv.
Du kan vel ´spørge dig selv, brugte I noget beskyttelse.
Hun kan sagtens gøre ALT, for at ødelægge dig og din Families liv!
Gør noget ved det, mens der er tid, du vil vel nødig have, at hun møder op hvor din kone er og fortæller hende det hele, hun vil få det så dårligt, at hun ikke ved hvad hun skal gøre! Du kan ødelægge en kvinde så meget!
Du giftet dig med en vidunderlig kvinde og I er et "KØD & BLOD" Du skal ikke skille dig af med hende!
Mvh. Anden15@sol.dk
tilføjet af

Kæmp!

Hei Thorsten.
Tag og få snakket med den kvinde der er kommet ind i dit liv.
Du kan vel ´spørge dig selv, brugte I noget beskyttelse.
Hun kan sagtens gøre ALT, for at ødelægge dig og din Families liv!
Gør noget ved det, mens der er tid, du vil vel nødig have, at hun møder op hvor din kone er og fortæller hende det hele, hun vil få det så dårligt, at hun ikke ved hvad hun skal gøre! Du kan ødelægge en kvinde så meget!
Du giftet dig med en vidunderlig kvinde og I er et "KØD & BLOD" Du skal ikke skille dig af med hende!
Mvh. Anden15@sol.dk
tilføjet af

ANSVAR

Hej "Torsten"
Det her handler om ansvar.Og du har et ansvar over for det barn. Og er du gammel nok til at have et sidespring, er du også gammel nok til at tage konsekvensen af det. Det kan godt være at det ødelægger dit ægteskab, men det skulle du måske have tænkt på lidt før. Og så sidder man lige og tænker ved sig selv: HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE AT BRUGE BESKYTTELSE.
tilføjet af

Du skylder din kone at være ærlig

Kære Torsten...
Der er ingen tvivl om at du skal være ærlig over for din kone og sige sandheden, hun har krav på at skal tage et valg......
JEg gjorde det selv samme sidste sommer, nemlig at jeg var sammen med en e fyr end lige min egen kæreste, min dårlige samvittighed fik mig til at skrive til min kæreste at jeg havde være sammen med en anden og vi talte ikke sammen længe, men da han var isoleret og jeg skuffet og gal på mig selv, forsøgte jeg at tage kontakt til min kæreste, det var hårdt, han græd konstant og jeg græd konstant og han sagde at jeg bare skulle lade ham dø i fred, jeg troede ikke jeg betød så meget for ham, og der var fordi vi havde haft en dårlig periode at jeg havde været dum nok til at være sammen med en anden.
Men den dag i dag er vi sammen igen og har det bare super, og vvi kunne ikke drømme om at gå fra hinanden igen.......
Så hvis du er ærlig kan du måske nå og redde det, men er du ikke bliver det nok bare meget værre........................
JEg synes du skal overveje hvad grunden til dit sidespor er????
Alting har en grund også dit nuværende problem:-)
Og grunden kan være en lille barkatel.
tilføjet af

helt enig du gamle

Stakkels din kone! Jeg er helt enig i at hun fortjener meget bedre og du bør forlade hende for at hun kan få et godt liv uden dig! Utroskab kan aldrig undskyldes. Gjort er gjort og du har ødelagt 20 års ægteskab. Og så er hun blevet gravid...fuck var? Uheld og ulykke med det!
tilføjet af

Du ønsker kun medlidenhed...

Men det får du ikke. Jeg synes ikke du er din kone værdig fordi du vælger at fortælle om din affære på nettet, og ikke til din kone. Det er synd for hende at hun er gift med dig, for du har ikke fortjent hende. Jeg håber for din kones skyld at hun finder ud af dette og hun dropper dig. Du skriver at du elsker hende. Det håber jeg også du gør for så kommer det til at gøre ondt når hun forlader dig, og det er lige hvad du har fortjent. Og hvad din elsker angår så håber jeg hun føder barnet og at hun finder en far til barnet som forstår at være FAR. Du forstår det nemlig ikke. Du har ikke kun været utro mod din kone men mod hele din familie.
Laila
tilføjet af

Aj hvor er det synd for dig!!!

Og alligevel ikke. Tag dig sammen mand, du er 43 år, hvad med at vokse op og tag noget ansvar for din kone, børn og dig selv. Du er ikke 18 år længere vel.... Du mangler tydeligvis noget i dit forhold med din kone, som du så går ud og søger hos en anden kvinde, men det er da ikke din kones skyld, vel? Hvad ville du sige hvis du tog din kone i at gøre det samme imod dig?? Nej det ville ikke være sjovt vel? Jeg synes at du skal fortælle din kone sandheden, så må du jo se, hvad hun vil stille op med dig bagefter... Og lad være med at prøve at overtale din elsker til at abortere, det er jo ikke hendes skyld at du har kvajet dig og hun kan egentlig være ligeglad med din kone og børn... men det er dig som skal tage ansvaret, vær ærlig! Men min filosofi her i livet er, at hvis man føler begær til andre end sin partner, jamen så er der sgu et eller andet galt i sit forhold og der må mangle nogle ting i sit samliv. Så enten taler man om det sammen og forsøger at gøre det bedre, for man skal selvfølgelig begge to gøre en indsats for at redde sit parforhold, men hvis det allerede er gjort og der ikke er andet at gøre, så bliver man nødt til at gå ud af det forhold, også selvom at det er svært og man stadig elsker hinanden, for i har jo været sammen i 20 år og det er jo ikke noget at kimse af. Man skal ikke køre videre med sådan et forhold, for du sårer ikke kun dig selv, men også alle andre omkring dig, din kone, elsker, børn, familie og venner.
Tænk over det....
Hilsen Kimie
tilføjet af

TORSTEN DIN TORSK..................

din ego-idiot den eneste du tænker på i den her sag er dig selv.
for det første er det sgu for dumt at ha en afærre.efter min mening skal du fortælle din kone det hele så hun kan komme videre i sit liv og finde en der værdsætter hende hun fortjener bedere.
og for det andet nu når du har haft den her afærre skal du prøve at sætte dig i den andens sko og se det fra hendes side man dræber ikke bare et andet menneske fordi at det passer ikke ind i torsten's lille verden det er moralsk forkert så skulle du aldrig have taget den risiko. men lille torsten du har jo ingen problemer med at udfylde faderrollen for når din kone finder ud af at du har haft en afærre hvilket hun gør, (når du skal betale børnebidrag) vil hun alligevel ikke have noget med dig at gøre. så for at sige det lige ud har du trådt forkert.
tilføjet af

tænk fremad

ok,måske er rådet blevet givet,jeg ved det ikke,da jeg ikke har læst alle de svar du har fået.
1. vær ærlig over for din kone-med ærlighed når man længest.
2.prøv og tænke fremad,hvad vil du gøre om 15 år,når du modtager et brev ,fra et barn der hævder,at du er far til det? hvordan tror du din kone vil have det,hvis hun først for det af vide der?
3. vil du kunne leve med i din samvittighed i så langt tid?
4.du siger,at du er lykkelig gift,(eller noget i den retning) jeg tror,at i har nogle problemer der har kogt over,men at du alligevel ser flere positive,end negative ting i jeres ægteskab,og derfor ønsker at kæmpe videre..
derfor vær ærlig over for hende.det er jo ikke sikkert,at hun ønsker at smide 20 år væk.
mvh det siger jeg ikke...
tilføjet af

hvor dum kan man være

Ja, du har jo kvajet dig. så kan du lære det. og så tag dig sammen man, og find ud af hvad du vil.
tilføjet af

selvfølgelig gør hun det

Du har da rigtig klokket i det hva.
jo selvfølgelig beholder din elskerinde barnet, hun har jo også passeret de 12 uger så abort er udelukket. Brug ikke mere tid på overtaelse det er nytteløst.
Jeg tror du er sådan en fyr der altid har haft en undskyldning for at være utro graviditet--træthed--surhed--m.m. sådan er nogle mænd skruet. Hvis det er rigtigt kan jeg godt forstå din kome ikke har den store lyst til lige dig, men hun har den tro mig en dag er kommer den rigtige mand og vækker hindes behov.Du kan bare ikke mere.
Du skylder hende og gå til bekendelse så hun kan vælge hvilken vej livet skal leves videre.
Ang dit barn på sidelinien har det barn også krav på en far og der burde du rette ryggen og stå ved dit ansvar.
Jeg håber det bedste for dig.
tilføjet af

du siger du også har følelser??

undskyld mig,men hvaffor nogle er det?? når du ikke lider af skyldfølelse over det du har gjort,ved jeg ikke hvad jeg skal tro...
at man er en mand,undskylder ikke,at man har ret til at være uto
et sidespring betyder jo intet for dig,mon ikke det gør det for dine kone? hvordan ville du ha´det hvis det var hende der var dig uto??
du skriver selv,at du er et svin,mon din kone så ikke ser lidt af det samme?,i så fald,skal du være glad for at hun overhovdet gider,at gå i seng med dig... vi kvinder har brug for,at man er søde,kærlige over for os,og ikke mindst hensynsfuld,lyder desværre ikke som om du er det..
du har fået en masse råd,og ideer herinde fra,hvad er det du gerne vil høre??
hilsen :det siger jeg ikke
tilføjet af

Okat så.........

So?
tilføjet af

jaja

Jeg kan kun sige at du ligger som du har redt,og jeg synes ik at du er vær at hjælpe,for du skriver at du vil blive ved med at være utro,så du har ik lært noget af at din elskerinde,er bleve gravid!
tilføjet af

Helt ærlig

Skulle du ikke tage og blive lidt ansvarsfuld og stå ved dit ansvar.
Det kan da godt være det kører lidt op og ned i dit ægteskab (som i andre), men du er da for naiv og tro du bare kan "skalte og valte" med andres liv fordi DU er lidt nede.
Tag tyren ved hornet og få fortalt din kone om det lort du har rodet dig ud i.....
tilføjet af

NYT - NYT - NYT

Her er jeg hjemme fra det dejlige USA... og der er intet ufødt barn. DEt var et setup for at få mig. Istedet for at blive der ved hende drog jeg til DK igen for at blive genforenet med min dejlige kone, som jeg ELSKER INDERLIGT. Hun ved alt.. hun blev noget oprevet og brugte flere timer på at råbe ad mig(mens børnene var i skole etc), men til sidst fik jeg hendes tilgivelse. Vores sexliv er lidt på stand by pt, men jeg bruger jo bare hånden:-)
Tak for jeres svar - gode som latterlige

Mvh "Torsten"
tilføjet af

Anaconda i snor!

Kan du så holde slangen tæmmet og forblive på dydens smalle vej.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.